06.05.10, 04:17

J-M Gold

Witam opisze wam ciekawy system dzięki któremu można zarobić na inwestycjach w wirtualne sztabki 20% od wartości 25 dolarów srebrna 50 złota sztabka z czego 20 % 5$ z każdej srebrnej sztabki i 10$ z każdej złotej nabytej przez nas omawianej sztabki zarabiamy co miesiąc przez czas nie ograniczony firma zajmuje się indywidualnymi inwestycjami na rynku forex nie ma mowy tu o mowy o krótkowzrocznym pojęciu inwestycji plan jest trwały i ma sens pieniądze dobrze zainwestowane na silnym rynku obracającym walutami różnego rodzaju towarami akcjami proszę nie mylić tego z kolejnym hypp czy PTC skrót perl to click które swoją żywotność kończą po pół roku zrażają i psując mają wpływ na opinie na tema zarabiania w środowisku sieciowym innych uczciwych firm.

krótki opis działania.

Trzeba się zarejestrować i wy klikać 1000 reklam (8-10 dziennie) by otrzymać tzw.srebrną sztabkę, która będzie ci dawała 5$ miesięcznie.
Aby zwiększyć swoje dochody możesz również polecić 50 osób i dostaniesz kolejna srebrna sztabkę dająca plus 5$ miesięcznie. Razem mamy 10$ miesięcznie.
Możliwości jest więcej:
- wy klikasz np 3000 reklam = będziesz miał 3 srebrne sztabki co daje 15$
- polecisz 150 osób dostaniesz kolejne 3 srebrne sztabki równe 15$
zarobione pieniądze możesz zainwestować kupując kolejne sztabki np złote w cenie 50$ dające miesięczny przychód 10$.
Możesz również wpłacić kasę i zakupić sztabki od razu (25$ kosztuje srebrna, 50$ złota).
Wpłaty jak i wypłaty można dokonać poprzez paypal i alertpay.

Czas oczekiwania na wypłatę wynosi
7 dni, chyba ze zrobisz upgrade swojego konta to dostaniesz ja na drugi dzień. Pieniążki za sztabki doliczane są 30 dnia każdego miesiąca do Twojego konta.

Wszyscy którzy zapiszą się mojego linku polecającego udzielam pomocy przy wprowadzeniu i korzystaniu www.jmgold.com/?ref=panga42244

O mój świeżutki dowód wypłaty z dnia 06-05-2010r.

poproś pod numerem gadu gadu -2424427 niestety nie mogę wstawić go tu powód brak możliwości wstawiania obrazków w formie jpg gif
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka