Dodaj do ulubionych

Biznes internetowy

06.07.13, 00:27
Czy kiedykolwiek myślałeś o prowadzeniu swojego własnego biznesu? Jeżeli tak, to teraz masz okazję to zrobić! Od razu mówię, że nie jest to żadne klikanie w reklamy, wypełnianie ankiet, darowizny czy inne bannersbokery. To jest realny biznes, który może prowadzić każdy, kto zdecyduje się poświęcić temu nieco czasu i pracy - tak, właśnie pracy - bo, nie oszukujmy się, nie ma nic za darmo, a jeśli ktoś wierzy w cudowne sposoby na zarabianie bez "kiwnięcia palcem" i naciśnięcia owym palcem klawisza na klawiaturze :), to cóż, życzę powodzenia. Ja już próbowałem wielu magicznych sposobów i wszystkie kończyły się w ten sam sposób, który mógłbym podsumować w kilku słowach: chciał zarobić, a zarobili na nim... - bo trzeba było coś wpłacić, co cudownie miało się rozmnożyć, a cudownie znikało. O naiwności! Zatem, jeśli rzeczywiście jesteś gotów pracować i budować swój biznes XXI wieku (rzecz jasna, przy moim pełnym wsparciu), zostaw, proszę, swój adres e-mail, a na pewno się odezwę. Zapytasz pewnie, dlaczego nie wklejam linku bezpośrednio do strony. Odpowiem: ponieważ chcę uniknąć interakcji z przedstawicielami mentalnej piaskownicy, którzy - jak się wydaje - internet traktują jako narzędzie podnoszenia własnej wartości poprzez umniejszanie jej innym w sposób najczęściej skrajnie prostacki (wiadomo, że najmniejsze pieski najwięcej szczekają). Wracając do meritum - zależy mi jedynie na kontaktach z osobami, które poważnie traktują możliwość stworzenia własnego biznesu, i które gotowe są poświęcić się pracy, wymagającej - przynajmniej na początku - nieco zaangażowania. Skoro tu jesteś, to na pewno szukasz możliwości zarobku, a cokolwiek zrobisz - czy będziesz pracował, czy z nadzieją poszukiwał magicznych receptur na bogactwo - to zależy już tylko i wyłącznie od Ciebie. Obojętnie, co wybierzesz, życzę Ci, byś osiągnął sukces.
Marcin
Obserwuj wątek
    • the_fear Re: Biznes internetowy 14.07.13, 23:55
      Intrygujące wprowadzenie :) Proszę o więcej szczegółów mam nadzieję również intrygujących. Czekam na informacje pod adresem: anisko90@wp.pl. Pozdrawiam.
      Wojciech
    • japoneczka09 Re: Biznes internetowy 17.07.13, 15:56
      www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61
      www.clixsense.com/?4766670
      Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony.
      Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy.
      Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach.
      Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe.
      Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych.
      Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony.
      Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień.
      Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce.
      Moje potwierdzenia wypłat oraz wygrane znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe.

praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html
    • wlodek77777 Re: Biznes internetowy 17.07.13, 17:33
      wwlodek77@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka