eltazar83
01.07.13, 13:54
Witajcie,
ostatnio zainteresował mnie pewien darmowy program do zarabiania przez Internet, który bazuje na kilku niezależnych źródłach dochodu. Gdyby ktokolwiek z Was zechciał wypróbować, jak on działa, to zapraszam do budowania zespołu na zasadzie "win-win" (każdy zyskuje). Zapisanie się nic nie kosztuje, system również jest darmowy (bit.ly/124Yla0), a wewnątrz wiadomości, którą otrzymacie po wpisaniu swojego adresu e-mail, znajduje się także link do strony innego programu działającego na podobnej zasadzie (bit.ly/1291A1a), a także cyklu poradników i szkoleń, w tym webinarów prowadzonych przez najlepszego polskiego stratega e-marketingu o wartości ok. 1500 zł (bit.ly/11SnAAW). Można zobaczyć, poczytać i posłuchać (to nic nie kosztuje), a jeśli ktoś uzna - tak jak ja - że warto spróbować, zawsze może liczyć na moją pomoc i radę – rzecz jasna, również darmowo :). Jako że jest to marketing – mówię to od razu, by uniknąć nieporozumień – w przypadku, gdy się zdecydujecie, trzeba będzie nabyć produkt, którego cena wynosi ok. 120 zł miesięcznie (przy płatności za rok z góry jest taniej). Płacimy jednak dopiero po zapoznaniu się z systemem i podjęciu decyzji.
Życzę sukcesów w zarabianiu w "sieci",
Marcin