Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISLAND

23.11.13, 19:01
Witam , szukam dostawców odzieży nowej typu outlet końcówki kolekcji oraz odzieży typu defekt ZARA, RIVER ISLAND, NEW LOOK itp . Interesuje mnie odzież damska. Proszę o oferty wraz ze zdjęciami na maila odziez.cream@wp.pl
Obserwuj wątek
    • outlet.glamour Re: SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISL 17.03.14, 17:11
      OUTLET - HURT I DETAL

Odzież sportowa Body Action damska i męska: spodnie, spodenki, legginsy, bluzy, koszulki długi i krótki rękaw, koszulki polo, kurtki.

Posiadamy również odzież typu outlet takich firm jak:
      Fornarina, Fracomina, Zara, Diesel, Michael Kors, O La La, Ysatis, Lussile i wiele innych

kontakt e-mail: alwaysglamour0@gmail.com
      kontakt tel.: 514 111 333, 796 178 426

• odziez.cream Re: SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISL 17.03.14, 23:24
        Proszę o ofertę wraz ze zdjęciami na maila: odziez.cream@wp.pl
        Dziękuję i pozdrawiam!
    • donka00 Re: SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISL 22.07.14, 23:26
      Oferuję damską odzież outletową marki Zara i Bershka. To nowa odzież z naprawionymi defektami. Tzn że naprawiam odzież z defektami i taka pakuję w pakiety. Te defekty to brak guzika, zamka, popuszczone szwy, czasem jakieś rozdarcie (estetycznie zaszyte). Naprawione defekty są albo nie widoczne albo prawie niezauważalne.

Sukienki, spodnie rurki, koszulki, eleganckie bluzki, itp; różne rozmiary

Cena 22 zł/sztuke

Zainteresowanym prześlę zdjęcia oraz wysyłam próbne pakiety.
      • malwetta Ubrania zara nowe na wagę luba na szt. 04.08.14, 17:21
        Witam, proszę o przesłanie zdjęć , i cennik czy jest różnica w cenach na kolekcję jesień/zima i z którego roku z której kolekcji są ubrania. Jestem bardzo zainteresowana .Proszę o o ofertę na malwinam88@wp.pl
        • monika6966 Re: Ubrania zara nowe na wagę luba na szt. 05.08.14, 22:43
          Witam poszukuję dostawców outlet zara proszę o pełne oferty ze zdjęciami i cennikiem, proszę o info na leni0@onet.eu
      • ankua15 Re: SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISL 09.10.14, 22:34
        witam jestem zainteresowana ogłoszeniem bardzo bym chciala zobaczyc zdjecia przygotowanych pakietów
      • minkawaw Re: SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISL 26.10.14, 18:38
        witam, jestem zainteresowana kupnem ciuchow marki Zara. Prosilabym o przeslanie na skyvanilla@windowslive.com zdjec spodniczek i sukienek jakie posiada Pani z tej wlasnie marki i jakie ilosci jest w stanie Pani wyslac.
        Z gory dziekuje.
      • monikad29 Re: SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISL 10.11.14, 19:48
        Proszę o zdjęcia, i cennik pilne!!!!vingulf@vp.pl
      • zlotniczka13 Re: SZUKAM DOSTAWCÓW OUTLET DEFEKT ZARA RIVER ISL 19.11.14, 21:45
        witam jestem zainteresowana ogłoszeniem. Czy mogłabym otrzymać zdjęcia , nr telefonu kontaktowego na maila.zlotnik13@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka