11.10.12, 20:06
FAMILO

To naprawdę niebywała okazja. Generalnie chodzi o MLM, ale oparte o zupełnie nowy pomysł.
Dla mnie to co odrzuca w MLM jakie do tej pory znałem to:

- konieczność „wciskania” ludziom jakiegoś towaru
- niekonkurencyjna cena towarów
- mała codzienna przydatność towarów

W FAMILIO ma być zupełnie inaczej.
- oferta produktów NAJLEPSZYCH MAREK
- głównie produkty spożywcze (czyli takie, które i tak kupujemy)
- ceny do 20% taniej niż w sklepie
- darmowa przesyłka (przy zakupie od 150zł/mies.)

Oferta jest więc niewiarygodnie atrakcyjna!

Ale najważniejsze, że biznes dopiero jest budowany, dlatego masz szansę być WYSOKO W DRABINCE POLECAJĄCYCH zapisując się ZUPEŁNIE ZA DARMO już dziś.
Oto mój link:
www.familo.com/r/ciszewski88
www.familo.com/r/malwinaigla
Obserwuj wątek
    • kredytyk.pl Re: Familo 12.10.12, 01:53
      Jak na razie idzie sprawnie
    • cangu Re: Familo 13.01.13, 11:30
      ciszewski88 napisał(a):

> FAMILO
      >
      > To naprawdę niebywała okazja. Generalnie chodzi o MLM, ale oparte o zupełnie no
      > wy pomysł.
      > Dla mnie to co odrzuca w MLM jakie do tej pory znałem to:

Przepraszam, ale familo to nie mlm, bardziej mlm przypomina Agrabla - agrabla.pl/?pol=1101 - równie świetna, starsza od familo i bogatsza w oferty dla klientów ale... to też nie do końca mlm.

To niesamowite. Dotąd wszystkie dobre pomysły przychodziły do nas z zachodu. Tym razem, to Polacy wymyślili genialne sposoby na rosnące ceny, na dochodowe zajęcie i zarabianie tyle, ile chce się zarabiać (Agrabla i Familo). Na tym polega wolność, o której marzymy.
      Dwie inne grupy, ale tak podobne idee, Jak myślisz czy familo wzorowała się na agrabli? Jeśli nawet, to opracowali tę ideę perfekcyjnie. Ja jednak wolę działać i w familo i w agrabli. Dlaczego? W żadnym nie stracę, ale już wiemy, że warto tworzyć sobie kilka źródeł dochodów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka