Gość: RaFAL IP: 158.66.131.* 25.11.04, 09:16 Witam, Czy ktos z Was staral sie o przyjecie do DG TRADE, jezeli tak to z jakim rezultatem. No i oczywiscie, jakie unity preferowaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G. Re: TRADE DG !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:00 ja tam wyslalam kiedys cv. a co zaprosili cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TRADE DG !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:13 Ja bede niedlugo miec rozmowe, ale nie staralam sie i nie lobbowalam - sami zaprosili, ale jestem srednio zainteresowana, wezme tylko w wypadki jesli okazaloby sie, ze trzeba zastosowac strategie "jak sie nie ma co sie lubi ..." Kategoris A, Unit z pewnościa z tych ktore ciebie malo interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: TRADE DG !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:59 Ktory unit, mozesz podac? z jakiego konkursu jestes dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: TRADE DG !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:17 Audytorzy A8. Nie wiem, ktory Unit, ale moge sie domyslac, a moje domysly ida w kierunku: - Internal Audit (ale to by bylo zbyt prozaiczne) - Unit bogajze G5 - zajmuje sie IFRSami i ujednoliceniem przepisow dotyczacych raportowania finansowego w UE (niechetnie, bo troche mam dosyc siedzenia z glowa w polskiej ustawie o rachunkowosci, wiec jakbym jeszcze musiala przerobic podobne do niech 24 to chyba od razu zrezygnuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: TRADE DG !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:27 no to faktycznie z pol. handlowa niewiele wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś