natalia.zkrk88 11.09.15, 13:05 Witam, od niedawna zajęłam się decoupagem i nie wiem jak zrobić go na szkle. Czy są specjalne preparaty do szkła, czy używam tych samych co do drewna? Dziękuje za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Decoupage na szkle 12.09.15, 14:24 Np: Decoupage krok po kroku - półmisek z cytrynkami - szkło lub: www.inspirello.pl/szukaj/decoupage%20na%20szkle/itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Decoupage na szkle 12.09.15, 14:25 wplątało mi się w link... www.inspirello.pl/szukaj/decoupage%20na%20szkle/ Odpowiedz Link Zgłoś
garmizka Re: Decoupage na szkle 18.11.15, 12:59 tak, musisz mieć specjalne farbki, które szybciej zasychają i są przystowowane do szkła Odpowiedz Link Zgłoś
d.robak22 Re: Decoupage na szkle 21.01.16, 14:20 Artyści handmade poszukiwani! Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym! Odpowiedz Link Zgłoś