kariimak 19.05.09, 21:21 W piatki organizuja PORANKI- film dla dzieci. Byl ktos? Warto isc z 9 miesiecznym maluchem? DZieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: blabla cafe 19.05.09, 21:32 Ile wstep?? Byłam w blabla kilkakrotnie,generalnie pomysł swietny,tylko ta "powalajaca przestrzen" Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: blabla cafe 19.05.09, 21:41 patrice7 napisała: > Ile wstep?? Wstęp na poranki jest bezpłatny. > Byłam w blabla kilkakrotnie,generalnie pomysł swietny,tylko ta "powalajaca przestrzen" Zgadzam się z Tobą, że pomysły mają dziewczyny fajne ale w tak minimalnej przestrzeni trudno o super realizację. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: blabla cafe 19.05.09, 21:50 Są jeszcze 2 rzeczy ,ktore mnie stamtąd "pogoniły". Jedna brak bramki za bar,trzeba ciągle wyciągać stamtąd dzieciaka, a drugie te polki z rzeczami do sprzedania. Tzn pomysl swietny ,ale moze tak metr wyzej?? Bo przecież biegające dzieciaki caly czas wszystko stamtad sciagaly( no chyba ze to uskutecznia sprzedaz ;) dziecko popsuło,zaśliniło... wiec kup ;P Odpowiedz Link Zgłoś
makwalz Re: blabla cafe 28.05.09, 14:35 ja bywam czasami, chociaż to nie moje okolice:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: blabla cafe 28.05.09, 14:48 Ja bywam, od czasu do czasu, fajne, przytulne miejsce, choc troszke za małe. Ale można się kawki napić, dzieciaczki sie bawią w kaciku dla dzieci... Co do poranków w piątki, to byłam, ale nikogo nie było...Podobno żadko ktoś na te poranki przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sto.krotka79 Re: blabla cafe 29.05.09, 21:14 i jeszcze jeden mankament: nawet bez upałów na antresoli jest jak w saunie. Dzieci schodzą mokre Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: blabla cafe 06.10.09, 13:45 Ja bylam raz, ale nikogo nie było...Może sie kiedyś zgadamy :), w tym tygodniu mi nie pasuje, ale może w następnym...A może ktoś jeszcze dołączy... Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: blabla cafe 06.10.09, 14:57 Też się chętnie spotkam.Dajcie znać kiedy! Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: blabla cafe 06.10.09, 15:34 ja chętnie pójdę! na poranek w tym tygodniu albo niekoniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jkatnik Re: blabla cafe 06.10.09, 21:17 Ja nigdy nie byłam w blabla cafe, chociaż od dawna się wybieram. Chętnie się dołączę jak będziecie iść. Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: blabla cafe 06.10.09, 22:00 oooo, fajnie, całkiem sporo nas...To ja się wstępnie moge zgłosić na piątek w następnym tygodniu... Jeszcze potwierdze. NA którą to? Na 10.00 jeśli dobrze pamiętam...? Kiedyś byłam, całkiem ok było, co prawda na zadną bajke się nie załapaliśmy, bo byliśmy sami ;), ale za to kawke sobie wypiłam w spokoju, bo synek swietnie się bawił w kąciku dla dzieci...No a jak jeszcze bajka by była, to tym lepiej. To co w sumie do zobaczenia chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: blabla cafe 06.10.09, 22:53 :( akurat w przyszły piątek nie ma mnie we wrocku... ale cóż, następnym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: blabla cafe 09.10.09, 09:46 Borowska, na przciwko aquaparku :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: blabla cafe 12.10.09, 18:54 w inne dni nie moga byc?nikomu inne nie pasuja? Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: blabla cafe 13.10.09, 14:40 Te poranki sa tylko w piatki, w inne dni sa inne zajęcia (płatne). Też są ok, może czasem będziemy chodzić... Aha no i ja kurcze w ten piątek znow nie moge, musze cos pilnie zalatwić ;(, ale w przyszły tydzień będę juz na bank :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: blabla cafe 20.10.09, 14:28 No i co babeczki...Będzie ktoś na tym poranku w piątek...Ja bym chyba poszła, jeśli lać nie będzie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa Re: blabla cafe 24.10.09, 10:25 A w jakim wieku tam wpuszczane są dzieciaczki. Bo ja mam na przykład półroczniaka, nie za mały ? Odpowiedz Link Zgłoś
kariimak Re: blabla cafe 19.11.09, 19:29 może ktoś się jutro wybiera? Jak dopisze pogoda to wybierzemy sie z córcia :) Odpowiedz Link Zgłoś