janusz366 30.05.10, 08:10 www.askgfk.com/reg/?x=e93a21868da9c8c27bee95eb01fdee74&srcid=253 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demandos Re: PŁATNE ANKIETY 31.03.17, 22:21 Polecam nowy panel do wypełniania ankiet za gotówkę i doładowanie demando.pl Odpowiedz Link
karolinazmama Re: PŁATNE ANKIETY 04.10.18, 23:43 Hej, Jestem mamą, która wychowuje dwóch synów 2,5 i 15 miesiecy. Mam pracę, ale aktualnie zajmuję się dzieciakami i pomyślałam że fajnie by było sobie troszkę dorobić chociaż na pampersy. Dużo jest ofert MLM gdzie trzeba coś sprzedać (avon,oriflame itp), ale to zdecydowanie nie dla mnie. Zaczęłam wypełniać ankiety, sprawdziłam kilka portali i moim ulubionym, na którym najszybciej udało mi się zarobić jest rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527062 (link do rejestracji). Jeżeli mogę coś szczerze poradzić, jak już założycie konto wystarczy podawać swój link polecający znajomym jak i nieznajomym. Ja sama nie sądziłam, że moje wiadomości dotrą do takiej liczby osób, internet ma wielką moc:) Naprawdę warto, a pare groszy sie przyda. Jeżeli masz ochotę, możesz zarejestrować sie z mojego linku. rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527062 Pozdrawiam. Odpowiedz Link
uti55 Re: PŁATNE ANKIETY 19.09.21, 06:42 Ja mogę z czystym sumieniem polecić strony na których sama zarabiam i wypłacam a ankiety są czasem baaaardzo krótkie. Jeśli ktoś lubi tą formę zarabiania to zapraszam.Może nie dorabiam tam po kilka tysięcy miesięcznie ale parę stów zawsze wpada,a dla mnie to dużo i to za tak przyjemną formę zarabiania a dodatkowym plusem jest to,że sami decydujemy ile czasu chcemy temu poświecić.Nie chcemy lub nie mamy w danym dniu czy momencie czasu i ochoty to nie robimy,także myślę ,że warto zainteresować się zarabianiem w taki sposób. Zapraszam wszystkich zainteresowanych platneankietythebest.pl.tl/ Odpowiedz Link
gwiazdkaznieba80 Re: PŁATNE ANKIETY 06.02.23, 17:35 Kiedy potrzebujesz dodatkowego dochodu, większość ludzi radziłaby ci znaleźć pracę w niepełnym wymiarze godzin. Ale jeśli masz już pracę w pełnym wymiarze godzin, która po prostu nie jest wystarczająco płatna i nie masz czasu na pracę w niepełnym wymiarze godzin, zarabianie pasywnego dochodu online może być dla Ciebie idealne. Teraz pamiętaj, że większość pasywnych źródeł dochodu nie pomoże ci przejść na wcześniejszą emeryturę, ale jest świetnym sposobem na przyniesienie dodatkowej gotówki. www.ysense.com/?rb=59706194 Odpowiedz Link