Dodaj do ulubionych

do Irlandii do pracy w ochronie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:09
Chcę ruszyć do Irlandii, ale interesuje mnie tylko praca w firmie
ochroniarskiej.Jak ktoś ma podobny pomysł, to możemy na ten temat pogadac.Ja
już od miesiaca atakuję irlandzki pośredniak pracy.Jestem tam zarejestrowany
i czekam na oferty.Miałem kilka odpowiedzi, ale mało konkretne. Niby są
zainteresowani, ale każą czekać na wezwanie na interview.Chyba szybciej
znajdę robote na miejscu, tylko trochę strach tak w ciemno jechać, nawet jak
sie ma wszystkie potrzebne papiery i gada płynnie po angielsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdecydowany Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.kolnet.com.pl / *.kolnet.com.pl 13.09.04, 15:21
      ja jade jutro. bylem tam juz przez jakis czas ale nie pasowala mi poprzednia
      praca. jesli jak mowisz masz papiery i mowisz dobrze po angielsku i masz jakies
      1000 euro na poczatek to nie wierze zebys nie znalazl pracy, zwlaszcza jako
      ochroniarz
      • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:49
        Ci moi znajomi,którzy tam są mówiwili mi to samo,wiec chyba faktycznie zabukuje
        sobie bilet i wio. Tylko co tam na miejscu? Najpierw znależć pracę a potem
        dopasować mieszkanie do miejsca pracy? Tak myśle.A jak Ty robisz? Masz tam
        jakieś lokum na dzień dobry czy szukasz już na miejscu? Robote masz nagraną z
        góry czy atakujesz jakiś Job Center? Cholera, nie wiem jak to wszystko ugryżć,
        żeby potem nie zostać a ręką w nocniku.
        • Gość: can Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:55
          elo zacznij od mieskzania koniecznie, bo inaczej bedziesz szukal roboty do
          usranej smierci, placac ciezkie pieniadze za hostel. depozyt i tak ci zwroca za
          mieszkanie, a zaplacisz 40-50 € max za tydfzien, podczas gdy w hostelu 120€ za
          tydzien. pracy jesli nie zalatwisz stad, to jedz w ciemno, na luzie sie
          znajdzie po 5 dniach. do ochrony musisz miec safety pass, sa kursy organizowane
          kosztuja w granicach 120€. pozdro
          • maja92 Re: do Irlandii do pracy w ochronie 14.09.04, 15:27
            Sprawdz firme ochroniarska Group 4.
            Wynajmuja oni dom zaraz obok mnie dla swoich straznikow. Normalnie rent na moim
            osiedlu (4 bed semi w Rathfarnham, Dublin 16) jest okolo €1500 na miesiac. Moj
            maz niedawno rozmawial z jednym z chlopakow i on Mu powiedzial, ze firma oplaca
            ich wynajem, a mieszka tam Nowozelandrzyk, facet z Kongo, Anglik i Lituanczyk.
            Sprobuj najwyzej powiedza Ci "nie" - w twarz nie dadza:-)))

Pozdrowienia,
            • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:20
              Chyba wysyłałem cv do group 4, ale sprawdze to na wszelki wypadek.W każdym
              razie nie dostałem od tej firmy zadnej odpowiedzi. Wielkie dzięki,
              kind regards.
          • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:17
            Safety pass? Tego nie wiedziałem. Dzięki,dzięki.
    • Gość: leszek Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.foxnet.com.pl 13.09.04, 20:31
      cześć ja też myślę o pracy w angli lubirlandi i tylko w ochronie miałem namiary
      na pośredniaka co miał pod sobą 15 agencji ochrony w samym londynie no i
      tragedia zgubiłem to teraz cały czas szukam ofert lecz nic takiego nie umiem
      znalezć nie wiem co dalej robić
      • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:30
        Pośredniak w Anglii www.gisajob.com , a w Irlandii www.fas.ie. Spróbuj te
        adresy. Ja tam znalazłem kupę ofert dla ochroniarzy. Daj znać jakie efekty
        poszukiwań.Aha, jeszcz www.recruitireland.ie. Ja sie nastawiam bardziej na
        Irlandie, bo z Anglii dostawałem odpowiedzi w stylu, że musisz być rezydentem w
        U.K. od trzech lat, albo że tylko przez jakiś Home Office ( a tam trzeba
        wpłacić na dzień dobry chyba 50 funciaków ).W Irlandii poza tym chętniej
        przyjmują Polaków, zwłaszcza jak sie potrafisz dogadać. A jeśli chcesz na siłe
        do Anglii, to nie do Londynu.Siemka.
        • Gość: leszek Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.foxnet.com.pl 14.09.04, 10:50
          wielkie dzięki za namiary powodzenia
        • Gość: leszek Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.foxnet.com.pl 14.09.04, 10:54
          aha jeszcze takie pytanko piszesz,że znalazłeś tam dużo propozycji dla
          ochroniarzy więc dlaczego nie wchodzisz w to? pozdrawiam
          • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:43
            Tak, oferty pracy są.Ja liczyłem na to, że dostane jakieś konkretne propozycje
            od firm, do których wysłałem cv.Kilka mi odpisało, ale bez konkretów.Większość
            ludzi znających temat, mówi że trzeba jednak być na miejscu i załatwiać
            wszystko osobiście.Wiec dlatego właśnie wejde w to.Jeszcze jeden kumpel sie tu
            zastanawia,więc dam mu jeszcze parę dni.Lepiej jechać z kimś, bo rażniej, ale
            jak wymięknie, to targam sam.Good Luck.
            • Gość: leszek Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.foxnet.com.pl 14.09.04, 14:09
              no to good luck a skąd jesteś
              • Gość: Sabat Do Leszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:22
                Gliwice City, jak masz ochotę, to może pokombinujemy razem, będzie weselej.
                • Gość: leszek Re: Do Leszka IP: *.foxnet.com.pl 15.09.04, 10:35
                  ja bytom
                  • Gość: Sabat Re: Do Leszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:27
                    No, to rzut kartoflem ode mnie. Masz jakiś namiar na gg? Mój numer 2086520.
    • Gość: Rene Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:04
      Byłem tam i znalazłem pracę b. szybko, tylko ważne to znać język. Jedź nie
      zastanawiaj się robota czeka
      • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:31
        Wszyscy mi radzą to samo, więc chyba tak zrobie.Dzięki.
    • Gość: doda Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:37
      chętnie pojechałabym z silnym mężczyzną....może zamiast Leszka weżmiesz mnie.
      • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:14
        O rany!Mam nadzieję że to nie moja żona robi sobie jaja, żeby mnie
        podpuścić.He,he! Leszek sie nie odezwał...
      • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 01:04
        Wiedziałem, że jak wspomnę o żonie to już nie odpowiesz,HEHE! Ale ja i tak
        zasuwam do Irlandii, ...
        • Gość: leszek Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.foxnet.com.pl 16.09.04, 09:44
          Moje gg 1275935 będę po 21
          • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:16
            OK, to klikamy po 21.
    • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:05
      Coś niewielu chętnych na tą nieszczęsną Irlandię, a przecież temat jest na
      czasie.
    • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:18
      Kurczę, muszę co jakiś czas pisac sam do siebie ,zeby sie utrzymać na 1-szej
      stronie. Na nastepne mało kto zagląda.
      • Gość: Tomek Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.09.04, 15:58
        Ja także wybieram się w tym kierunku do pracy w ochronie czy wiecie jakie
        wymogi formalne należy spelnić w Irlandii i w Anglii
    • Gość: do sabata Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.foxnet.com.pl 19.09.04, 11:45
      ico jedzie ktoś
      • Gość: gobii Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: 80.51.79.* 19.09.04, 11:52
        ja pracuje w irlandi w ochronie,teraz jestem na urlopie jest ok
        • Gość: gobii Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: 80.51.79.* 19.09.04, 11:53
          jest ok polecam
          • Gość: Sabat do gobiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:49
            Jade 20-ego.Dzisiaj zabukowałem sobie bilety.A jak znalazłes robotę? Tu przez
            inernet czy już na miejscu? I jak długo szukałeś?
        • Gość: Sabat do gobiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:51
          Napisz wszystko co może mi pomóc w szukaniu pracy na miejscu, jeśli Ci się chce
          oczywiście...
      • Gość: Sabat Re: do Irlandii do pracy w ochronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:46
        Jacyś wszyscy niezdecydowani, jade sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka