Dodaj do ulubionych

ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYCH

26.03.13, 23:36
Witam Serdecznie
Specjalizujemy się w sprzedaży hurtowej odzieży damskiej, męskiej i dziecięcej znanych brytyjskich i amerykańskich firm. Są to głównie końcówki serii, stock magazynowy i posezonowe kolekcje m.in. takich marek jak :NEW LOOK, NEXT, PUMA, NIKE, ADIDAS, PRIMARK, MISS SIXTY, LA SENZA, HOLLISTER, ABERCROMBIE, US POLO ASS. jak i wiele innych.
Wszystkie ubrania sa nowe z metkami!
OFERUJEMY BARDZO ATRAKCYJNE CENY

Asortyment zmienia nam się praktycznie codziennie!

Więcej szczegółów, zdjęcia i ceny wyślę na maila

Pozdrawiam i Zapraszam

Monika
CLOCKWORK APPAREL
UNIT A
GREATHAM ROAD
INDUSTRIAL ESTATE
WATFORD
WD23 2NZ
MAIL: monika_clockworkapparel@live.co.uk
Obserwuj wątek
    • moniczka-pp Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 27.03.13, 23:01
      Witam!

Bardzo Proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem na adres Predek19@poczta.fm

Pozdrawiam Monika
      • martasklep1 Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 28.03.13, 10:29
        Witam
        prosze o oferte na marexgsm@mp3.pl
    • strze.lec77 Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 28.03.13, 14:14
      Witam.Proszę o ofertę na strzelec77@o2.pl
      Pozdrawiam
    • patrycjapenelope Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 11.04.13, 10:32
      Witam,
      Czy nadal posiadają Państwo na sprzedaż podany wyżej asortyment? Wstępnie jestem zainteresowana podjęciem współpracy. Jaka jest minimalna ilość zamówienia? Gdzie asortyment został wyprodukowany?
      Pozdrawiam
      patrycjapotrawiak@wp.pl
      P.S. Proszę dołączyć szczegółowy katalog cen.
    • kids-mix Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 12.04.13, 13:52
      witam jestem zainteresowany podjęciem współpracy. Jaka jest minimalna ilość zamówienia? Gdzie asortyment został wyprodukowany.
      Proszę o szczegółowy katalog cen. kids.mix@interia.pl
    • arnoldus82 Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 16.04.13, 09:27
      Jestem zainteresowany proszę o kontakt na arni1982@wp.pl
    • ewcia_szym Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 22.04.13, 23:03
      Witam,
      Jestem zainteresowana. Proszę wysłać ofertę na szymanek_ewa@wp.pl

pozdrawiam
    • gladysh13 Re: ODZIEŻ MARKOWA Z ANGLII I STANÓW ZJEDNOCZONYC 30.05.13, 13:55
      Witam,

proszę o przesłanie ofert na pgladczak@gomaster.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka