Dodaj do ulubionych

Praca na skype kamerce

07.02.15, 18:19
dla tych pan,ktore nie chca ryzykowac wlasnej tozsamosci na polskim rynku.Praca na cam na stronach globalnych lub prywatne pokazy skype dla klienta globalnego.podstawowy angielski wskazany.Zarobki zalezne od zaangazowania.Wiecej info na skype cam-us-sex-uk
Obserwuj wątek
    • anita19583001 Re: Praca na skype kamerce 05.05.15, 21:31
      A ja poleciłabym Studio24 bo jest to praca legalna na podstawie umowy o dzieło Nie trzeba znać języków obcych bo rozmawia moderator w imieniu dziewczyny Pracuje na portalach zagranicznych amerykańskich i niemieckich Na te Portale Polacy sie nie mogą logować Ważne jest ze sie zarabia a kasa jest zawsze na koncie do 20 kazdego miesiąca Łdny uśmiech własny wdzięk chęć do pracy i sukces gwarantowany
    • rrooberto40 Re: Praca na skype kamerce 06.02.17, 16:10
      Bez sciemek.Jest to ciezki kawalek chleba i nie dla kazdego.Chcesz pozostac anonimowa (mam na mysli Twoje dane ?).Twarzy nie ukryjesz.No chyba ze chcesz robic pokazy w kominiarce.Chcesz ominac portale posredniczace ?Jest tylko jedno wyjscie.Prywatne pokazy skype ,whatsapp itd.I tu pojawiam sie ja.Moi klienci pochodza glownie z Usa uk i Canady.Ale ja jestem bardzo wymagajacy..

Od Ciebie wymagam

-wysoka kultura osobista
      -musisz byc bardzo atrakcyjna.min 18 lat
      -pracowitosc (nie marnujmy swojego czasu jesli nie rozumiesz co to znaczy
      -minimum podstawowy angielski
      -kreatywnosc....

Moi klienci sa w stanie zaplacic 3-5 e za minute.Ja zajmuje sie wszystkim.Wybiore tylko nieliczne..Prosze o wiadomosc na maila ze zdjeciem i numerem telefonu.

rrooberto40@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka