dorota7210 01.02.08, 20:34 Hallo!Szukam osob ktore wyjechaly do pracy w Grecji z agencji pracy Grecja.Wyslalam oferte,i chcialabym poznac ludzi ktorzy wyjechali za ich posrednictwem.DZIEKI.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka_m Re: praca w grecji 14.02.08, 21:15 dzien dobry. jestem studentka i na czas wakacji lipiec i sierpien szukam pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 dziewczyny Nigdzie nie wyjezdzajcie jak posrednicy 09.03.08, 13:12 NIe PODAJA TELEFONOW STACJONARNYCH . Uwazajcie gdyz ludzie dla kasy zatracili czlowieczenstwo. Zobaczcie co sie stalo z biedakami ktorzy wyjechali do prac w wloszech i hiszpanii i ilu polskich posrednikow poszlo siedziec za to. Nie jedzcic w ciemno i na zasadzie zaufania temu czy innemu biurowi. Co innego z panstwowego biura posrednictwa pracy. Tam masz umowe legalna i kontrolowana przez panstwo ,podany adres i tel do pracy.. Musicie miec oczy i uszy otwarte na kazdym kroku. Nawet wasza kolezanka z lat mlodosci dla paru groszy moze was sprzedac..nie ufajcie nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejbesz Re: dziewczyny Nigdzie nie wyjezdzajcie jak posre 17.04.08, 13:21 prosze żeby nie dać sie ponieść ofercie- mogą być potem kłopoty/tu nie jest tak jak mówią super i zarabia się /600 eur./ togórny pułap płacy dla przybysza z poza Grecji . Proszę nikomu nie ufać /jeśli jest to osoba z rodziny lub dobra znajoma która jet tu już minimum 5 lat./ tu jest stosowane prawo dżungli ,nikt nie odnosi się do przepisów greckich i uni europejskiej przez pracodawców! Odpowiedz Link Zgłoś
marzengrecja Re: dziewczyny Nigdzie nie wyjezdzajcie jak posre 16.05.08, 16:13 Mam takie pytanie,gdzie Ty bylas czy jestes w tej Grecji ja tu juz jestem troche czasu i jakos nie narzekam zdecydowanie prtzekraczam limit zarobkowy ktory Ty podalas i nie narzekam na prace. Odpowiedz Link Zgłoś
marzengrecja Potrzebuje dziewczyn do wspolpacy w Grecji 16.05.08, 16:21 Mam 24 lata w zeszlym roku przyjechalam przez biuro do Grecji(szkoda gadac)ale znalazlam dobra prace.Teraz potrzebuje dziewczyn do pracy w naszym hotelu nie chce zalatwiac ich przez biuro bo to sped bydla a nie biuro pracy>jezeli jestes zainteresowana i znasz Angielski prosze o bezposredni kontakt na numer +30 684-877-56-26 odpowiem na kazde pytanie!!!!Najwieksza roznica pomiedzy biurem a mna to to ze od razu bedzie wiedziec gdzie sie wybieracie jeszcze w polsce mozecie sobie zobaczyc hotel i podaj adres rodzinie znajomym.A biura wysylaja ludzi gdzie popadnie.Skype MarzenGrecja Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.osiak Re: PRACA 17.03.08, 23:27 czesc mnie agencja,ale z Krakowa ktora dokladnie sprawdzilam wyslala do prawie ze agencji towarzyskiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 sylwia no to naco czekasz ? 17.03.08, 23:50 zgls to do odpowiednich organow niech sie nimi zajma. Nie moga tak sie rozbestwiac te sku..syny z roznych agencji. Nie mozna takim popuscic. Popuscisz ty popusci inna dziwczyna , a oni robia z tego szmal i to waszym kosztem i waszym zyciem graja. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: 17.08.08, 02:47 To co opisuję pani Marzena to gruszki na wierzbie. Jeśli zarabia więcej niz 600 euro to albo daje ... po cichu ( to bardzo w Grecji popularne ) , albo pracuje jako hostessa i wyłudza drinki ( to bardzo popularne w Grecji ) i najpewniejsza opcja: werbuje ludzi do pracy dla greka ( to bardzo popularne w Grecji ) Jak pracowałam w tym pięknym kraju to miałam propozycje aby ściągać do pracy kolezanki. Zależy do czego i była to kasa od 100 do 300 euro od głowy. Legalnie nie jest możliwe zarobić więcej niż te śmieszne 600. A i to zarobisz pracując po 18 godzin 7 dni w tygodniu. Dlaczego? Bo grekowi inaczej się nie opłaca. On i tak uważa że dla polki 600 euro to majątek. Oni tam myślą że u nas bieda jak w afryce. Prosze sobie przemysleć Odpowiedz Link Zgłoś