Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w markach

21.01.11, 20:18
Gdzie do fryzjera w Markach? W sczczególności mam na myśli niskie ceny i zarazem dobrą jakosc wykonywanych usług.
co prawda w archiwum znalazłam informacje na ten temat, ale są dośc przestarzałe.

Obserwuj wątek
    • jestemzmarek Re: dobry fryzjer w markach 22.01.11, 08:46
      Regularnie wpadam do pani Ani z Fabrycznej vis a vis niewybudowanego osiedla Cegielnia. Sensowna i dokładna
      • efka1983 Re: dobry fryzjer w markach 23.01.11, 19:02
        Co do fryzjerow , to jestem wybredna, ale i w Markach znalazłam dobrą i niedrogą fryzjerkę.
        ul. Chopina - pani Aneta (nie czeszą na szopena ;) ).
        • sticiunia Re: dobry fryzjer w markach 21.11.11, 12:43
          Też polecam salon na chopina! Od lat tam chodzę, na farbę, czesanie, modelowanie - na wszystko!! Obie Panie świetnie służą radą, zawsze mają dobre pomysły. Szefowa - Pani Agnieszka to mistrzyni w układaniu fryzur na różne okazje. Zaczynając od czesania komunijnego ( mojego) aż do ślubnego :) na czesanie przed każdym weselem tez chodze własnie do niej. Polecam!
    • mima-mima Re: dobry fryzjer w markach 23.01.11, 21:56
      Ja tez polecam pania Anię, to jest dodajrze Fabryczna 81, na parterze jednego z domków na osiedlu po prawej stronie jadąc do Zielonki. Chodze już do niej od 6 lat, wcześniej pracowała u Adamskich - na przeciwko pawilonów.
    • laura-38 Re: dobry fryzjer w markach 25.01.11, 21:57
      polecam studio urody roger na ulicy Pilsudskiego, ceny niskie, obsluga fachowa, młody personel, który ma świetne podejście do dzieci, moja córeczka i ja uczęszczamy tam regularnie
      • zabka34 Re: dobry fryzjer w markach 22.09.11, 17:26
        Widać, że pozytywnego wpisu dodonał właściciel zakładu.
        Choć koleżnki mi odradzały to byłam tam raz w zakładzie RROGER i szczerze odradzam...naprawd TOTALNA PORAŻKA...tania i kiepska marka używanych produktów, a dziewczyna na menicure chyba jakaś początkująca, bo koleżnka twierdzi, że uczy się na klientach
        • studiourodyroger Re: dobry fryzjer w markach 30.09.11, 14:21
          Witamy szanowną "niezadowoloną klientkę". Życzliwi Klienci donoszą nam, że jest o nas mowa na tym forum... Co my na to? Miej kochana odwagę nam to powiedzieć w prosto w twarz. Byli pracownicy nie muszą nas lubić, lecz powinni mieć godność, żeby odejść z pracy z honorem. Żeby nie musieli odwracać twarzy jak nas spotkaja na ulicy. Na szczęście są też tacy, uczciwi, lojalni, którzy byli dla nas jak rodzina :) i ich zawsze mile wspominać będziemy a ty puchnij dalej z zazdrości. Pisz dalej, obrażaj nas, pod swoim loginem pamiętaj tylko, że obrażanie kogoś jest karalne. Pozdrawiamy tych bardziej życzliwych.
          • zabka34 Re: dobry fryzjer w markach 19.10.11, 10:35
            NIe miałam zamiaru nikogo obrażać. Wyraziłam tylko swoją opinię i nic wiecęj. Zachęcam wszystkie "zadowoone" (!) klientki do tego samego. Pisanie przez właścicieli zakładu ROGER pozytywnych opini na różnych forach to nie najlepszy sposób, markę wyrabia się jakością. Jakość usług i co najważniejsze umiejętności naprawdę pozostawiają wiele do życzenia, ale niech każdy sam oceni, ja szczerze NIE POLECAM. Na szczęcie zakładów fryzjerskich w Markach jest tyle co grzybów po deszczu i jest w czym wybierać
          • latinosamba Re: dobry fryzjer w markach 13.01.12, 14:24
            Proszę Pana, to jest forum dyskusyjne o jakości usług. Nikt nie musi wypowiadać opinii "w twarz" bo taki charakter mają te i inne fora w necie i bynajmniej nikt tu nie ma do Państwa personalnych wątków. Wprost przeciwnie, obsługa przemiła i nie uważam, żeby ktoś Państwa obrażał na forum.
            Chciałbym jednak w tym miejscu wyrazić również swoją opinię o Studiu Urody Roger jako o zakładzie fryzjerskim. Nie byłem zadowolony z Państwa Usług (nie będę się wdawał w szczegóły). Dodam tylko, że mam znajomego, który również strzygł się u Państwa i również zmienił fryzjera na innego. Oczywiście mogło się to poprawić od tamtego czasu i może już jest lepiej. Ja jednak już nie skorzystam. Mogę zapłacić więcej, ale niech to będzie dobrze zrobione. Pozdrawiam
            • studiourodyroger Re: dobry fryzjer w markach 13.01.12, 21:29
              latinosamba napisał:
              Nikt nie musi wypowiadać opinii "w twarz" bo taki charakter mają te i inne fora w necie i bynajmniej nikt tu nie ma do Państwa personalnych wątków.

Myli się Pan.
              Nasz poprzedni post nie dotyczył Klienta, który jak najbardziej ma prawo mieć własne zdanie i może korzystać z usług fryzjera którego chce. Post był skierowany do jednej konkretnej osoby, która poprzez to właśnie forum chce się dowartościować i zapewniam, ze to nie jest nasz Klient. Oczywiste jest to, że nie wszystkim musi podobać się nasz styl pracy. Cieszymy się z coraz to większego grona Osób, którym odpowiada poziom naszych usług, jakosć produktów na których pracujemy i panująca atmosfera. Zapraszamy serdecznie. Prosimy o wcześniejsze zapisy pod numerem tel 22 771 24 81 Pozdrawiamy Studio Urody Roger :)
    • drugi.lowelas Re: dobry fryzjer w markach 29.01.11, 13:01
      Witam, pracuje w dużej firmie na dość wysokim stanowisku, więc wygląd ma dla mnie ogromne znaczenie...od 2 lat korzystam z usług salonu przy głównej ul w Markach
      salon Roger, polecam! Moja żona tez korzysta, teściowa również...:)
      • supernowymieszkaniec.online Re: dobry fryzjer w markach 24.02.11, 23:11
        Przeprowadziliśmy się do Marek z Warszawy 3 tygodnie temu, wczoraj chcialam ufarbowac wlosy, wlasnie w tym zakladzie, podjechalam zeby sie umowic. Tymczasem nie zdążyłam nawet wysiąść samochodu, najpierw idacy chonikiem mezczyzna zaatakowal piesciami szybe mojego samochodu, stwierdzil ze nie moge tu parkowac (mimo ze przy ulicy stalo kilka tak zaparkowanych aut), podjechalam do przodu, po czym ze sklepu wyszla pani sprzedawca i mowiac prosto poslala mi wiazanke ze zaslaniam sklep. Napewno to zdarzenie nie swiadczy o uslugach w tym zakladzie, sytuacja zupelnie od nich nie zalezna, niestety nie mialam mozliwosci przekonania sie jak tam jest, bylam lekko ubrana brrr taki mroz i iść nie wiadomo skad pieszo, wrocilam do domu. Wieczorem podwozilam sasiadke do krawcowej w strudze i tuz w bocznym segmencie jest fryzjer maxima, skorzystalam z okazji i zapisalam sie od razu na rano, jestem bardzo zadowolona, nie tylko z powodu duzego parkingu (ale to tez jest wazne) ;-) ;-), domowa atmosfera, czulam sie swobodnie, jestem osoba troche otyla i nie raz zauwazalam jak obsluga szeptala na moj temat, tutaj nie mialam takiego odczucia, wlascicielka bardzo mila. Fryzura i kolor super, naprawde bardzo polecam
        • marengo Re: dobry fryzjer w markach 19.11.11, 18:22
          czy mogłabym prosić o dokładny adres lub numer telefonu do salonu maxim w strudze?
          dziekuje
    • eeewwwkkkaaa Re: dobry fryzjer w markach 30.01.11, 17:34
      witam wszystkich
      często odwiedzam zakład fryzjerski "ROGER" w Markach
      jestem bardzo zadowolona z usług całego personelu
      polecam również nową panią Zuzannę, która zawsze umie doradzić i profesjonalnie dokonać metamorfozy :)
      zakład dobrze prosperuje - zdarzają się świetne zniżki lub też prezenty
      POLECAM
    • marczanka dobry fryzjer w markach P. ANIA prosze o telefon 31.01.11, 13:59
      Czy ktos moze mi podac numer telefonu do fryzjerki P. Ani z ul. Fabrycznej ?
      • meganek10 Re: dobry fryzjer w markach P. ANIA prosze o tel 28.02.11, 11:48
        Polecam Salon Zoe i Krisa.Przyzwoite ceny no i z kartą rabatową klubu jest 15 % mniej.A to sporo jak dla mnie
        • figaroo Re: dobry fryzjer w markach P. ANIA prosze o tel 28.02.11, 21:22
          Jakiego Krisa?
          • meganek10 Fajny Fryzjer Marki 01.03.11, 13:21
            Ten kris jest na Mieszka I w Markach.Dostałam tam 15 % zniżki z taka Kartą bhclub
    • roxy-2 Re: dobry fryzjer w markach 01.03.11, 17:28
      Korzystałam z usług salonu Kasia, który mieści sie przy Szkole Podstawowej nr 1, ul.Okólna.
      Właścicielka profesjonalnie przedłuża włosy a ceny nie są wygórowane. Strzyżenie męskie w tym salonie kosztuje chyba najtaniej w Markach.
      • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 17.05.11, 22:29
        Ja szukam Pani Renaty - fryzjerki, do której kiedyś chodziłam. Podobno pracuje teraz w Markach w salonie na jakimś strzeżonym osiedlu. Jakby ktoś kojarzył taką fryzjerkę to proszę o informację, bardzo mi zależy. Niestety więcej informacji nie mam.
        • spongebobek Re: dobry fryzjer w markach 18.05.11, 11:19
          A korzystałyście może z Groupona? Jesli tak to jakie wrażenia? Dzis np. mozna sobie kupic kupon za 39 zl w salonie Hollywood, ale to aż na Służewiu :) za strzyzenie z modelowaniem i ampułką regeneracyjną :). Ja jeszcze się waham, czytalam opinie, że czasami klienci z Groupona sa gorzej traktowani, bo przecież nie zapłacili normalnej ceny za usługę ,ale po duzym rabacie...
          • agaszafra Re: dobry fryzjer w markach 23.05.11, 08:57
            ja byłam salonie Hollywood. Bardzo dobrze ścięte włosy i super kolor. Jedna z moich lepszych "stylizacji". polecam
        • yrmina Re: dobry fryzjer w markach 23.05.11, 21:59
          Ja chodzę do P. Renaty. Podaję adres:
          Sebian Instytut Urody
          ul.Małachowskiego 4 (boczna uliczka od Piłsudskiego na wysokości przystanku Wspólna)
          tel:22 498 29 42
          po-pt 9-21
          sob 8-16
          • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 23.05.11, 22:18
            Matko, jeśli to moja Pani Renia to chyba Panią ozłocę. Nie wiem jak wygląda teraz, ale jakieś 2 lata temu była szczupłą blondynką.

yrmina napisała:

> Ja chodzę do P. Renaty. Podaję adres:
            > Sebian Instytut Urody
            > ul.Małachowskiego 4 (boczna uliczka od Piłsudskiego na wysokości przystanku Wsp
            > ólna)
            > tel:22 498 29 42
            > po-pt 9-21
            > sob 8-16
          • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 22.09.11, 19:40
            Chciałam tylko napisać, że nadal nie znalazłam mojej Pani Reni :( a w dodatku moja obecna fryzjerka wyjechała za granicę i nie wróci :(
        • kama15155 Re: dobry fryzjer w markach 19.11.11, 17:51
          Witam...Pani Renata i Pani Monika pracują w Markach ul Małachowskiego 1lokal 2 tel.22 781-16-51 vis-a-vis nowo otwartej poczty i biedronki.Profesjonalne , konkretne -fryzjerstwa uczyły się u Mistrzyni Świata (polki)
          • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 21.11.11, 13:49
            Dziękuje! Dzwoniłam, tak to moja Pani Renia. Co prawda Marki trochę mi nie po drodze, ale co tam :)
            Ostatni raz strzygłam się u niej chyba w 2008 roku.
            Jeszcze raz dziękuje.
            • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 06.04.12, 23:09
              Cóź...tak jak pisałam, dzwoniłam spytałam czy pracuje tam Pani Renata Dz....., osoba która odebrała telefon potwierdziła. Chciałam rozmawiać z Panią Renatą, ale niestety nie było jej wtedy w pracy. Ucieszona odpisałam tutaj, że to ona.
              Umówiłam się do niej niedawno i się rozczarowałam, bo dzwoniłam tam łącznie 3 razy zawsze podając jej imię i nazwisko. Umówiłam się, bo miałam akurat okazję tam jechać, ale okazało się, że to nie moja Pani Renia. Albo mnie nie słuchali, albo chcieli złapać nowego klienta.
              W każdym razie obcięłam się, nie było to cięcie moich marzeń, ale nie będę przez to ubliżać tamtej Pani Renacie.

Także, jeśli ktoś ma jeszcze pomysł, gdzie może pracować Pani Renata Dz. to proszę o znak.
              • mapola Re: dobry fryzjer w markach 16.04.13, 18:56
                Trochę po czasie ale może pomogę :)
                Na osiedlu Horowa Góra pracuje szczupła blondynka o imieniu Renata. Może to ona?
                pozdrawiam
                • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 16.04.13, 21:18
                  Może :) a jakieś dane salonu z tego osiedla?
                  • mapola Re: dobry fryzjer w markach 17.04.13, 09:47
                    tel. 502 214 090
                    ul. Duża 5
                    • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 17.04.13, 19:10
                      Dziękuję. Właściwie to się poddałam, ale kto wie...
                      • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 17.04.13, 19:17
                        Powiedziano mi, że od 1,5 roku jest na wychowawczym.
                        • kasialuu Re: dobry fryzjer w markach 17.04.13, 23:02
                          To może na Piłsudskiego w salonie Venus lub Celinka tj. dwa w jednym przy Piłsudskiego 154 , fajne i fachowe dziewczyny 22 781 25 89.
                        • mapola Re: dobry fryzjer w markach 18.04.13, 08:49
                          uuuu szkoda,
                          a tak z ciekawości, czy to ta osoba, którą Pani szukała?
                          • katarzynkkka Re: dobry fryzjer w markach 18.04.13, 10:30
                            Witam ja chodzę na Małachowskiego bardzo polecam panią Edytę która robi piękne kolory i pięknie strz krótkie włosy.Przedłużałam tam też wsłosy robiłam keratyne czyli poważne zabiegi byłam bardzoooo zadowolona,przedłużała mi pani Kasia ale teraz jest w ciąży i zaraz chyba rodzi.Naprawdę polecam
                            • kasialuu Re: dobry fryzjer w markacha temu 18.04.13, 11:56
                              A ja się upieram przy Wioli lub Marcie z Piłsudskiego! Keratynę to mi dwa lata temu nakładały, oczywiście super, teraz miałam arganowy kompres też super. A i miały być ostatnio znów na szkoleniu, jakieś nowe trendy w strzyżeniu, muszę je odwiedzić.
                          • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 18.04.13, 20:31
                            Wygląda na to, że tak, ale nie mogłam spytać przecież o jej prywatny nr telefonu, żeby ewentualnie umówić się na strzyżenie w domu...
                            Dziękuje za pomoc.
    • amel-ek Re: dobry fryzjer w markach 18.05.11, 11:35
      witam ,wybieram sie do salonu u Emilii na Zieleńcu-mam pytanie czy ktos był ,i czy jest zadowolony z usług?
      • kzmarek Re: dobry fryzjer w markach 18.05.11, 12:48
        Pani Emilka to bd fryzjerka. Przekazuje swoim uczniom wszystko co potrafi.
        • 1edi Re: dobry fryzjer w markach 23.09.11, 13:29
          Poproszę o jakieś namiary- adres i tel. do tej Pani Emilii. Z góry dziękuję. Szukam dobrej fryzjerki co zrobi fajnie baleyage.
          • astra515 Re: dobry fryzjer w markach 25.09.11, 11:40
            www.emiliasalon.pl/fryzjerstwo/kontakt.html - znajdziesz tam namiary
            • gekon-3 Re: dobry fryzjer w markach 19.10.11, 10:51
              A ja korzystam z salonu na fabrycznej 80a i jestem zadowolony z usług Pani Ani ;-)
              • alinaka2 Re: dobry fryzjer w markach 19.11.11, 18:56
                też polecam, korzystam i słyszę same pochlebne opinie od innych. Mamy już Biedronkę, stację benzynową i dobrego fryzjera:)
          • kama15155 Re: dobry fryzjer w markach 23.11.11, 09:00
            Byłam u Pani Renatki ...zaproponowała mi saunę z ozonem – silną regenerację oraz nawilżenie osłabionych i zniszczonych włosów .Super zabieg trzy fazowy i ku mojemu zaskoczeniu dostałam w prezencie jedwab do włosów.Przemiła atmosfera...aż się wychodzić nie chciało
            • cicha12 Re: dobry fryzjer w markach 30.11.11, 09:26
              Witam!
              Mam pytanie czy ten numer podany do Pani Renaty i Moniki jest aktualny ponieważ próbuję się dodzwonić i mam wiadomość że jest błąd w połaczeniu :(
              Moja fryzjerka zamknęła salon (problemy zdrowotne) i szukam naprawdę dobrej fryzjerki w Markach. Na CITO
              • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 30.11.11, 21:34
                Ja dzwoniłam tam w poniedziałek, zaraz po tym jak dostałam informację, że Pani Renia tam pracuje. Dodzwoniłam się około 10.
    • instytuturodysebian Re: dobry fryzjer i kosmetyczka w markach 20.11.11, 20:17
      Serdecznie zapraszam do skorzystania z usług naszego salonu. Profesjonalizm to nasze motto. W listopadzie obchodzimy nasze trzynastolecie chociaż na ul, Małachowskiego 4 ]BIAŁY BLOK INSTYTUT URODY "SEBIAN" jest od 4 lata to w Markach już 13 polecam wszystkich fryzjerów ich kilkunastoletnie doświadczenie zadowoli każdego klienta nawet tego najbardziej wymagającego. Przykładowe ceny strzyżenie damskie wł kótkich 27 zł strzyżenie męskie z myciem 20zł -25zł. Specjalna promocja na 13 lecie do każdej farby i balejażu upominek niespodzianka do pielęgnacji włosów wartości 60zł gratis. Promocja trwa do 10 grudnia Zapraszam jeszcze do skorzystania z działu kosmetycznego cały czas trwa promocja 60zł za bezbolesne oczyszczanie i nawilżanie skóry metoda SMP z którą wiele osób zapoznało się na Dniach Otwartych w klubie YOURFITNESS promocja trwa rownież do 10 grudnia. Salon oferuje również usługi Manicure, Pedicure kosmetyczny i leczniczy, Zel , Shellac. Solarium Mega Sun NOWE LAMPY Prosimy o wcześniejsze zapisy pod nr tel 22 498 29 42.
    • evans_as Re: dobry fryzjer w markach 30.11.11, 19:38
      Z tym instytutem urody SEBIAN to chyba jakaś pomyłka.Powiesili baner 'zaufały nam polskie gwiazdy zaufaj i ty' ciekawe kogo mieli na myśli ?????????????????? zmieniony personel, to jakieś małolaty , a przechodzę tamtędy jakieś 3 razy dziennie - i zastanawiam się o co chodzi - tam jest pusto.Bardzo rzadko zarza się żeby tam był klijent,tam chyba z nowym personelem jest coś nie halo.Kiedyś to był dobry zakład, i ciągle byli ludzie,ale coś się zmieniło.
      • du_ch Re: dobry fryzjer w markach 06.12.11, 21:15
        ja tam chodzę i jestem zadowolona. Byłam też w tym nowym zakładzie na Małachowskiego, ale ruda Pani jest strasznie nie miła i więcej tam nie wrócę.
      • instytuturodysebian Re: dobry fryzjer w markach 07.12.11, 00:07
        Witamy Panią piechurkę jest nam niezmiernie miło, że wygladamy tak młodo jak "małolaty" jest to nielada komplement, jednak myślę, że to zasługa naszych zabiegów kosmetycznych, ponieważ pracujemy na wysokiej klasy kosmeceutykach, zaliczanych do marek selektywnych. Jeśli tak często przechodzi Pani obok naszego INSTYTUTU URODY to zapraszamy do środka i skorzystania z naszych usług przecież na tym osiedlu jesteśmy już prawie pięć lat, ale Pani napewno przychodziła, jak była wcześniejsza kadra, ale przecież z niej brakuje tylko dwóch osób, a reszta zespołu w większości jest ta sama. Gwiazdy przychodzą do mnie od lat, ale aby zaspokojić Pani ciekawość proszę o podanie swojego numeru telefonu to napewno zadzwonię jak któraś z nich przyjdzie (a w grudniu będzie ich sporo), będzie Pani mogla otrzymać autograf lub specjalnie dla Pani podpiszą płytę. Szkoda, że nie mogę odwiedzać tego forum częściej i odpisywać na podobne wpisy pod różnymi nikami opisywać jak to u nas jest cudownie i wspaniale, że "aż się wychodzić nie chce" , myśle że nasi klienci wybronią nas na tym forum, ale czy nam jest to potrzebne? my bronimy się sami niezmienioną wysoką jakością usług od trzynastu lat. Zapraszamy 22 4982942 9.00-21.00 Sobota 8.00-16.00 Nadal zapraszamy na specjalne promocje na niepechową 13 "małolaty" po trzdziestce.
        • instytuturodysebian Re: dobry fryzjer w markach 07.12.11, 10:52
          instytuturodysebian napisała:

> Witamy Panią piechurkę jest nam niezmiernie miło, że wygladamy tak młodo jak "m
          > ałolaty" jest to nielada komplement, jednak myślę, że to zasługa naszych zabie
          > gów kosmetycznych, ponieważ pracujemy na wysokiej klasy kosmeceutykach, zalicza
          > nych do marek selektywnych. Jeśli tak często przechodzi Pani obok naszego INSTY
          > TUTU URODY to zapraszamy do środka i skorzystania z naszych usług przecież na t
          > ym osiedlu jesteśmy już prawie pięć lat, ale Pani napewno przychodziła, jak by
          > ła wcześniejsza kadra, ale przecież z niej brakuje tylko dwóch osób, a reszta z
          > espołu w większości jest ta sama. Gwiazdy przychodzą do mnie od lat, ale aby za
          > spokoić Pani ciekawość proszę o podanie swojego numeru telefonu to napewno za
          > dzwonię jak któraś z nich przyjdzie (a w grudniu będzie ich sporo), będzie Pani
          > mogla otrzymać autograf lub specjalnie dla Pani podpiszą płytę. Szkoda, że ni
          > e mogę odwiedzać tego forum częściej i odpisywać na podobne wpisy pod różnymi n
          > ikami opisywać jak to u nas jest cudownie i wspaniale, że "aż się wychodzić nie
          > chce" , myśle że nasi klienci wybronią nas na tym forum, ale czy nam jest to
          > potrzebne? my bronimy się sami niezmienioną wysoką jakością usług od trzynastu
          > lat. Zapraszamy 22 4982942 9.00-21.00 Sobota 8.00-16.00 Nadal zapraszamy na s
          > pecjalne promocje na niepechową 13 "małolaty" po trzdziestce.
          • dotkas5 Re: dobry fryzjer w markach 08.12.11, 08:04
            witam,
            Jeżeli chodzi o zakłady na Małachowskiego to są aż 3 sztuki:
            1. Najstarszy Sebian - tam chodzę czasami do kosmetyczki na brwi. Ogólnie jest ok.
            2. Nowy salon na przeciwko Biedronki - pracują tam dziewczyny które pracowały w Sebian, na P. Monike nie moge złego słowa powiedziec, ale P. Renatka rozwaliła mnie na łopatki jak pracowała w Sebian i po zrobieniu mi włosów zażyczyła sobie dopłatę 5zł bo włosy mam za gęste..... :):) tak wiec do nowego nie wybieram sie.
            3. Amelia - i tam chodzę na paznokcie i na włosy i też napiszę że jest ok 516-613-278

Od razu napiszę że nie pracuję w żadnym z tych salonów, po prostu mieszkam na tym osiedlu.

Pozdrawiam,
            • aaaanita35 Re: dobry fryzjer w markach 21.12.11, 19:50
              witam. Moim zdaniem pani Renata i pani Monika to najlepsze fryzjerki w markach i szczeże je polecam i wiem że dogodzą nawet najbardzej kapryśnym klijentą. A moim zdaniem te 5zł więcej to efekt presi wywieranej na pracownikach przez szefową "SEBIANA" chodziłam tam na solarium i widziałam co tam sie działo:( a po zatym 5zł to nie 50zł:)
              • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 21.12.11, 21:01
                Myślę, że nawet więcej niż w Markach. Ja u Pani Renaty byłam jak jeszcze pracowała na Pradze. Mimo, że do Warszawy mam jakieś 56 km to przyjechałam do niej na czesanie na studniówkę, bo fryzjerkom z okolicy nie chciałam oddać mojej głowy.
                Teraz mam jeszcze bardziej utrudnione zadanie, bo Marki są mi zupełnie nie po drodze, ale jak 7 lat temu ją poznałam to do tej pory lepszej fryzjerki nie znalazłam.
                • dotkas5 Re: dobry fryzjer w markach 22.12.11, 11:57
                  Może i tak ja tylko opisuje to co mnie spotkało.
                  I oczywiście 5 to nie 50zł ale nie ważne są pieniądze tylko fakt.
                  Hmm ja nie odniosłam wrażenia że Pani Renata jest taka super och i ach ale to są tylko moje odczucia.
                  Ja jak na razie chodze do Pani Kaśki w zakładzie obok i jak na razie jest ok.

Pozdrawiam,
    • duszpasterka25 Re: dobry fryzjer w markach 12.12.11, 14:32
      Witam
      Wszystkich użytkowników forum.
      Bardzo często odwiedzałam studio urody Sebian było sympatycznie choć dało się odczuć ręke szefowej i nerwówke wśród personelu.Kiedy zaczeła się rotacja fryzjerów zrezygnowałam poniewarz za każdym razem był nowy fryzjer ale żaden niespełnił moich oczekiwań odnośnie fryzur.Cieszę się że otworzył się nowy zakład fryzjerski Studio Fryzur naprzeciwko poczty,jest profesjonalny personel który rewelacyjnie wykonuje modelowaniu włosów ,farbe,strzyżenie męskie jak również mają podejści do dzieci i potrafią wyczarować cuda na głowie naszych milusińskich.Polecam warto zajrzeć tym bardziej że jest tam fryzjerka P.Monika które jest jedną z lepszych fryzjerek na Markach i uczyła się u najlepszych,natomiast szefowa również Monika jest znana z rewelacyjnych fryzur męskich.A najważniejsze nieżdzerają od klienta jak to zawsze było w instytucie Sebian każda wizyta inna cena w przeciągu miesiąca.
      • karoszuka Re: dobry fryzjer w markach 21.08.17, 16:44
        Ha ha ha widać, że Pani napewno korzystała z usług salonu Sebian i dało się odczuć nerwówke wśród personelu. Raczej znerwicowaną szefową!, bo jak ja bym miała taki personel to bym na zbity pysk wywaliła największe plotkary w Markach. A jak Pani tak odwiedzała ten salon to powinna pani chyba wiedzie. ze te same dwie fryzjerki ktore tak pani zachwala wywalone z sebian pracowały właśnie w tym drugim salonie. Po co pani pisze takie bzdury jak pani nigdy nie była w tym salonie i ocenia ludzi. Włos mi się na głowie jeźy ile może być w ludziach zazdrości i nienawiści. Szukam caly czas dobrej fryzjerki w markach bo naprawdę brak tutaj fachowców.Może kogoś polecicie ale nie na Małachowskiego.
        • karoszuka Re: dobry fryzjer w markach 21.08.17, 16:52
          Dodam jeszcze, że salon zamknął się szybciej niż się otworzył.
      • karoszuka Re: dobry fryzjer w markach 21.08.17, 16:55
        Ha ha ha widać, że Pani napewno korzystała z usług salonu Sebian i dało się odczuć nerwówke wśród personelu. Raczej znerwicowaną szefową!, bo jak ja bym miała taki personel to bym na zbity pysk wywaliła największe plotkary w Markach. A jak Pani tak odwiedzała ten salon to powinna pani chyba wiedzie. ze te same dwie fryzjerki ktore tak pani zachwala wywalone z sebian pracowały właśnie w tym drugim salonie. Po co pani pisze takie bzdury jak pani nigdy nie była w tym salonie i ocenia ludzi. Włos mi się na głowie jeźy ile może być w ludziach zazdrości i nienawiści. Dodam jeszcze że ten salon szybciej się zamknął niż się otworzył. Szukam caly czas dobrej fryzjerki w markach bo naprawdę brak tutaj fachowców.Może kogoś polecicie ale nie na Małachowskiego.
    • domisiomic Re: dobry fryzjer w markach 16.12.11, 20:55
      Poszukuję mojej mistrzyni - pani Kingi, która jakiś czas temu zniknęła z Rogera. Byłabym wdzięczna za informacje, gdzie ona teraz urzęduje.
      • salon.fryzjerski.venus Re: dobry fryzjer w markach 17.12.11, 21:21
        Witam serdecznie ...dziekuję za pamieć :) otworzyłam salon Venus na ul.Piłsudskiego 154 w markach zarza za auto gazem wejście od ulicy rybnej ..... Zapraszam i pozdrawiam...:) Kinga
        • paulisia1128 Re: dobry fryzjer w markach 02.05.12, 09:47
          Hej czy któraś z Forumowiczek chodzi do Salonu VENUS przy ulicy Rybnej za autogazem?? Jakie macie opinie na temat tego salonu? Jak obsługa czy jesteście zadowolone? i Jakie ceny ?
    • jakas88 Re: dobry fryzjer w markach 24.01.12, 19:40
      Czy ktoś korzystał może z usług fryzjerskich w salonie urody na Horowej Górze?Jeśli tak to proszę o opinie.Mam jeszcze pytanie, czy ktoś ma jakiś kontakt do Pani Anetki,która kiedyś prowadziła ten salonik przy aptece?
    • wanilia1 Pani Agnieszka w salonie Artderma 05.02.12, 00:17
      Polecam gorąco panią Agnieszkę, która pracuje w salonie Artderma. Fantastycznie strzyże i naprawdę zna się na tym, co robi. Jedna z nielicznych fryzjerek, po wizycie u której nie mam ochoty przeczesać się po swojemu. Z innych zalet: osoba o dużej kulturze osobistej, całkowicie nienachalna, z pewnością nie opowie klientce historii życia sąsiadki ani nie będzie zagajała rozmowy w stylu: "to co, urlopik się szykuje?". Nie każdy to lubi, np. ja nie znoszę. Cena strzyżenia: krótkie włosy, z kartą stałego klienta: 50 PLN. Wady: ma dużo klientek, więc na strzyżenie należy się umawiać z ok. 2-tygodniowym wyprzedzeniem.
      • zuzannah2 Re: Pani Agnieszka w salonie Artderma 10.04.12, 20:57
        W Markach poki co nie znlazlam dobrej fryzjerki. Wczesniej, zanim prezprowadzilam sie do Marek, chodzilam do pani Ani na Pradze.(teraz nie mam tyle czasu zeby do niej dojezdzac :() Jeszcze nikt jej nie pobij, i chyba nigy nie pobije. U niej siadalam na fotel, a ona robila mi zawsze swietna fryzure (kolor wychodzil taki jaki chcialam). Wiem, ze robi tez stylizacje wlosow do roznych czasopism, no i ceny jak z Gabriela, ale warto. Bo kto to jest dobry fryzjer? Ten ktory sie pyta? Juz? jaki kolor? Na jak krotko sciac? itp Pobudka! To fryzjer ma mi powiedziec w jakiej fryzurze bede dobrze wygladac!!! W Markach bylam juz u wyzej cytowanych osob, takze poki co szukam dalej. Nastepny przystanek Artderma.
      • asbu Re: Pani Agnieszka w salonie Artderma 12.01.13, 12:01
        Potwierdzam - pani Agnieszka to jedyna fryzjerka, po której nie muszę nic poprawiać. Strzyże bardzo dokładnie. Szczerze polecam.
        • Gość: Agus Re: Pani Agnieszka w salonie Artderma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.20, 09:51
          Odswiezam stary temat, bo znalazłam tutaj kilka opinii na temat pani Agnieszki z Artdermy w Markach. Próbuję namierzyć jej obecne miejsce pracy. Dawna Artderma zmieniła właściciela i pani Agnieszka już tam nie pracuje. Czy ktoś może wie, gdzie się przeniosła? Będę bardzo wdzięczna za informację.
    • paulisia1128 Re: dobry fryzjer w markach 02.05.12, 09:49
      Hej czy któraś z Forumowiczek chodzi do Salonu VENUS przy ulicy Rybnej za autogazem?? Jakie macie opinie na temat tego salonu? Jak obsługa czy jesteście zadowolone?
      • kasialuu Re: dobry fryzjer w markach 08.01.13, 21:32
        O tak, chodzę tam od wielu lat. Wcześniej to był tylko FRYZJER CELINKA, teraz jest dwa w jednym CELINKA I VENUS. Ja i cała moja rodzinka od babci i dziadka po moje dzieci. Wszyscy wychodzimy z uśmiechem na twarzy, bo tak się powinien czuć człowiek wychodząc od fryzjera. Miła atmosfera, dobre kosmetyki, wszystko zgodne z oczekiwaniami klienta no i jeśli ktoś sobie życzy jest OGOLONY, ALE NA PEWNO NIE Z PIENIĘDZY, bo ceny są bardzo konkurencyjne. POLECAM
    • robertlansecure Re: dobry fryzjer w markach 02.07.12, 09:50
      Również polecam Panią Anię z fabrycznej - Strzygę się u niej ja, Żona robi różne takie tam z włosami a do tego jeszcze 2 Synków w wieku 2,8 roku i 6 latek którzy w innych salonach robili jeden wielki młyn a młodszy uzupełniał zamieszanie rykiem przypominającym syrenę okrętową!
      Ta Pani ma podejście do dzieci a po za tym jest doskonałą fryzjerką - Polecam zarówno Paniom jak i Panom - przesympatyczna kobietka.
      • doniii Re: dobry fryzjer w markach 29.08.12, 23:52
        Ja polecam studio urody roger bylem wczoraj u takiej rudej pani niestety nie wiem jak ma na imie lecz nad ustami ma kolczyk moze po tym rozpoznacie
        • gosiakowska82 Re: dobry fryzjer w markach 14.09.12, 09:18
          Czy może mi ktoś podac namiar do tej pani Ani z Fabrycznej? Będe wdzięczna:)
          • kasia.bis Re: dobry fryzjer w markach 14.09.12, 11:12
            Pani Ania ul. Fabryczna tel.222454282 i osobiście POLECAM!
            • gosiakowska82 Re: dobry fryzjer w markach 14.09.12, 11:30
              Oj dziękuję za tak szybką odpowiedz:)
              Ile kosztuje obcięcie włosów z modelowaniem, włosy długość średnia?
              • kasia.bis Re: dobry fryzjer w markach 14.09.12, 12:33
                wydaje mi się, że około 40 zł, ale jak zadzwonisz to się dowiesz ;)
                • gosiakowska82 Re: dobry fryzjer w markach 14.09.12, 13:00
                  Kasiu dziękuję za pomoc, mam nadzieję ze będę zadowolona:)
                  • gosiakowska82 Re: dobry fryzjer w markach 10.12.12, 15:20
                    pani Ania z fabrycznej, byłam, zobaczylam, obcieła, jestem NIEZADOWOLONA.Jesli dobre cięcie włosów sprowadza się jedynie do pociapania włosów degażówkami to ja dziękuję bardzo! Młoda dziewczyna, która mysli ze jest super fryzjerką bo nauczyla sie jedynie cieniowac wlosy. A to nie tędy droga.. Nie polecam, cenowo tez zadna rewelacja.
                    • jolus55 Re: dobry fryzjer w markach 15.12.12, 22:19
                      Ja polecam, chociaż nie w Markach, salon urody Xena w Warszawie, ul. Wyspowa (przy ul. Łodygowej - dość blisko Marek) - tylko i wyłącznie panią Asię. To osoba, która potrafi świetnie doradzić; dobrać kolor do karnacji, oczu, brwi, a cięcie do kształtu twarzy. Ufam JEJ bezgranicznie! To jest właśnie idealna fryzjerka! Poza tym ma podejście do dzieci. Korzystam z usług pani Asi już 4 lata (chodzę średnio co 2 miesiące).
                      Pozdrawiam
    • kawoosia Re: dobry fryzjer w markach 10.01.13, 19:55
      markowiczka napisała:

> Gdzie do fryzjera w Markach? W sczczególności mam na myśli niskie ceny i zaraz
      > em dobrą jakosc wykonywanych usług.

Czy taka kompilacja jest w ogóle możliwa? Albo jedno albo drugie.

> co prawda w archiwum znalazłam informacje na ten temat, ale są dośc przestarzał
      > e.

Ja odwiedziłam Rogera w Pustelniku i odetchnęłam, bo mogę nareszcie zaoszczędzić czas na jazdę do fryzjera do Warszawy i mam pewność że będę zadowolona z jakości usług a pracownicy tego salonu są mili i otwarci. Bardzo polecam.
      • kawoosia Re: dobry fryzjer w markach 10.01.13, 20:34
        Zapomniałam dodać że polecam Panią Natalię ze studia Roger :)
        • kasialuu Re: dobry fryzjer w markach 12.01.13, 21:32
          A ja polecam Venus i Celinka - dziewczyny są po prostu konkretne, każdą jedną POLECAM :)
          • 28magdalena Re: dobry fryzjer w markach 30.01.13, 12:18
            hahaha studio urody roger to chyba najgorszy salon w markach o ile mozna go nazwać salonem... Szef .. pan roger podczas strzużenia czy jakiego kolwiek zabiegu opowiada niestwożone wymyślone historie i nie skupia sie na pracy i kiepsko mu to idzie. pani natalia nie ma tu czego polecać pracuje bardzo wolno i nie dokładnie .. mojemu chlopakowi zostawiła włosy nad uszami strzygła go też pani czarna to tez chamsko bajeruje i się narzuca a strzyżenia jak każde inne... Bylam tam równiez u panienki na paznokciach zwanej szefową haha chyba dopiero co się uczy na hubrydowym miałam jakiś peknięcia dorabiała mi paznokcia akrylowego to odpadł po dwuch dniach.. Przerobilismy z chlopakiem wszystkich w tym salonie ale niestety rzeczywistość nie jest taka jak komentarze . Jezeli chodzi o te paznokcie to nie ma szans z panią Sycomską z instytutu urody sebian fryzjerki też tak mogą być. Tak wiec dziekujemy studiu urody roger!!!
            • studiourodyroger Re: dobry fryzjer w markach 12.04.13, 12:06
              A jaki poziom wykształcenia Pani reprezentuje robiąc tyle błędów w jednym poście?
              Jeżeli nam nie odpowiada poziom jakości usług w jakimś miejscu to tam nie wracamy wielokrotnie:) A może Pani jest zazdrosna, że Nasz Personel jest milszy, ładniejszy, czy bardziej elokwentny od Pani? Polecamy Natalię i Edytkę, ponieważ rzetelnie wykonują swoja pracę i to na wysokim poziomie. Nas może Pani obrażać i tak pani nie zrozumie, że nie mamy czasu, aby nie musieć sie przejmować, że ktoś ich nazwie"niby szefem" czy "niby szefową"Bez względu na to kim Pani jest życzymy powodzenia:) i zapraszamy na posłuchanie bajek opowiedzianych przez "niby szefa" i na manicure u "panienki".My równiez pani dziękujemy:) Niestety prawda jest taka, że sukces innych ludzi- kłuje w oczy, a porażka- cieszy:) A Pani jest na to świetnym przykładem "niby Klientko"
    • wkurzona7 Re: dobry fryzjer w markach 28.09.13, 14:33
      Zasugerowałam się Waszymi poleceniami Salonu Fryzur na przeciwko Biedronki i nowej Poczty i postanowiłam spróbować. Nie mogę teraz odżałować tej decyzji. Miałam ładne, proste długie włosy, a teraz to, co z nich zostało po podcięciu i wycieniowaniu woła o pomstę do nieba. Za grosz kunsztu fryzjerskiego. Po jednej stronie twarzy włosy mam ścięte na prosto - taki pejs, a dopiero potem długie, żadnego zejścia, pazurków (a miały być). Chciałam chodzić w rozpuszczonych włosach, ale teraz nie ma takiej możliwości, ponieważ ten pejs leci mi na twarz, włosy się nie układają i nie wiem już co z nimi robić, oprócz związania. Jeżeli fryzjerka nie potrafi sobie poradzić z prostymi, nie podatnymi na kręcenie włosami to co ona w ogóle potrafi?! Jestem taka wkurzona po tej wizycie... może i moje długie włosy były nudne, ale teraz będę musiała długo czekać, aż będę mogła chodzić w rozpuszczonych. NIE POLECAM!!! Już dawno nie byłam u tak słabej fryzjerki!
      • margarita1987 Re: dobry fryzjer w markach 28.09.13, 14:54
        To, że dla Ciebie są za krótkie to nie znaczy, że są źle obcięte. Nie mam zamiaru bronić tu fryzjerki, bo jej nie znam, ale większość z klientek nie zdaje sobie sprawy jak zniszczone ma końcówki i myśli, że obcięcie 1 cm coś pomoże.
        Ale masz prawo być niezadowolona, jeśli prosiłaś o inną fryzurę niż uzyskałaś efekt. Niestety ciężko znaleźć tą "swoją" fryzjerkę, która nie tylko będzie wiedziała w jakim uczesani nam dobrze, ale i wyczuje, że to uczesanie będzie się nam podobać.
        Ja mam to szczęście, że mogę swojej fryzjerce zaufać.
      • melcik0511 Re: dobry fryzjer w markach 28.09.13, 21:36
        W ubiegłym roku poszłam na przeciw Biedronki na Małachowskiego, pani miała mi zrobi fryz a la Bob, a wyszłam tak jakby garnek na głowę nałożyła i dookoła ciach ciach, coś straaaaaaaasznego!
        Natomiast polecam panią Anię na Fabrycznej za Biedronką.Tam robią oki.
        • gosiakowska82 Re: dobry fryzjer w markach 29.09.13, 10:00
          Pani Ania na Fabrycznej tez nie powinna być fryzjerem! Walczę już rok po obcięciu jakie mi zafundowała rok temu, pozbawiając mnie polowy włosów na glowie przez cieniowanie degażówkami. Dziewczyny ostrzegam, nie sygerujcie się opiniami na tym forum, bo 90% wpisów to wpisy samych pseudo fryzjerów, którzy zachęcają do odwiedzenia ich salonu.
          • kk525 Re: dobry fryzjer w markach 06.08.14, 16:48
            Najgorsze fryzjerki pracują w studiu Monika na ul. Kościuszki 14, nieprofesjonalne, gburowate, a wciskanie kitu klientkom jest tam na porządku dziennym, no chyba że jest się znajomą której z pań fryzjerek wtedy obsługa wygląda zupełnie inaczej. Obsługa gburowata nawet słowa z klientką nie zamienią tylko interesują się plotami. Miałam to nieszczęście, że pani blondynka z tego salonu "czesała" mnie na wesele. Prosta fryzura( upięcie na boku w kucyk i podkręcenie włosów) zajęło jej zrobienie tej fryzury 3 godziny!! zmarnowała mi czas i pieniądze. Efekt był po prostu obrzydliwy, włosy posklejane, głowa ulizana, a jeszcze żeby tego było mało wciskała mi ciemnotę, że ładnie jej wyszło. "Fryzura" rozwaliła się dokumentnie po godzinie. Nigdy więcej moja noga tam nie postanie.
            • kk525 Re: dobry fryzjer w markach 06.08.14, 16:51
              przepraszam prawidłowy adres to Marki ul. Kościuszki 18 przestrzegam wszystkie Panie żeby absolutnie nie oddawały swoich włosów w ręce tamtych rzekomych fryzjerek!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka