IP: *.242.81.adsl.skynet.be 28.06.05, 21:07
co robicie na wakacje ? ja bede mial wolne od 18go do 29 plus week endy.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • integration Re: wakacje 08.07.05, 16:08
      ja biore urlop na pocztaku sierpnia i tez do konca nie wiem. Mialem skoczyc do
      Anglii - ale ostrzegaja przed nowymi zamachami (a moze to tylko tak na wszelki
      wypadek?). W Hiszpanii za goraco, a w Belgii moze padac...

Moze skocze na weekend do Paryza, ale co zorbic z reszta czasu. Poradzcie.

Stefan ;-)
      • Gość: Sofi Re: wakacje IP: *.cec.eu.int 08.07.05, 16:12
        Osilkowi w zlobie dano :)

Ale macie problemy - o rany! Tu za goraco, tam za mokro ...
        A tyle wreszcie mozna fajnych pomyslow zrealizowac: wejsc na Kilimandzaro,
        pokajakowac po Ardenach, trekking po jakichs poludniowych wyspach, rowerem
        przez Szwajcarie albo inny fajny krajobraz ...

Jak nie lubicie aktywnosci fizycznej to ze sportow i rozrywek jednoczesnie
        polecam absynt + bule :)
        • Gość: Alicja Re: wakacje IP: *.cec.eu.int 08.07.05, 17:18
          Rok temu przejechalam 900km rowerem w wakacje.
          W tym roku wybieram sie do Japonii w lipcu a we wrzesniu na Madagaskar.
          • Gość: EK Re: wakacje IP: *.cec.eu.int 08.07.05, 17:28
            A masz juz ekipe na Madagaskar? Daj znac czy jeszcze jedno mieksce by bylo...
            Pozdrawiam
            EK
      • Gość: anbxl Re: wakacje IP: *.240.81.adsl.skynet.be 08.07.05, 21:06
        Rano pierwszego dnia wakacji budzisz sie,walizka juz gotowa i jedziesz na
        lotnisko i tam zglaszasz sie do biura last minute i wybierasz super kierunek
        all inclusive z 70 procentowa znizka,moze byc np Meksyk,Brazylia,Chiny itp
        • Gość: Alicja Re: wakacje IP: *.203-200-80.adsl.skynet.be 09.07.05, 15:14
          Ja tak nie moge robic bo w wiekszosci miejsc juz bylam a tam gdzie nie bylam to
          na tanio sie nie da zalapac.

Niestety ekipa na Madagaskar juz jest pelna - to znaczy ja i on. No chyba zebys
          zamienil tego onego. :)
        • Gość: tomi PYTANIE ZA 100 pkt!!! IP: *.217.134.144.coditel.net 09.07.05, 21:46
        • Gość: tomi PYTANIE ZA 100 pkt!!! IP: *.217.134.144.coditel.net 09.07.05, 21:47
          A powiedz mi, jak jako obywatel PL dostaniesz wize do wiekszosci tych krajow???

Wiesz, te oferty sa glownie dla lokali, co ich nie potrzbuja ;)))

;P
          • Gość: anbxl Re: PYTANIE ZA 100 pkt!!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 09.07.05, 23:32
            Wowczas skoro masz tylko polskie obywatelstwo musisz wybrac kraj w ktorym nie
            potrzeba wiz dla Polakow-jest tego sporo.Alicja tak sie sklada ze moj maz tez
            jest obierzyswiat,ale zawsze znajdzie w tej ofercie dla siebie cos
            interesujacego
            • tomi_22 spoko 09.07.05, 23:49
              to ja wiem, ale akurat 99% egzotycznych kierunkow wymaga wiz... :))) no i te
              ktore sa tu wymienione takze... ;)
              • Gość: anbxl Re: spoko IP: *.240.81.adsl.skynet.be 10.07.05, 07:45
                to najpierw zalatw wize czesto dluzej wazna a potem poluj na kierunek.Jezeli
                chcesz mam sporo adresow interesujacych na stronki tym zajmujace sie,ale to
                privem na adres gazetowy
                • Gość: tomi Re: spoko IP: *.217.134.144.coditel.net 10.07.05, 11:03
                  No wlasnie, ja tez chcialem w kolejnym poscie to polecic ;) bo mozna sie nizle
                  zawiesc. Dodatkowo, polecam sprawdzenie kierunku pod tym wzgledem ze na wielu
                  destynacjach wize mozna takze "kupic" pop rzylocie podczas odprawy :) np
                  Mexyk :)
                  • Gość: Alicja Re: spoko IP: *.203-200-80.adsl.skynet.be 10.07.05, 11:44
                    Tyke ze ja juz te wszystkie kierunki zalaczylam Ponad &) panstw i juz na to sie
                    nie zalapuje.
                    • Gość: tomi polecam IP: *.217.134.144.coditel.net 10.07.05, 12:19
                      jeszcze Indie... Naprawde warto. Tyle ze na 3 razy to rozkladamy. 2 tyg na
                      polnoc, 2 tyg na srodek i 2 tyg na poludnie - razem ze Sri Lanka.

tyle ze tam wiza jest potrzebna no i musisz byc krocej niz miesiac - inaczej
                      test na HIV. Aha, na polnocne stany, potrzebne sa taze pozwolenia od Policji
                      i "opiekun" wojskowy czesto :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka