Dodaj do ulubionych

szukam pracy

06.07.11, 10:05
Kto zatrudni emerytkę? Chciałabym dorobić trochę (500-700 zł) by pomóc dzieciom w spłacie kredytu.Tel 6660284113
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: szukam pracy IP: *.tktelekom.pl 06.07.11, 20:18

praca.nf.pl/?pwid=d0add264723c40a7b870b510f37f2c71
    • Gość: keri Re: szukam pracy IP: *.centertel.pl 20.07.11, 03:18
      Witam. Chcę Ci zaprezentować prawdziwy i w 100% pewny sposób na duże dochody. To jest program który zmieni Twoje życie! Swoją przygodę zacząłem dokładnie 8 miesięcy temu. Wtedy nie myślałem że w internecie można naprawdę tyle zarobić! Spróbowałem z ciekawości i ku memu zdziwieniu zarobiłem (w ciągu jednego miesiąca) 689zł z groszami.To było przecudne uczucie móc wypłacić tyle pieniędzy ale to nie wszystko! Zacząłem być bardziej aktywny na tej stronie i polecałem ją innym użytkownikom. Gdy minął kolejny miesiąc na moim koncie było ponad 4x więcej! dokładnie 2943zł z groszami! w ciągu tych 8 miesięcy zdążyłem zarobić grubo ponad 20.000zł niemożliwe?! MOŻLIWE-sprawdź sam jeśli dalej nie wierzysz pod tym linkiem kasiorka.eu/ref-irekjaromin Wystarczy że spróbujesz się na niej zareklamować oraz zostawisz włączony baner dzięki któremu dostajesz punkty. Obiecuje Ci że za nic tutaj nie zapłacisz, rejestracja jest darmowa, nic na tym nie stracisz! Jedynie co możesz to zyskać. Jeśli masz jakieś wątpliwości to wejdź w linka a przekonasz się że mówię prawdę! POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO! TO NIE JEST ŻADNA ŚCIEMA!
    • ingwer-0 Re: szukam pracy 10.08.11, 00:59
      irisundingwer@gg.pl
      praca dla kazdego ,napisz powiem ci o szczególach
    • beta4022 Re: szukam pracy 11.08.11, 06:26
      Podaję link do strony gdzie możesz wykonywać,pracę we własnym domu,a także w terenie swojego miejsca zamieszkania.W razie pytań proszę o kontakt .Mój mail: beta402@wp.pl.
      Praca zupełnie legalna,podpisujesz umowę.

ssl.amigobonus.com/lotto/lotto_tgg_rejestracja.php.
      Pozdrawiam .
      • ania_53 Re: szukam pracy 11.08.11, 18:19
        beta4022 napisała:

> Podaję link do strony gdzie możesz wykonywać,pracę we własnym domu,a także w te
        > renie swojego miejsca zamieszkania.W razie pytań proszę o kontakt .Mój mail: be
        > ta402@wp.pl.
        > Praca zupełnie legalna,podpisujesz umowę.
        >
        > ssl.amigobonus.com/lotto/lotto_tgg_rejestracja.php.
        A ja mam komunikat że taka strona nie istnieje! Czyli ktoś tu kręci

> Pozdrawiam .
        • beta4022 Re: szukam pracy 12.08.11, 06:15
          ania_53 napisała:

> beta4022 napisała:
          >
          > > Podaję link do strony gdzie możesz wykonywać,pracę we własnym domu,a takż
          > e w te
          > > renie swojego miejsca zamieszkania.W razie pytań proszę o kontakt .Mój ma
          > il: be
          > > ta402@wp.pl.
          > > Praca zupełnie legalna,podpisujesz umowę.
          > >
          > > ssl.amigobonus.com/lotto/lotto_tgg_rejestracja.php.
          > A ja mam komunikat że taka strona nie istnieje! Czyli ktoś tu kręci
          >
          > > Pozdrawiam .

Przepraszam faktycznie podałam błędny link,już naprawiam swój błąd:

www.amigobonus.com/.

pozdrawiam
    • renatika Re: szukam pracy 15.08.11, 21:45
      Witam serdecznie!

Oferuję pracę dodatkową lub na stałe - to zależy od Ciebie.
      Praca w miejscu zamieszkania i nie tylko. :-)
      Wystarczy tu i tam podrzucić katalog, na przykład przy okazji zakupów, wizyty u dentysty, kosmetyczki czy rodzinnej imprezy itp. Oraz polecać znajomym produkty.

Świetna oferta dla osób, które chcą spróbować swoich sił jako konsultant/ka.
      Zasady są proste:
      - zarabiasz 23% na czysto z każdej sprzedanej rzeczy,
      - masz 14 dniowy termin płatności,
      - przysługują Ci dodatkowe rabaty przy rozbudowie grupy nawet do 15%,
      - masz gwarancję jakości - czyli możliwość zwrotu produktu, jeżeli nie spełnia on Twoich oczekiwań,
      - jako nowy/a konsultant/ka otrzymujesz prezenty w programie Łatwy Start,
      - masz nielimitowany czas pracy i zarobki,
      - zamówienia możesz składać w dowolnym terminie i w dowolnej częstotliwości,
      - możliwość osiągania stałych, comiesięcznych dochodów!

Jeśli szukasz alternatywy dla sprzedaży kosmetyków, bądź dodatkowego zarobku, to właśnie jest oferta dla Ciebie.
      Wymagane: podjęcie działań.

Zarejestruj się już dzisiaj wypełniając dane w poniższym linku: porozmawialnia.vot.pl/betterware/
      Dodatkowo KONKURS - zdobądź 60 zł tylko rejestrując się tutaj: porozmawialnia.vot.pl/betterware/

Niezwłocznie po rejestracji wysyłam gratisowe katalogi.
      Masz pytania? Pisz!
      renatka383@wp.pl GG 5665363
      Praca dla osób od 18 lat!

Renata Dembińska PL-48942
    • ingwer-0 Re: szukam pracy 18.08.11, 11:26
      Poszukujemy osoby do marketingu internetowego w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu. Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym możesz zarobić.Kontakt: irisundingwer@gg.pl/odpowiadamy tylko na ogłoszenia pań po 25roku życia,dlatego prosimy o podanie wieku i w 1 zdaniu coś o sobie.Nie odpowiadamy na wiad.typu"a co to za praca"chyba ze osoba się podpisze i napisze dlaczego to ją mamy zatrudnić szukamy osób kreatywnych i samodzielnie myślących.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka