Dodaj do ulubionych

Programy Partnerskie- pytanie

22.08.11, 01:57
chciałam sie dowiedzieć co myślicie o zarabianiu na programach partnerskich ? Teraz jestem na wychowawczym i chciałam sobie coś dorobić, znam taki pp.szybkafaktura.pl/ bo maz korzysta z ich programu i myślę żeby zacząć zostać ich partnerem - jak to widzicie? ktoś na takich programach zarabia?
Obserwuj wątek
    • gvo Re: Programy Partnerskie- pytanie 08.12.11, 22:55
      Zapraszam do nowego programu partnerskiego:
      urlik.pl/15grudnia/ mega wydarzenie. Zarezerwuj wejściówkę za darmo już teraz !!!! Klikaj i wpisz gdzie ma zostać wysłane zaproszenie. Największe wydarzenie roku będzie nas 2000.
    • madox91 Re: Programy Partnerskie- pytanie 09.12.11, 21:41
      Ja zarabiam,co prawda nie są to wygórowane kwoty,ale zawsze na coś odłożę.W tym programie najbardziej liczy się promowanie programów partnerskich,i moja rada,owszem trzeba klikać ale bez przesady.To są moje sprawdzone dlatego mogę Ci je polecić:

centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=madox91
      www.zielonymail.com/pages/index.php?refid=madox91
      zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=madox91
      imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=madox91
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=madox91

Pamiętaj,że im więcej pracy w polecaniu tych programów zaangażujesz tym większe efekty będą.
    • madox91 Re: Programy Partnerskie- pytanie 09.12.11, 21:49
      Ja zarabiam,co prawda nie są to wygórowane kwoty,ale zawsze na coś odłożę.W tym programie najbardziej liczy się promowanie programów partnerskich,i moja rada,owszem trzeba klikać ale bez przesady.To są moje sprawdzone dlatego mogę Ci je polecić:

centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=madox91
      www.zielonymail.com/pages/index.php?refid=madox91
      zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=madox91
      imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=madox91
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=madox91

Pamiętaj,że im więcej pracy w polecaniu tych programów zaangażujesz tym większe efekty będą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka