brandonka77 01.04.09, 11:36 mam pyt odnosnie papieru do scrapu, czy ktos uzywa go do decu? ten papier jest znacznie sztywniejszy, czy przed przyklejniem trzeba go tez namoczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: papier do scrapu 01.04.09, 17:56 Trzeba go namoczyc i wez poprawke na to, ze moze sie dosc sporo rozejsc. jak cos najpierw przytniejsz na wymiar, to po namoczeniu bedzie za duze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brandonka77 Re: papier do scrapu IP: *.stat.gov.pl 02.04.09, 09:18 ok dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliaa Re: papier do scrapu 30.04.09, 08:22 ja również mam zamiar spróbować użyć go do decoupage :D ps. papiery do scrapbookingu są również różnej grubości, wydaje mi się, że te najgrubsze raczej w tym wypadku nie przejdą, ale warto popróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsu Re: papier do scrapu IP: *.icpnet.pl 19.09.09, 11:49 mamy klientke, która używa naszych papierów do scrapów www.stonogi.pl/index.php?cPath=16_133_89_150 do oklejania kolczyków. Myśle, że stosowane w całości, na małych powierzchniach są ok. Może fajnie by to tez wyglądało pomalowane lakierem krystalicznym?? Odpowiedz Link Zgłoś