eltazar83
06.07.13, 00:27
Czy kiedykolwiek myślałeś o prowadzeniu swojego własnego biznesu? Jeżeli tak, to teraz masz okazję to zrobić! Od razu mówię, że nie jest to żadne klikanie w reklamy, wypełnianie ankiet, darowizny czy inne bannersbokery. To jest realny biznes, który może prowadzić każdy, kto zdecyduje się poświęcić temu nieco czasu i pracy - tak, właśnie pracy - bo, nie oszukujmy się, nie ma nic za darmo, a jeśli ktoś wierzy w cudowne sposoby na zarabianie bez "kiwnięcia palcem" i naciśnięcia owym palcem klawisza na klawiaturze :), to cóż, życzę powodzenia. Ja już próbowałem wielu magicznych sposobów i wszystkie kończyły się w ten sam sposób, który mógłbym podsumować w kilku słowach: chciał zarobić, a zarobili na nim... - bo trzeba było coś wpłacić, co cudownie miało się rozmnożyć, a cudownie znikało. O naiwności! Zatem, jeśli rzeczywiście jesteś gotów pracować i budować swój biznes XXI wieku (rzecz jasna, przy moim pełnym wsparciu), zostaw, proszę, swój adres e-mail, a na pewno się odezwę. Zapytasz pewnie, dlaczego nie wklejam linku bezpośrednio do strony. Odpowiem: ponieważ chcę uniknąć interakcji z przedstawicielami mentalnej piaskownicy, którzy - jak się wydaje - internet traktują jako narzędzie podnoszenia własnej wartości poprzez umniejszanie jej innym w sposób najczęściej skrajnie prostacki (wiadomo, że najmniejsze pieski najwięcej szczekają). Wracając do meritum - zależy mi jedynie na kontaktach z osobami, które poważnie traktują możliwość stworzenia własnego biznesu, i które gotowe są poświęcić się pracy, wymagającej - przynajmniej na początku - nieco zaangażowania. Skoro tu jesteś, to na pewno szukasz możliwości zarobku, a cokolwiek zrobisz - czy będziesz pracował, czy z nadzieją poszukiwał magicznych receptur na bogactwo - to zależy już tylko i wyłącznie od Ciebie. Obojętnie, co wybierzesz, życzę Ci, byś osiągnął sukces.
Marcin