Dodaj do ulubionych

praca w Czechach z Work service

IP: 212.126.9.* 14.10.05, 16:39
Witam.Czy ktoś był z was na rozmowie wsprawie pracy w Czechach w fabryce
Toyoty.Jakie mają warunki pracy i płacy.Ja idę we wtorek w Poznaniu ale całej
Polski rekrutują.
Obserwuj wątek
    • Gość: tony Re: praca w Czechach z Work service IP: *.crowley.pl 17.10.05, 21:49
      ja bylem w zeszlym tygodniu.Powiedzialem ze sie zastanowie oferowali 85 koron
      na godzine ale kiedy zadzwonilem zeby przypomnieli wszytskie warunki kontraktu
      to nie cchciano mi udzielic info,przecie nie bede jedzil znowy do biura i
      tracil kase na dojzd,ogolnie to chyba jestw tym jakis hak bo pewnie tej roboty
      nie chca robic czesia z reszta na slowacji te jest duze bezrobociewiec czemu
      zwracja sie do polakow
      • Gość: gość Re: praca w Czechach z Work service IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.05, 09:39
        dlaczego??? poniewaz zatrudniajac kogos z innego Panstwa UE maja dofinansowanie
        z UE a za czecha nie maja dlatego zwaracaja sie do polaków z oferta pracy
        • Gość: Witek Re: praca w Czechach z Work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:51
          a mozecie dac namiar na jakies ogloszenie na ta prace? Bede wdzieczny.
          • Gość: Ewa Re: praca w Czechach z Work service IP: 212.126.9.* 18.10.05, 14:06
            na stronie www.workservice.pl/praca-zagranica.cmsronie work service
            • Gość: annamaria zacina sie wam? IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 19.10.05, 17:36
              Od 2 dni strona mi sie zawiesza. Czy u Was jest tak samo?
          • Gość: Ewa Re: praca w Czechach z Work service IP: 212.126.9.* 18.10.05, 14:06
            na stronie www.workservice.pl/praca-zagranica.cms
            • Gość: klm Re: praca w Czechach z Work service IP: *.crowley.pl 19.10.05, 15:05
              Bylem na tej rozmowie czy ktos z was pamieta jakie tam byly warunki finasowe i
              pozostale ,niestey nie zapislaem sobie tego wszystkiego co o oferowali idalej
              sie zastanawiam czy wyjazd sie oplaca? prosze o wsparcie
              • Gość: Ewa Re: praca w Czechach z Work service IP: 212.126.9.* 20.10.05, 10:35
                Wyjazd opłaca się tylko tym co mieszkają na Dolnym Śląsku lub gdzieś
                wgórach .Zawsze bliżej do domu, nie trzeba znać języka a zarobki jak wPolsce
                tyle że nie płacisz tyle na utrzymanie.Praca tam jest po 10 godz.przez 4 dni w
                tyg.zakładają ci konto,częściowo zamieszkanie (trzeba wydać 3000kc miesięcznie)
                jakiś bonusy dają po 3 miechach.Praca wczeskim Kolinie
                • Gość: klm Re: praca w Czechach z Work service IP: *.crowley.pl 21.10.05, 15:38
                  wielkie dzieki:)
                  • Gość: Kinia Re: praca w Czechach z Work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 08:22
                    Ja również byłam ostatnio na rozmowi i sie powaznie zastanawiam nad tym wyjazdeb
                    bo jak tu mam zarabiac 460 na stażu to wybaczcie ledwie na mieszkanie starczy.
                    Na mojej rozmowie powiedziała mi baka ze za chotel płaci sie okolo 1000kc i jest
                    dofinansowanie do obiadków. Ponoc jedna tura ludzi juz tam jest. Ciekawa jestem
                    jak to na miejscu wyglada. pozdrawiam. piszcie jak bedziecie cos wiedziec.
                    • Gość: jens do Kini IP: *.as2.lmk.limerick.eircom.net 28.11.05, 18:24
                      Naucz sie polskiego dziewczyno, i ciesz sie, ze ktos chce Cie przyjac na staz
                      za 460 zl!
                      • Gość: kinia Re: do Kini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 11:56
                        Ortografia to moja słaba strona to fakt. Ale pierspwktywa pracy za 460zł(po
                        zrobieniu opłat zostaje 80zł na jedzonko (dla mnie i pieska)) jakoś mnie to nie
                        bawi, tym bardziej ze trwa to od 6-12 miesiecy. Jeśli chodzi o prace w polsce to
                        - "wyścig szczurów". Osobą z średnim wykształceniem odziwo łatwiej znaleść prace
                        nawet bezpośrednio po liceum. Natomias jak jestes absolwentem wyższej uczelnie
                        bez doświadczenia słyszysz tylko odpowiedzi - za małe doświadczenia lub za
                        wysokie kwalifikacje - to sie pytam gdzie ja mam do cholery szukac tej roboty???
                    • adrianswiebodzice Re: praca w Czechach z Work service 16.01.08, 08:11
                      Możesz mi podać jakąś stronke z ofertami pracy w czechach do mało
                      tego jest dzieki
                      • rybitwa4 Re: praca w Czechach z Work service 16.01.08, 16:24
                        odezwij się wieczorem pod nr gg 10505376
        • 0tdr0 Re: praca w Czechach z Work service 04.10.07, 14:48
          Z tego co wiem to nie ma takiego dofinansowania.
          Po prostu Czesi i Slowacy sie bardziej cenia.
      • Gość: rambo haha praca w czechach IP: *.telia.com 12.12.05, 19:07
        jesli juz decydujesz sie wyjechac zagranice to trzeba byc idiota zeby wybrac
        czechy gdzie zarobiki sa tylko troche wyzsze jak w polsce.Jesli chcesz jechac
        jedz do skandynawii,anglii, niemiec itd. tam zarobisz wielokrotnie wiecej jak w
        polsce wiem bo sam jezdze po europie,pracowalem w kilku krajach
        • Gość: łylma Re: haha praca w czechach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:45
          Tak, ale tam gdzie ty proponujesz trzeba znać jezyk, to podstawa, bez której
          jesteś nikim!!! Dlatego nie dziwię się, że ludzie szukają właśnie pracy w
          czechach. To się chwali i tak trzmać dziewczyno. Tutaj w tym śmiesznym kraju
          trzeba albo karść albo mieć niezłe układy by cosik znaleźć.
          • Gość: Bogusław Re: haha praca w czechach IP: *.zlotniki.pl 21.04.07, 11:53
            Popieram to. Ja jade do firmy skoda do MB.
        • Gość: sopat Re: haha praca w czechach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:47
          najpierw trzeba znac angielski lub niemiecki
          a jadac do czech nie musisz znac czeskiego
          bo polski i czeski sa do siebie podobne
          • Gość: shrekien Platforma Pracy Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:56
            Witam pracował ktos w Czechach dla agencji Platforma Pracy Zielonej Góry
          • kabi-82 Re: haha praca w czechach 23.11.07, 12:29
            Wcale Czeski do Polskiego nie jest taki podobny!!! Pracowałem w
            Panosnicu w Pilźnie! Warunki mieszkalne okropne, syf. Trzeba uważać,
            bo Agencje typu work service, danc, itp. płacą dopiero po pełnym
            miesiącu przepracowanym. Czyli pierwsza wypłata po prawie 2
            miesiącach!!! Dofinansowanie do jedzenia mieli tylko pracownicy
            panasonica, ludzie pracujący poprzez agencje płacą normalną stawkę!!
            Często się słyszy, że ktoś kogoś okradł, albo pobił!!! Zauważyć
            należy to, że agencje nie wymagają zaświadczenia o niekaralności,
            ani stałego meldunku. Więc ludzie którzy tam pracują są to często
            przestępcy, bezdomni, itp... Często gęsto można zarazić się
            świerzbem, albo jeszcze jakimś innym dziadostwem!! Apropo Work
            service to jedna z gorzej płacących agencji w stosunku do innych!
            Przeważnie też załatwiają najgorsze noclegi. Wiem jedno nigdy więcej
            do Czech przez Agencje!!
      • Gość: Piotrek_ef6 Re: praca w Czechach z Work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:21
        Nie jedżcie nigdy do Czech... byłem wróciłem i więcej nie pojadę. Firma Max
        Service z Katowic.. Złodziejstwo i oszustwo ogólne.. Chętnie podam szczegóły ,
        pracowałem w Skodzie w Mlada Boleslav. mój tel 0 880 102 662. Pozdrawiam.
    • Gość: zbyszek Re: praca w Czechach z Work service IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:45
      Byłem rozmawiałem , śmiech na sali nie chcą podać przez telefon zarobków...10000
      koron- jedzenie 34 dziennie-3000 hotel...sam sobie powiedz czy wartonic nie
      odłożysz jeszcze ci będą pomagać z polski finansowo, panio w biurze mi
      powiedziała że to oferta dla tych co chcą robić rok i dostać zasiłek....kolejny
      śmiech i jesdzczpraca w Czechachśli zerwiesz kontrakt"Kara Finansowa" Kiedyś
      byliśmy murzynami na zachodzie teraz bedziemy i w czechach, ODRADZAM praca po 11
      godzin..........
      • Gość: małpiatka Re: praca w Czechach z Work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:50
        a moze ktos juz tam byl ???
    • mcwiek Re: praca w Czechach z Work service 24.12.05, 14:26
      jak ktoś tam pracuje to niech napisze co i jak!!!
    • Gość: MARCINUS Re: praca w Czechach z Work service IP: *.softpro2.pl 12.02.06, 23:04
      Prosze o kontakt jak ktoos wie cos wiecej gg 6382478 DZIEKI
    • Gość: Monika Re: praca w Czechach z Work service IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 13.02.06, 10:05
      To mi Work Service zaproponowali 65 koron na godzinę ( po południe i nocki
      stawka większa)a na rękę na miesiąc bym dostawała netto tysiąc sto złotych.Jest
      to praca w Panasonicu w Pilźnie.Ale zapisałam się w Wojewódzkim Urzędzie Pracy
      do pracy w Czechach ( przy produkcji części do aut) i wynagrodzenie co
      miesięczne to tysiąc czterysta na nasze- netto.Cóż czekam na telefon może coś z
      tego wyjdzie.Pozdrawiam.
      • Gość: Kamil Re: praca w Czechach z Work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:17
        Dobrze ze to przeczytałem dziś bo jutro miałem jechać na rozmowę do Work
        Service w sprawie pracy w Panasonicu w Pilźnie , ale jak maja takie śmieszne
        stawki to niech szukają murzynów gdzie indziej, to w Polsce ma większą stawkę
        za godzinę
        • Gość: Monika Re: praca w Czechach z Work service IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 17.02.06, 14:06
          jeśli chodzi o tą pracę w Panasonicu to wyjazd jest w połowie marca.
          • Gość: salva a ja jade dzis..:)do Pilzna.. IP: 62.233.185.* 06.04.06, 03:32
            ..sytuacja jest taka..ze 9500 koron na reke..plus 400 premii..korona jest po
            0,135 PLN wiec dla mnie nie jest tragicznie..450 koron trezba doplacic do
            hotelu miesiecznie i 42 korony dziennie do obiadow/chyba ze sam ktos
            gotuje:P/..wiec pomimo tego mysle ze da sie jeszcze sporo odlozyc..ja tam
            jade..zawsze jakis new challenge:P
            Pozdrawiam
            • Gość: matej Re: a ja jade dzis..:)do Pilzna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:32
              no ja też tam pracuje (półtora miecha), ogólnie fajny klimacik ładne
              miasteczko ,bilet do pragi 80 koron , no i nie ma kaczorów, samoobory,ligowcow
              i mocherow , jedyne co wkurza to to ze pracuje sie przez agencje , i ze jej
              polscy szefowie stosuja za granica polskie chwyty :/ ale cuż ...
              • malesice Re: a ja jade dzis..:)do Pilzna.. 28.03.07, 16:25
                no to stary jeszcze krutko pracujesz .poczekaj jak dostaniesz pokuty za
                ubytownie.dla nie wtajemniczonych to aá kary za zniszczenia na hotelu
                robotniczym kturych nie spowodowaleš a musisz placič.ja ponad rok siě z nimi
                wyklucalem o pieniádze,i siě dowiedzialem že mam znalešč koleša w polsce aby
                oddal mi kase.jest po.. odpowiedzialnošč zbiorowa.nara ide na
                nocke.pracujemy w panasoniku.
                • olek_01 Re: a ja jade dzis..:)do Pilzna.. 04.10.07, 11:31
                  a nie możesz molestować Rumburaka (S.Baranec) żeby cię zmienił np na Dnesice
                  albo Koterovska 158 ?? tak jest większy spokój,przynajmniej byl jak ja bylem w
                  Pilźnie? - (pażdziernik 06 - styczeń 07)
              • micusia Re: a ja jade dzis..:)do Pilzna.. 20.11.08, 12:50
                Cześc co tam słychać w pilznie pracujesz może w panasoniku .ja
                ziechałam na stałe i szukam kumpeli zgubiłam gdzieś jej telefon .
            • adrianswiebodzice Dajcie jakąś stronke z ofertami 16.01.08, 08:16
              Dajcie jakąś stronke z ofertami pracy w czechch mój nr gg 8715458
              piszcie a może ktoś sie wybiera do czech
      • darek_arek Re: praca w Czechach z Work service 19.08.06, 08:30
        Work Serwice ściemnia!!!!!!!!!!! Masz brutto 60 koron na godzinę , do tego
        dochodzi 3,24koron za zmianę popołudniową.Na noce w panasonicu nie pracują.Masz
        w ciągu zmiany 2 przerwy - 20 i 30 min.Za dłuższą ci nie zapłacą ani nie policzą
        do normy godzin.Nie daj się wpuścić w kanał.
    • Gość: Polako-Slovak Re: praca w Czechach z Work service IP: *.icpnet.pl 22.07.06, 17:48
      Nigdy nie jedzcie do roboty w czechach przez Work Service!!!! To zlodzieje -
      premii nie wyplacaja, mieszkanie tragiczne, stawki za godzine gorzej niz
      tragedia. Predzej czy pozniej Vas wyciulaja. Wiem co mowie bo bylem na miejscu w
      Pilznie i widzialem co tam jest, zreszta 3 moich kolegow tam robi i przeniesli
      sie do Heroji. Polecam ta czeska agencje jest duzo lepsza niz work service.
      Nie wiem jak jest z Toyota bo tam nie bylem ale Pilzno z work service odradzam
      kazdemu!
      Heroja jest duzo lepsza. Jak ktos jedzie tam naprawde zarobic to z nadgodzinami
      zarobi nawet 20000 KC na miesiac ale jak ktos turystycznie sie wybiera i nie
      chce mu sie robic to zarobi tylko na utrzymanie.

Pozdro
      • darek_arek Re: praca w Czechach z Work service 19.08.06, 08:21
        Brawo za szczerość!!!!!!!!!!!! Work Serwice to kupa złodziei i kolesi z układu.
        Oszukują na czym się da, szczególnie na wypłatach pensji. Pięknie o pieniadzach
        mówią w polskiej agenturze WS a co innego jest w rzeczywistości.
        • Gość: JAzwa Re: praca w Czechach z trenkwalder IP: *.netis.net.pl 24.08.06, 09:30
          jade do pragi wkładac karty sim do pudełek moze ktos tam był napiszcie cosik na
          ten temat dzieka
        • Gość: dawido Re: praca w Czechach z Work service IP: *.plzen-city.cz 20.02.07, 10:46
          ja jestem w pilznie osobiscie odradzam work jak juz to lepiej SK troche lepiej
          placa tu na miejscu jest pracy duzo tylko trzeba miec mieszkanie np w tesco
          placa 80kc za godz ale nie jest zle za 15 dni pracy w panasoniku przez SK
          zarobisz ok10000kc na reke czyli jakies 1400zl na razie nie ma nadgodzin maja
          byc w marcu w lutym robimy po 15 16 dni POZDRAWIAM
          • Gość: malesice Re: praca w Czechach z Work service IP: 212.96.160.* 29.03.07, 16:28
            stary ale zapomnialeš napisaci že sk ekxpres zmusza swojch pracownikuw do pracy
            w dni wolne.niedziela jest wolna.
      • Gość: sopat Re: praca w Czechach z Work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:49
        a moglbys dac namiar do tej agenci
        sopat-b@o2.pl
      • ladio13 Re: praca w Czechach z Work service 14.11.07, 17:30
        W pazdzierniku 2006r wyjechalismy do pracy w MB do skody.Nie
        pamietam juz nazwy posrednika ale wszystkie te polskie firmy
        oddawaly nas do czeskiej firmy STEER [byla tez 2 firma ale nie
        pamietam nazwy].Ludzim zalatwiali przejazdy autobusami z
        Katowic,Krakowa,Opola,Poznania,Wroclawia -slowem z Polski
        poludniowej.Nas bylo 3 z Żywca i postanowilismy pojechac samochodem
        do MB sami ,w latach 97/99 pracowalem tam.Po uzgodnieniu daty i
        godziny ,stawilismy sie na miejscu.W sumie przyjechalo ok.80 polakow
        w tym ok.10 kobiet.Dobrze ze znam czeski bo robilem za tlumacza przy
        wypelnianiu formulazy{przedstawiciele polskich firm nie umieli sie z
        knedlami dogadac}i pobieraniu ubran roboczych.Hotel jasli tak mozna
        go nazwac to piwnica 2 pietra pod ziemia . Jeszcze tego samego dnia
        czesc ludzi mosiala pojsc na nocke.A tam po 30s szkoleniu na
        swazownie {spawanie za pomoca zgrzewarek elementow
        karoseri.Obiecanego w polsce nic nie bylo{STEER-odpowiadal :to nie
        my wam obiecywali}my dajemy 60kcz/h ,i tyle bylo z nimi dyskusji.Na
        3 dzien z 70 ludzi z naszej grupy zostalo nas 11,jeszcze tego dnia
        nasza 3 tez opuscila MB.Przyczyna byla nastepujaca:rozmowy z
        polakami i uswiadomienie nas o realu . Z kazda poprzednia grupa bylo
        to samo {zostawali ci co nie mieli kasy na powrot albo ci co z
        roznych powodow nie mogli wracac do polski}.Zeby jakos tam zyc co 2
        dzien robili po 16godz.oraz w dni wolne.Najdluzej pracujacy tam
        polak ktorego tam poznalem robil tam 4 miesiace i nigdy mu nie
        starczalo{zakwaterowanie,jedzenie,pokutki-kary}.Ucieczki z tamtad
        byly plaga.Na nasze szczescie odezwal sie moj kolega slowak i
        zalatwil prace na budowie w Pardubicach.Tam zakwaterowanie
        dostalismy gratis oraz zwrot za dojazdy do Prelouca tam byla
        budowa,a na swieta jadac do domu po 10000kcz. oraz 130kcz/h.MOzna
        tam zarobic ale prace znalezc samemu bez posrednikow trzeba.
    • Gość: Magda Re: praca w Czechach z Work service IP: *.as.kn.pl 30.12.06, 21:43
      Ludzie nie dajcie się wyzyskiwać!!!, Zacznijcie trochę się szanować - załóżcie
      partie młodych gniewnych i pokażcie, na co was stać, ile jesteście warci, bo
      będziecie się tułać po świecie póki będziecie młodzi, a co potem?
      • Gość: kinia Re: praca w Czechach z Work service IP: 83.17.27.* 24.01.07, 20:58
        swieta racja Pani Magdo!!! Ludzie nie dajcie sie wyzyskiwac!
      • Gość: szukacz Re: praca w Czechach z Work service IP: 217.153.82.* 23.02.07, 10:03
        przed wyjazdem poczytajcie www.ang.pl/Praca_w_Czechach_w_Pilznie_33245.html
    • Gość: shrekien Re: praca w Czechach z Work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:55
      daj namiary kto rekrutuje do tej pracy
    • sternik1961 Re: praca w Czechach z Work service 21.09.07, 14:14
      Wielu pisało mniej lub bardziej mądrze ale nikt nie potrafił
      precyzyjnie opisać stan rzeczy.Minimalne place w czechach to 51
      kcz.i tyle z reguły płacą polskie agencje pośrednictwa pracy-
      oczywiście jest to stawka na godzinę.Ile na godzinę płaci swemu
      pracownikowi np.Panasonic?Płaci ok.90 kcz.a kiedy odejmniemy te dwie
      cyfryn wychodzi ile zarabia agencja pośrednictwa.Najlepsze agencje
      są agencjami miejscowymi ale bardzo trudno jest dostać namiary na
      nie no i trzeba trochę kojażyć czeski.Ale jeśli dostaniecie pracę od
      agencji czeskiej czy słowackiej to otrzymacie
      ok.70kcz/godz.Omijajcie z daleka agencje pt.Work Service i Polskie
      Biuro Pracy która kieruje do Worku.Dlatego jeżeli kontaktujecie się
      z agencjami pytajcie się dla kogo w czechach zbierają
      mięso.Uważajcie na czeskie agencje pt.Eska Ekspres bardzo
      dziadowskie warunki zakwaterowania i Danc (AB Consulting)jest to
      cygańska agencja a warunki w niej są różne jeśli chodzi o
      zakwaterowanie i zaliczki.Kobiety niech się nie pchają do przemysłu
      samochodowego to jest za ciężkie.Polecam pracę w Rajecku w przemyśle
      elektrotechnicznym.Kontaktujcie się z Jurkiem tel.510876153 lub e-
      mail;tanamerah@wp.pl on jest przedstawicielem słowackiej agencji
      pracy.Dlaczego czesi i słowacy nie chcą pracować?Bo to lenie do
      potęgi,widziałem to.
      • rybitwa4 Re: praca w Czechach z Work service 28.09.07, 23:11
        A jak tam jest z wypłatami? Jeśli wyjadę 7 pażdziernika to pierwszą wypłate
        otrzymam dopiero 25 listopada za październik i listopad?
        • kabi-82 Re: praca w Czechach z Work service 23.11.07, 12:36
          Dostaniesz 25 listopada, ale tylko za pażdziernik,a za listopad
          dopiero w grudniu!!!!!!!!
    • 1tadeusz1 Totalny syf 01.10.08, 16:07
      Tym sku...elom z WS zależy tylko na zatrudnieniu na jeden pełny m-c
      gdyż z każdego frajera mają od f-my ( np. Qisda Brno, Panasonic
      Pilzno ) jednorazowo 5000 koron. Biorą kasę i szukają Ci nową pracę.
      I tu tkwi cała kwit esencja tego badziewia. Zatrudniony jesteś od (
      Uwaga ! ) 02 każdego miesiąca żeby przeciągnąć wypłatę do 25
      następnego miesiąca tak więc wypłata po 55 dniach ( 2 miechy ) .
      Zakwaterowanie to totalny syf. Najczęściej z cyganami ze Słowacji ,
      Rumunami . Nie polecam . To jest dobre dla bezdomnych ,
      kryminalistów i kanciarzy wszelkoej maści.
    • 11tadeusz11 Tylko nie Work Service !!! 03.10.08, 11:37
      UWAGA!!!
      Odradzam wszystkim wyjazdu przez agencję WORK SERVICE - to oszuści,
      nigdy nie wypłacają w terminie,albo wcale.Dużo ludzi ma problemy z
      odzyskaniem swoich pieniędzy, zwłaszcza tych , którzy nie chcą już
      mnieć z nimi nic do czynienia, natomiast inni co pozostają
      traktowani są jako tania siła robocza, którą można kiwać na wszelkie
      sposoby, bo uzależnili się od nich. Te osoby często nie mają
      wypłacanych pieniędzy za godziny nadliczbowe, o które muszą się
      prosić w nieskończoność. To niewiarygodna agencja traktująca ludzi
      jak kretynów, przeważnie tak jak tu wcześniej napisali inni
      zatrudniają kryminalistów, albo ludzi bezdomnych, z którymi strach
      dzielić mieszkanie.Na czele tej foirmy stoi Krzysztof Antczak-telef.
      420602788311, z Czech wystarczy tylko zadzwonić pod numer: 602 788
      311.To nieuczciwy Polak, który mieszka w Czechach. Główna ich
      siedziba istnieje w Pradze. Mają też oddział w Brnie, przy ulicy
      Krenowej 60 - tam urzęduje Robert Rużicka, który ma matkę Polkę, a
      ojca Czecha- telefon 420 724 243 682. Te osoby znam osobiście, inne
      tylko telefonicznie - Vrożynova Denisa - 420 724 768 153, niby
      księgowa, istnieje jeszcze tajemnicza Pani Dyrektor, która raczej
      nie odbiera telefonów - 420 595 221 501 i tajemnicza księgowa
      podobno z Ostrawy - 595 221 509. Wszyscy oni są po jednych
      pieniądzach, jeżeli ktoś upomina się o swoje pieniądze, to tylko
      słyszy pozdrawiam i odkładają słuchawkę. Jszcze raz ostrzegam przed
      tymi oszustami, którzy wszystkich mają za idiotów.Chcę jeszcze
      nadmienić że pełnoprawnymi pracownikami jesteście przez ok. 35 dni
      gdyż ww. po takim Was zatrudnieniu biorą za każdego 5000 Kcz i
      jesteście do "olania". Wtdy "wspaniałomyślnie" szukają Wam nowego
      zatrudnienia w innej f-mie, w innym mieście aby móc skasować należne
      im następne 5000. I tak w kółko. NIE POLECAM A WIĘC CO ZA TYM
      IDZIE , O D R A D Z A M Z CAŁEGO SERCA !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka