slimaczun 29.09.04, 09:22 Szukam sprawdzonych, fajnych kwater w Alpach z wyżywieniem lub bez dla 2 soób na sezon zimowy 2004/2005. Proszę o adresy, ceny....... Pozdrawiam Basia slimaczun@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wote Re: Kwatery w Alpach.... 29.09.04, 10:01 www.jagahias.at Miałem Ci wysłać mailem ale jesteś chyba tą sama osobą... co na forum kontakty. Przemiła właścicielka, cena około 25 Euro za dobę. Pyszniaste śnaidania, w cenie, czyściutko i z atmosferą. Zniżka przy rezerwacji wcześniejszej. 20 metrów do skibusu na Kitzsteinhorn 25 m do skibusu na Szmitten. BYŁEM ...SUPER!! Polecam z czystym sumieniem Mam jeszce jeden, oststni namiar w okolicach Tuxa ale musze sprawdzić bo zapomniałem adresu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kwatery w Alpach.... IP: 212.160.138.* 29.09.04, 14:42 Bardzo dziękuję....... Jakby Ci się jeszcze cos przypomniało to napisz..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Kwatery w Alpach.... 29.09.04, 18:40 www.finkenberg.at/pages/zimmer.htm ; wyszukaj: Obereggerhof - tylko apartamenty Wysoko, przepiękny widokm jak chcesz mam zdjęcia. Przesympatyczna właścicielka i bardzo bauerskie otoczenie. 20 min samochodem na Tux, 6 min na Penken (jest tam trasa Harakiri 78% nachylenia) i skibis zabierający Cię spod samego pensionu. Odpowiedz Link Zgłoś