Dodaj do ulubionych

holandia praca

17.03.11, 13:00
witam szukam pracy za granica ostatnio bylam w holandi pojechalam i przyjechalam firma van koppen masakra wydalam tyle kasy i po dwuch dniach zjazd do domu masakra jak macie jakies fajne kontakty o prace to prosze o kontakt gg 896433
Obserwuj wątek
    • ramparara Re: holandia praca 11.06.15, 12:30
      zgadzam się z Tobą i nie jestem jak to tu opisują gó...arzem ,który przyjechał tam się tylko zabawić- potrzebuje kasy i pracy ,a tu niestety tego brakuje- dno, syf, kiła i mogiła i raczej to te ćpuny, pijacy i zdesperowani tam siedzą ,bo nigdzie ich nie chcą już
    • ogonekdonka Re: holandia praca 06.08.15, 14:29
      Po studiach wyjechałem do pracy do Anglii bo w Polsce jak wiadomo przyszłości nie było, w sumie to nadal może nie ma. Pracowałem na wyspach na stacji benzynowej, a potem już w gastronomii i jednym sklepie . Człowiek jednak coraz starszy, dziewczyna na mnie czekała i traciła cierpliwość, a sama nie chciała wyjeżdżać za granicę. Musiałem więc wracać, choć wiedziałem, że w Olsztynie (pochodzę z małej miejscowości w warmińsko-mazurskim) nie będę mógł liczyć na zarobki podobnej skali jak w UK. No ale trudno, dałem się przekonać. Na początek trzeba było porozsyłać CV po znajomych, koleżanka dała mi taki fajny link do strony www.mycv.pl, tam szybko ogarnąłem sobie CV, bo wystarczyło uzupełnić wszystkie dane i od razu otrzymałem gotowy dokument. Bardzo ułatwiło mi to sprawę, bo nie wiem czy sam bym napisał wszystko dobrze, trochę jednak wypadłem z obiegu przez te wszystkie lata. A wiem, że niektórzy potrafią się czepiać byle czego w tych wszystkich CV i listach motywacyjnych, więc lepiej dopasować je do tych wszystkich wymogów. Na tej stronie w ogóle dużo o tym piszą na co uważać, więc raczej to co się tam tworzy jest zrobione zgodnie z zasadami. Nic za to nie musiałem płacić. To chyba działa poprawnie, bo już z dwóch firm transportowych zadzwonili bo wysłałem do nich CV z tej strony. W przyszłym tygodniu umówiony jestem na rozmowę w jednej z nich. Jak komuś się nie chce bawić godzinami w poprawianie CV, formatowanie, szukanie w internecie wzorów to warto zajrzeć na tą stronkę. Tam wszystko jest gotowe w kilka minut i można rozsyłać.
    • niewpolsce Re: holandia praca 07.08.15, 23:16
      polecam firmę zeitmann www.niewpolsce.pl/tag/praca-holandia/
    • patty3 Re: holandia praca 02.02.26, 12:09
      Z tego co wiem to Euro Labora ma dość dobre warunki, no i sporo nowych ofert się pojawia na bieżąco: twojaoferta.com.pl/profil/eurolabora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka