Dodaj do ulubionych

TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET

• zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 06.04.16, 20:32
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 07.04.16, 20:52
    • erytrocyt88 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 08.04.16, 15:06
      Witam, jestem zainteresowana firmą która wypłaca wynagrodzenie w $. Mój adres e-mail: marta.zawada88@tlen.pl

Z góry dziękuję za odpowiedź:
      Marta
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 09.04.16, 18:59
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 12.04.16, 19:31
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 14.04.16, 21:06
      Szkoda czasu.
    • ilona1239 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 15.04.16, 12:07
      Hej dziewczyny i chlopaki! Dlugo szukalam jakiegos dodatkowego zarobku przez internet i trafilam na fajna strone:

subkiller.pl/?p=Ilona12345

Rejestracja jest darmowa,zeby sie zalogowac potrzebny jest tylko link i haslo! Juz mowie o co chodzi. Strona polega na rozsylaniu reklam o tematyce np. wygraj Smartfona albo doładowanie telefonu za darmo czy tez reklame bezplatnego pakietu internetowego. Rozsylamy takie linki i za to ze inne osoby w to wejda otrzymujemy pieniazki od 4-8zł. Jesli bierzemy udzial w forach czy mamy profil na fb jest duzo osob ktore na to sie lapia!!!
      Ja w tydzien zarobilam 150zl i naprawde firma wyplaca pieniadze. Polecam
      • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 16.04.16, 20:47
        Szkoda czasu.
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 20.04.16, 08:06
    • ilona1239 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 21.04.16, 16:07
      Ja znalazlam sprawdzona stronke to realnych pieniedzy. Firma dzieli się zyskami ze swoimi partnerami w 100%, gdy użytkownicy na jej platformie kupują usługi reklamowe w formie Ad Packów otrzymując udział w zyskach. Żeby być zakwalifikowanym do podziału tych zysków należy raz na 24 godziny wyklikać 10 reklam w Start Surfing (przycisk na czerwono).
      Każdy AdPack daje nam 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu. Ponadto zarabiasz na polecaniu innych uzytkownikow 5 dolarow za 1 AdPacka. Jedna osoba wykupila u mnie 50 AdPackow co dalo mi 250 dolarow:D

Dzięki wykupionemu AdPackowi będziesz otrzymywał co 60 minut przez kolejne 24h zyski z tytułu podziału zysków (można w każdej chwili wypłacić lub dokupić nowy AdPack z zarobionych pieniędzy).
      Adpack kosztuje $50 i zarabia do momentu wygenerowania dla Ciebie $55 na każdej zakupionej paczce reklam, czyli 110% zysku, płacąc 2% dziennie +/- $1 na dobę.
      Możesz mieć dowolną ilość udziałów AdPack i zarabiać jeszcze więcej! Na samym klikaniu w reklamy zarobilam 5 dolarow w 2 tygodnie:) Wiecej informacji na e-mailu: ilona27.07@wp.pl
      Link do rejestracji:
      trafficmonsoon.com/?ref=Ilona12345
      • sylwekkk1985 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 07.10.16, 22:43
        Lepsze są zarobki w mxrevshare można zacząć bez wkładu a zarobki mies sięgają tys zainteresowani kontakt sylwekk1985@wp.pl
    • ilona1239 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 21.04.16, 16:27
      Ja znalazlam sprawdzona stronke to realnych pieniedzy. Firma dzieli się zyskami ze swoimi partnerami w 100%, gdy użytkownicy na jej platformie kupują usługi reklamowe w formie Ad Packów otrzymując udział w zyskach. Żeby być zakwalifikowanym do podziału tych zysków należy raz na 24 godziny wyklikać 10 reklam w Start Surfing (przycisk na czerwono)
      Każdy AdPack daje nam 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu. Ponadto zarabiasz na polecaniu innych uzytkownikow 5 dolarow za 1 AdPacka. Jedna osoba wykupila u mnie 50 AdPackow co dalo mi 250 dolarow:D

Dzięki wykupionemu AdPackowi będziesz otrzymywał co 60 minut przez kolejne 24h zyski z tytułu podziału zysków (można w każdej chwili wypłacić lub dokupić nowy AdPack z zarobionych pieniędzy).
      Adpack kosztuje $50 i zarabia do momentu wygenerowania dla Ciebie $55 na każdej zakupionej paczce reklam, czyli 110% zysku, płacąc 2% dziennie +/- $1 na dobę.
      Możesz mieć dowolną ilość udziałów AdPack i zarabiać jeszcze więcej! Na samym klikaniu w reklamy zarobilam 5 dolarow w 2 tygodnie:) Wiecej informacji na e-mailu: ilona27.07@wp.pl
      Link do rejestracji:
      trafficmonsoon.com/?ref=Ilona12345
      • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 22.04.16, 20:22
        Cieniutko
        Sprawdzone na lata - link poniżej
        www.cashbackmarketing.online/zibi19
      • katkl Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 08.10.16, 19:44
        Wkład odpada.
        • sylwekkk1985 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 08.10.16, 23:19
          Jeśli jesteś osobą zaangażowaną masz dostęp do komputera i internetu nie zwlekaj zacznij współpracować z Nami . Program Partnerski który wam oferuje istnieje na rynku od 10 lat jest to sprawdzony system który pozwoli ci wygenerować zyski rzędu 500-1600 zł w pierwszym miesiącu . Prezentacje , filmy instruktażowe oraz moja pomoc pomoże Ci zarobić takie właśnie pieniądze . BEZ ŻADNYCH INWESTYCJI - 0 WKŁADU FINANSOWEGO
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 27.04.16, 09:17
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 29.04.16, 08:10
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 02.05.16, 10:35
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 04.05.16, 19:12
      Cieniutko
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 14.05.16, 19:03
    • tunisia12 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 17.05.16, 16:28
      Pierwsza uczciwa i przede wszystkim wypłacana firma!

Nie wierzyłam póki nie dostałam pierwszych pieniążków, tym bardziej że przetestowałam wiele różnych firm, jako młoda mama będąca w domu chcąca trochę dorobić.

Na początku należy zarejestrować się w programie. Dodam ze zupełnie bezpłatnie. Po rejestracji (pamiętać należy o aktywowaniu linka przesłanego na pocztę mailową) można zarabiać!

Każdego dnia pojawiają się Cash Links, czyli reklamy, na których zarabiamy od 0.001$ do 0.02$. Dodatkowo możemy zarabiać na kupowaniu AdPacków oraz polecaniu programu innym osobom: 100% z zarobków z reklam oraz 10% z zakupów AdPack-ów.

Informacji na temat programu w internecie jest dużo, w razie pytań pisz do mnie:) Znajdziecie osoby które zarabiają miesięcznie od kilku nawet do kilkuset dolarów, chyba warto spróbować.

Polecam, nie znajdziecie w internecie złej opinii o
      trafficmonsoon.com/?ref=Florianka89

wystarczy zarejestrować się, kliknąć w link i zarabiać mniej lub więcej, to zależy od nas! Polecam bo firma uczciwa i wypłacalna, pierwsza na jaką trafiłam:)
      • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 23.05.16, 10:44
        Szkoda czasu, poniżej zarobki dożywotnie:
        www.cashbackmarketing.online/zibi19
    • calivitazdrowie Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 26.05.16, 21:22
      MyPayingAds - zarabaianie w internecie.

mypayingads.com/ref/107426

Czym jest MyPayingAds?

To bardzo innowacyjny system służący do skutecznej reklamy produktów i usług na całym globie.

Jak tutaj się zarabia?
      Inwestując w paczki reklamowe otrzymujesz dzienny zysk w oparciu o sprzedaż produktów reklamowych prze MyPayingAds w wysokości ok 2% dziennie.
      Warunkiem naliczania zarobków jest to, że raz na 24 godziny musisz wyświetlić 10 reklam.

Główne parametry programu:
      Zarobek z udziałów reklamowych 120%
      Dzienny zysk zależy od ilości sprzedanych usług
      Zyski naliczane są co godzinę
      Minimum inwestycyjne: 5$
      Cena za paczkę/udział: od 5$ do 50$
      Systemy płatności: Payza | STP | PM | CoinPayments | 2Pay4you
      Wypłaty: max. 6000$ / miesiąc i 200$ / dzień
      Bonus za osoby polecone: 10%
      Brak ukrytych opłat

Skąd MyPayingAds bierze na wypłaty?
      Przede wszystkim od sprzedaży reklam w Internecie. Każdy może tutaj odpłatnie zareklamować swoją firmę lub działalność, a korzystając z paczek reklamowych dostajesz specjalne kredyty na własną reklamę, która dziennie wyświetlają ludzie z całego świata.

Jak zacząć zarabiać z programem MPA?
      Rejestracja w programie jest całkowicie darmowa i można jej dokonać z poniższego linku.

Możesz na początek klikać płatne reklamy aby zarobić, ale ja polecam wykupienie udziałów (tzw. AdPack) - do tego potrzebujesz min. 5$.
      Po zakupie AdPack do każdego z nich otrzymujesz dodatkowo 100 wyświetleń bannera o rozmiarze 468x60 (na reklamę własnego biznesu, strony itp.).
      Kupując AdPack w wyższych planach dostajesz więcej wyświetleń.

Reasumując:
      Zarabiasz na paczkach (AdPack).
      Przy okazji masz 100 lub więcej wyświetleń wybranej przez Ciebie strony.
      Ile można zarabiać?
      Zależy ile chcesz zarabiać i ile jesteś w stanie zainwestować.

Plan paczek/udziałow (AdPack), w które możesz zainwestować:
      Plan 1: cena 1 paczki to 5$ wygasa przy 6$
      Plan 2: cena 1 paczki to 10$ wygasa przy 12$
      Plan 3: cena 1 paczki to 25$ wygasa przy 30$
      Plan 4: cena 1 paczki to 50$ wygasa przy 60$
      Na koniec (po ok 60 dniach) masz 120% zainwestowanej kwoty.

Sprawdź, zobacz, spróbuj i zdecyduj!!!

Jak masz pytania to pisz: calivitazdrowie@gmail.com
      • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 29.05.16, 19:05
        Daj spokój.
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 11.06.16, 09:33
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 18.06.16, 11:39
    • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 26.06.16, 11:42
    • amaanda.w Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 27.06.16, 11:21
      Witam,Jeżeli ktoś poszukuje szybkiego zarobku, nie ma co zwlekać. Ja spróbowałam i... nie pożałowałam. Początkowy speptycyzm ustąpił wielkiemu zdumieniu i niedowierzaniu, gdy na moim koncie ujrzałem 2 7000 zł. TO NIE JEST ŚCIEMA, TO JEST FAKT!!! PO PRZECZYTANIU TEGO TEKSTU MOŻESZ JUŻ PLANOWAĆ WYMARZONY URLOP. Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł.
      Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy!
      Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!
      To nie żaden żart! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie.OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. Ina dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić,klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),

- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. (mbank.pl)

KROK 1
      Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszę ludzi! Tak więc, przelej5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą(tytułem):

"Chcę się przyłączyć. Dzięki!"

CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!
      To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć : ). Nie wiem czy wiesz,ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
      Oto obecna lista:
      1. Nr konta: 44 1050 132 8 1000 00 91 3854 189 2
      2. Nr konta: 36 1140 200 4 0000 35 02 5652 955 0
      3. Nr konta: 42 1050 130 2 1000 00 91 3991 948 5
      4. Nr konta: 46 1140 200 4 0000 35 02 7545 193 6
      5.Nr konta: 44 1050 132 8 1000 00 91 3854 189 2

KROK 2
      Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejsc u listy, następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony(tekstu na niej zawartego), później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) DOPISZ SWOJE KONTO przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu.NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po toby wyssać ten cały tekst ponownie korzystając z twojej książki mailowej(albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!

Teraz już wiesz, że numer konta który znajduje się na 1. pozycji należy do zupełnie nieznanej mi osoby, a mimo to, namawiam Ciebie i każdą inną osobę odwiedzającą tą stronę, żeby na nie wpłaciła. Dlaczego to robię?!Bo inni zrobią dokładnie to samo, kiedy moje konto znajdzie się na1miejscu, tylko będzie ich wtedy kilkanaście tysięcy!!!
      Dokładnie na tym to polega!

POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby,oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.
      "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień! "
      Tomasz Watorek , Warszawa"
      • zibi-991 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 27.06.16, 18:57
        Tu nic nie zarobisz !!!!!!!!!!!!!!!
    • katkl Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 30.06.16, 18:14
      Te oferty są super.
    • emer91 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 01.07.16, 02:38
      25$ za godzinę oglądania reklam. Międzynarodowy gigant reklamowy potrzebuje ponad 50 tys. ludzi w wieku powyżej 21 lat i ukończyli szkołę średnią, którzy będą oglądać do 10 godzin reklam telewizyjnych, programów pilotażowych, zwiastunów filmów, ankiet wideo i innych, które będą w 90% dostępne z dowolnego komputera lub smartfona. Po obejrzeniu będzie trzeba umieszczać komentarze.

THW chcę robić to co YouTube tylko w odwrotnej kolejności. YouTube wypłaca miliony ludziom, którzy mają duży ruch na swoich stronach. THW chce wypłacać miliony ludziom, którzy ruch generują.

Nie ma żadnych opłat i sztuczek. Jest to oferta globalna, więc możesz ją także przekazać swoim znajomym. Po rejestracji trzeba potwierdzić wiadomość od THW, którą otrzymasz na podany przez siebie mail. A po potwierdzeniu otrzymasz drugą wiadomość, w której będą linki do rejestracji z twojego polecenia (wszystkie 3 linki są do tej samej strony). Za poleconego z 1 linii otrzymasz 5$ za każdą godzinę oglądania reklam przez niego, a za poleconych do 10 linii 1$ za każdą ich godzinę.

THW chce być większy i lepszy niż YouTube i chce się stać jednym ze światowych gigantów. Reklamodawcy będą płacić 1,5$ za minutę oglądania ich treści reklamowej, co daje 90$ na godzinę z czego THW 40$ chce wypłaci oglądającym (25$ dla oglądającego + 5$ dla jego bezpośredniego sponsora + 10x1$ dla sponsorów z wyższych linii = 40$).

Obecnie ma miejsce rejestracja przedstartowa. Program rusza za ok 10 dni. Zarejestruj się dziś, zachęcam. Nic nie tracisz, a jeżeli program wypali można sporo zarobić. Sprawdź 4 lipca stronę THW - wtedy startują. Zapraszam do zespołu emer91.THWglobal.com
    • emer91 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 01.07.16, 12:28
      25$ za godzinę oglądania reklam. Międzynarodowy gigant reklamowy potrzebuje ponad 50 tys. ludzi w wieku powyżej 21 lat i ukończyli szkołę średnią, którzy będą oglądać do 10 godzin reklam telewizyjnych, programów pilotażowych, zwiastunów filmów, ankiet wideo i innych, które będą w 90% dostępne z dowolnego komputera lub smartfona. Po obejrzeniu będzie trzeba umieszczać komentarze.

THW chcę robić to co YouTube tylko w odwrotnej kolejności. YouTube wypłaca miliony ludziom, którzy mają duży ruch na swoich stronach. THW chce wypłacać miliony ludziom, którzy ruch generują.

Nie ma żadnych opłat i sztuczek. Jest to oferta globalna, więc możesz ją także przekazać swoim znajomym. Po rejestracji trzeba potwierdzić wiadomość od THW, którą otrzymasz na podany przez siebie mail. A po potwierdzeniu otrzymasz drugą wiadomość, w której będą linki do rejestracji z twojego polecenia (wszystkie 3 linki są do tej samej strony). Za poleconego z 1 linii otrzymasz 5$ za każdą godzinę oglądania reklam przez niego, a za poleconych do 10 linii 1$ za każdą ich godzinę.

THW chce być większy i lepszy niż YouTube i chce się stać jednym ze światowych gigantów. Reklamodawcy będą płacić 1,5$ za minutę oglądania ich treści reklamowej, co daje 90$ na godzinę z czego THW 40$ chce wypłaci oglądającym (25$ dla oglądającego + 5$ dla jego bezpośredniego sponsora + 10x1$ dla sponsorów z wyższych linii = 40$).

Obecnie ma miejsce rejestracja przedstartowa. Program rusza za ok 10 dni. Zarejestruj się dziś, zachęcam. Nic nie tracisz, a jeżeli program wypali można sporo zarobić. Sprawdź 4 lipca stronę THW - wtedy startują. Zapraszam do zespołu emer91.THWglobal.com
    • emer91 Re: TYLKO SPRAWDZONE OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET 02.07.16, 01:18

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka