wieniawski1 01.08.05, 16:42 Oddam dwa persy w dobre ręce. Półroczne. Czysciutkie kocięta. Rasowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takandrynka Re: Koty są z Katowic 01.08.05, 21:26 czy mozna cos wiecej o kociakach? Odpowiedz Link Zgłoś
wieniawski1 Re: Koty są z Katowic 02.08.05, 12:25 Jak napisałam kolejnemu adresatowi poniżej, są to rasowe persy. Rudy "garfield" - kocurek i szylkretowa koteczka. Mam dla nich za mało czasu obecnie. Wciąż przebywam poza domem i są często same. Potrzebuję znaleźć dla nich dobrego opiekuna, do którego częściej będą mogły się przytulić. Są mądre i czyste. Półroczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aamms Re: persy 01.08.05, 21:31 zarejestruj się na Forum Planeta Persja i tam daj ogłoszenie.. www.forum.e-wind.pl/ i jeszcze na forum miau.. forum.miau.pl/index.php Na obu forach są osoby szukające persów do adopcji.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoshi1 Re: persy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:53 A czy można gdzieś obejrzeć jakieś zdjęcia ? I to ogłoszenie jest tyczące sprzedaży tych Persów czy też oddajesz je gratis do dobrych domów ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieniawski1 Re: persy 02.08.05, 12:22 Jestem zmuszona znaleźć im dobre domy. Sporo za nie zapłaciłam, bo są rasowe, chociaż nie mam rodowodów - były jakieś przejścia z towarzystwem kynologicznym. Lecz nie mogłabym wziąć za nie kasy. Mam dla nich za mało czasu, często wyjeżdzam. One potrzebują opiekuna, do którego by się przytulały. Potrafią przyjść same i położyć się na Tobie i "burczeć". Nie mam serca zostawiać ich wciąż samych w domu. Widzę, jak tęsknią za człowiekiem. Przy okazji - jestem tak rzadko w domu (mój tryb pracy zmienił się bardzo odkąd je nabyłam), że przytulają się do każdego obcego w moim domu, który je głaska i się z nimi bawi - więc szybko się przyzwyczają. Szkoda mi ich. Odpowiedz Link Zgłoś
titu_titu Re: persy 02.08.05, 14:06 na pewno musiały być przejścia, bo "towarzystwo kynologiczne" zajmuje się psami a nie kotami.... Sporo zapłaciłaś bo najprawdopodobniej zostałaś zwyczajnie naciągnięta. Rasowy pers = rodowodowy, a takiego można kupić już nawet za 400zł. wystarczy się postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
wieniawski1 Re: persy 02.08.05, 17:29 No coż, pofatygowałam się więc - jako, że nie przykładam wagi do nazewnictw towarzystw i związków - to był PZF. Ale czy to ważne? Nie ważne też ile zapłaciłam. Szukam dla nich dobrego domu i kogoś, kto poświęciłby im więcej czasu niż ja teraz mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merkuria Re: persy IP: *.dolsat.pl 02.08.05, 22:41 aktualne jeszcze to ogłoszenie? bo ja bym była zainteresowana przygarnięciem kociaków. przynajmniej jednego z nich, bo swoje domowe mam już cztery. proszę o kontakt na mail: merkuria@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: persy 03.08.05, 22:17 witam ja też byłabym zainteresowana jestem ze swarzędza koło Poznania mam mieszkanko z ogródkiem z chęcią przygrarnę przyjaciela do domu pozdrawiam iwonaw@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiore Re: persy IP: *.zax.pl 03.08.05, 15:10 Jestem zainteresowana, czy oferta jest aktualna? Jeśli tak to proszę o info na farfalla.e@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: persy IP: *.rybnet.pl 15.08.05, 15:21 Chętnie przyjme twoje koty. Mam juz koty - brytyjczyki. Prosze o kontakt tel.: 691685809 lub wiadomość na adres email: damir5@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś