Dodaj do ulubionych

OT: Zenobia Reactivation

04.12.05, 19:53
Espska Zenobia wynurzala sie powoli z sennego letargu meetingowego. Zamyslila
sie. spodobalo jej sie i znow sie zamyslila...

Jej mysli byly dosc nieuporzadkowane jak to w Instytucjach ;)

"czy mczapl mnie widzial w OO?"
"czy kaczorek naprawde tyle moze? czy tylko duzo ryczy"
"ile zolwi zlapala Asiunia na Gwade ee Galapagos"
"a moze mczapl o mnie nie wie?"

"rudy - ty wiesz co"

"sil.bi - TAM wkladac zaplaniczke? nie wiem czy bym sie odwazyla choc ten
przystojniak kol ociebie niczego sobie..."
"ciekawe czy adm da rade utrzymac probowki w zamkneicu bo jak Epsomnietek sie
dowie gotow zazyc jako ze jedyna kulture ktora ma to kultury bakteryjne"
"hmm czy przejade sie kiedys z mczaplem jego BRYKA"
"jakubsky ciekawe czy te dwi laski ci krzywdy nie zrobily - ale zawsze potem
mzoesz je pozwac ..."
"taka martyna jakubowicz fajne miala kawalki a nie jakis ip-op - paw spadaj
to moje mysli ja jestem nowoczesna i lubie ip-op ! co ty tu robisz? -oops
tylko spisuje wiec spadam - no zeby mi to !"

"rudy - ty wiesz co"
"czy pierwsza pensja A klasy starczy jzu na lux meiszkanko w odergemie?
skromne cos a 100m2"
"a ja starczy ile odloze na ksiazeczke PKO? no tka o yachcie zapomnialam..."
"jak czesto ladowac akumulatrow jak jzu kupei auto ee volvo ?"
Obserwuj wątek
    • ma_wi99 Re: OT: Zenobia Reactivation 04.12.05, 22:11
      Fajno! A juz sie balem, ze moze flirtujaca Zenobia nie spelnila wyrafinowanych
      oczekiwan mczapla, za co, niestety, zostala przez Jego MCzaplowska Mosc z tego
      forum ban-icjowana. A tu prosze
      • Gość: paw, just paw Drobi Mawi IP: *.245.81.adsl.skynet.be 04.12.05, 22:30
        Epska caly czas zyje i sie dobrze czuje tylko skromny kronikarz byl zajety dosc
        mocno ostanimi czasy ale o fanka i fankach nie zapomnial. ;)

o Jegomosc Mczapla sie nie martwie -toc Zenobia fanke jego jest

Z wyrazami szacuneczku
        PD
    • paw_dady Zenobia relizuje strategie lizbonska... 05.12.05, 20:42
      Tamtego slawetnego wieczoru tomi i mawi rozkrecili sie niezle an runku w luxie.
      okeja s ryneczku ale wielkiego ksiestwa. tomi walil na saxofonie (przyzad
      wynaleziony przez pana Saxa z Dinant w Belgii) jak Clarence Clemmons. mowie
      omuzie nie o posturze ...

mawi nawijal potme kawalki dla epso typu money for nothing dire straits czy
      lennyego kravitza - money get rich without trying...nawet Raszpla Panelowa sie
      rozkrecila nucac "Moi...Lolita". niestety dla niej nie wygladala jak petit
      protégé Mylene Farmer...

Espak powoil sie budzila na meetingu i patrzyla na sklad prowadzacych - dr
      Dolittle (UK) pan Zul Zame (Fr) panie Pli Tard (Fr) pan Pa-wloski (Pl) i
      Ruptura Lumbago (Es). Na meetingu nakreslono zagrozenia strategii lizobnskie.

podano pare przykladow -np idac z avenida de libertad wzdluz torow
      trawmawjowych mozna nia zauwazyc mamma rosy i niespostrzeznie wejsc do bairro
      alto. Ale jesli nawigowac wg pomnika markesza pombala jakos bedzie OK.

z zagrzen wyminiono tez:
      1) skoki do basenu na dachu hotelu przy av de libertad, ktorego nazyw niestety
      nikt z uczesnikow nie pamietal mzoe miec oplakane skutki bowiem basen jest na
      dachu. Bowiem skok udaje sie zawsze ladowanie zalezy czy wybierze sie strone
      ulicy czy basenu...

2) czy portugalskie komunikatory powinny miec nazwe fado-fado

3) czy naprawde warto robic zakupy w colombo?

4) czy most kolumba musi miec tka wku..ajaco pochyle latarnie?

te i wiele rownie interesujacych tematow bylo dyskutowanych podczas meetingu.
      dyskusja trwa... czekamy na wyniki jak EU radzi sobie z byciem konkurencyjnym...

stay tuned more to come !
      • tomi_22 errata 05.12.05, 20:47
        paw_dady napisała:

> Tamtego slawetnego wieczoru tomi i mawi rozkrecili sie niezle an runku w
        luxie.
        >
        > okeja s ryneczku ale wielkiego ksiestwa. tomi walil na saxofonie (przyzad
        > wynaleziony przez pana Saxa z Dinant w Belgii) jak Clarence Clemmons. mowie
        > omuzie nie o posturze ...
        >

NA PUZONIE na milosc Boska, NA PUZONIE :)))
        • Gość: paw, just paw do swiata IP: *.20-136-217.adsl.skynet.be 05.12.05, 21:02
          tomi toz to jest licencia poetica ;P
    • paw_dady Wenszon na wielkim placu 07.12.05, 00:08
      jak co roku zbilza sie okres przez tradycje ludow nazywany swiatecznym. Bo
      kogoz obchodzi ze 2000lat temu urodzil sie Ktos szczegolny? kto mysli co bedzie
      jak jzu nadejdzie nasz czas? prawda lepiej zyc tu i teraz bo piekla nie ma. Czy
      aby napewno?

A tak, teraz nastala taka nowa swiecka tradycja - jarmarki, wenszon na wielkim
      placu, budy z wata cukrowa i worstjes. tja sachen gibt.

Zenobia uslyszala nawet ze wtedy o polnocy epsy mowia ludzkim glosem! Coz znow
      wrocila na ziemie wlasnie konczy sie slaweny meetign na temat strategii
      lizbonskie w luxemburgu. outcome byl nastepujacy: nie chodzi o to by zlapac
      kroliczka ale by gonic go ! pan Pa-wloski potarl sie po wysokim czole pan Zame
      podal termin kiedy werszcie dogonimy Swiat a dr Dolittele
      ja zwykle w ciszy za filarem pilowal dechy.

Zenobia zastanawiala sie czy nie wrocic z Asiunia de Lux do Bruxeli - wpadlaby
      do OO ale niestety nei byla pewna czy Asiunia slucha westernhagen czy raczej
      strzyzonych w czeski citron Pur? a moze Toten Hosen choc sama bynjamniej do
      kategorii Toten Hosen nie nalezy...

Coz Zenobia wrocila szybciutko do Brukseli cieplo pozdrawiajac lokalnych epsow
      (tomiego mawi minke mawionke ;), Fanki Pawia jak i rezte luxemburakow i wraz z
      raszpla sesyjna wrocila do bxal w piekleinym deszczu i mldym swietle w radio
      leniwie leciale hotel california...

myslami znow odlpynela do mczapla czy mzoe mczapl zorganizuje epsom wycieczke
      na Wielki Palc na wensozna? czy poakze skelp z pamiatkami przy uliczce, ktora
      wiedzie z wielkiego palcu do szczajcego chlopczyka. w skelpi sprzedaje pan
      Hindus. 2l ata temu sluchal Czerwonych Gitar w zeszlym Krawczyka i Bartosiewicz
      co w tym?! byle nie Kaje Pachalska co wteyd pomysli o polskie pioesence?!
      zreszta dziwne ze nie ma jeszcze zaglowcoe z podpisem pamietka z zakopanego...
      takie swojskie by bylo.

kiedy docierala radio po raz pierwszy w tym roku zagralo last xmas whamu.
      znaczy jzu sie zaczelo...

podroze ksztalca wiec pytania do pesuff
      1) w ktorej kamieincy przy wielki mpalcu bywal karl marx i f engels?
      2) w jakich latach?
      3) jakas legenda dot szczajacego chlopczyka?
      4) kiedy sa widowiska switalo dzwiek na wielkim placu? a kiedy wielki festiwal
      kwiatuff?
      5) czemu Sofi lubi ptastwo?
    • paw_dady EPSOmniete spotyka Zenobie i co z tego wyjdzie 08.12.05, 20:51
      tja zycie toczy sie dalej. pan Zenon Krecie Asudytor ma tyle pracy rpzed
      zasluzonym urlopem ze tylko biega nie majac czasu na prace uzyteczna. bocaly
      czas zajmuje mu bieganie. Aby uzupelnic stan osobowy tak niezbedny do
      prawidlowego funkcjonowania administracji junit przyjmuje epsomnietka.

Epso mnietek jest niezly we wszystkim za co sie zabierze, to jego opinia opinie
      innych sa tez dosc zgodne: expert practitioner however field is yet to be
      defined.

E-mnietek oparty w pozie lovelasa o biurko Zenobii poazujac 2 garnitury (moon-
      rise discopolo oraz zlolkle zeby) opowiada o poczatkach kariery:

wpierw tlumaczylem na polski filmy np. prom night - not na promie to moj
      debiut, podobnie jak last action hero - bohater ostaniej akcji. Potem jzu tylko
      knostytucja mi zostala. Jak kiedys meni zapytal sie Anglik zaimponowalem mu
      moja angielszczyzna: me tarzan you jane ! od razu widaz zem swiatowy chlopak.

EPSKA przypomniala sobie jak ladowal z EPSOmnietkiem na zaaventem i celnik
      slyszac ze mowia w jakiejs dziwnej mowie zapytla zyczliwie:
      celnik - r u Raszyn?
      E-mnietek: noo Dzanki

Bowiem tam kupowal swoje nowe meble zeby jez przewiezc do Belgii !

Potem poszlo juz latwo bowiem mnietek przebojowy byl... tylko sroki na Drzewie
      Audytorow niespokojnie prezyly ogony...

EPSKA Zenobia zamyslila sie ohh gdzie mczapl, pewno w watku o samochodach.
      Tak tam teraz jestem pomyslal mczapl i wcinal smakowitego krupnioka.

a co z esserkiem? czy spotka pawia w kanjpie mordercow czy na balu kreslarzy?
      czy to rpawda ze tomi jest klasy A? czy anbxl naprawdw pracuje ze 179
      rozbujami? a wszyskich jakybsky pozwie? a rudy? coz rudy wie co ...

stay tuned more to come...
      • tomi_22 Re: EPSOmniete spotyka Zenobie i co z tego wyjdzi 08.12.05, 20:53
        paw_dady napisała:

>
        > EPSKA przypomniala sobie jak ladowal z EPSOmnietkiem na zaaventem i celnik
        > slyszac ze mowia w jakiejs dziwnej mowie zapytla zyczliwie:
        > celnik - r u Raszyn?
        > E-mnietek: noo Dzanki
        >

Raszyn? Miejscowosc pod Warszawa, obecnie juz raczej jej dzielnica. Wiem, ze
        jedna taka z duza sila przebicia ma cos w tym temacie do powiedzenia. Ja bym z
        nia nie zaczynal ;P
        • paw_dady Re: EPSOmniete spotyka Zenobie i co z tego wyjdzi 08.12.05, 21:16
          tomi_22 napisał:

> Raszyn?

nie Russian w onomatopeiczneym zapisie ;o)
        • asiunia.lux Re: EPSOmniete spotyka Zenobie i co z tego wyjdzi 08.12.05, 21:42
          tomi_22 napisał:

> Wiem, ze jedna taka z duza sila przebicia ma cos w tym temacie do
          powiedzenia. Ja bym z nia nie zaczynal ;P

Taaa? Co Ty nie powiesz tomi...
          :)
          • paw_dady Re: EPSOmniete spotyka Zenobie i co z tego wyjdzi 08.12.05, 22:28
            asiunia.lux napisała:

> tomi_22 napisał:
            >
            > > Wiem, ze jedna taka z duza sila przebicia ma cos w tym temacie do
            > powiedzenia. Ja bym z nia nie zaczynal ;P
            >
            > Taaa? Co Ty nie powiesz tomi...
            > :)

aaa co tez z ina zadarlas? ;o)
    • paw_dady Lejdis najt 13.12.05, 00:44
      Zenobia postanowila sie wybrac z espomnietkiem do pubu. jak cala podmiejska
      mlodziez aspirujaca na salony wiedziala ze PUB jest miejscem nobilitujacym zeby
      nei wiem co. Byly eurokrata wlasnie to czytal i pomyslal pawiu ty prywmitywie
      po czem wyciagnal dyskretnie woreczek linii brizer i rownie dyskretnie puscil
      pawia.
      "tja sachen gibt"

Zenobia chcial wziasc ze soba wiecej ludzi ale albo ktos noge zlamal albo w
      drzwi nie trafil jak Zenon Krecik albo moderowac zaczal... Nawet Zocha
      pracowala tego dnia. Smutno jakos ale co tam

epsomnietek zalapal sie jak zawsze na krzywyryj. z obliczen mu wyslo ze narazie
      na bugatti poza skala 1:144 go nie stac wiec postanowil zaoszczedzic. wieczorem
      na wsi w PUBIe byla lejdis najt. Zanczy laski stawiaja biedakom w EU kotrzy
      przypadkei nie maj bilonu.

Glupi barmani nei wiedzieli ze filozofia epsomnietak wynikala ze znajomosci
      hsitorii! Fryderyk Wielki przeciez mawial ze kazde Euro (lit Euras)
      zaoszczedzoen jest Euro (lit Euras) zarobione.

Wprawdzie latwo mu bylo mowic jak mail Sans Souci - taki palacyk idealny do
      pijanstw z Volterem oraz podpisywania kapitulacji 1000letniej rzeczy. Dzis sa
      tam tez fajen budy imbisu z Turkiem wurstowym.

Mnietek wyliczyl: 50tygoni w roku kiedy sa lejdis najt x2Euro (lit Euras) mzoe
      zaoszczedzic 100Euro!

A jakby wzial 2herbatki? to juz 200Euro (lit Euras) a 3? ho ho ho ...
      Niestety Zenobia poszla bez mnietka z milym usmiechnietym Eserkiem ktory mia w
      duzo bilonu a jak zabraklo wiedzial ze musi rozmienic. Ale biedna nie wiedziala
      ze jest czescia wielkiego planu ... Eserek mial w prawdzie blysk niesamowitej
      inteligencji w oku jednak 100% pary szlo na budowe planu jak dorwac pawia !!! i
      powiedzmy szczerze ta inteligencja choc niezwykle wysoka niekoniecznie zyczliwa
      byla...

w miedzyczasie espomnitek zamiawial w pubie herbatke i wreczyl barmanowi monete
      2 EURO (lit Euras) i rzekl tymi slowy:
      E_m: keep the change
      B: there's no change
      E_m: just keep it

I tego wzroku nie mogla kupic zadna karta choc herbatke a i owszem...

W miedzyczasie byly_e wachlowal sie w Wawie zlota karta pod Zlota Kaczka.
      Laski w czerownych stringach mdlaly. Ale nie nie nie z powdu oldskolwego
      dresiku, braku wlosow. tylko dlatego ze wiedzialy: ON ZNA PAWIA !!!! <ja pier*
      maja sie czym podniecac przyp red>

Espka zamyslila sie ale nie zdazyla kiedy mczapl pomysla;: nie nie dzis nie
      jezdze! dzis moderuje po czym wsiadl do bryki i pomknal z wyciem silnika aby
      kolejne posty sofi (daw. sofi75)

Stay tuned ! or not

Czy EpskaZ bedzie nosila bielizne w kropy bordo? czy tomi bedzie mial Volvo? i
      dlaczego czarne?! czy hostessa w czerwonych majtach byla naprawde niczego sobie
      czy minak miala racje? kiedy epsoelka spotka wreszcie fileasa osobiscie?!!!
      dlaczego lady punk nadaja tak poznej porze w necie?!!!
    • paw_dady Zenobia wierzy w bajki... 14.12.05, 19:30
      EPSKA Zenobia postanowila spradzic czy bycie z innej bajki jest prawdziwe. Po
      wyczerpujacej Pracy zaszla bo pubu z EPSOmnietkiem jako ze mczapl znow gdzies
      moderowal fora wycinaja niewinne posty sofi (przygotowujacej sie do balowania)
      w dyskusji ze zlym pawiem (ahhh westchnela zenobia na mysl o tym jaki zly jest
      pawiu).

W kanjpie panowal polmrok... tylko bar byl podswiatlony i widac bylo pare
      postaci obslugujacych jak i korzystajacych z dobrodziejstw wyszynku.

z boku dobieglo jakie glosne rechotanie - to 7 krasnoludow rznelo w kary
      przekrzykujac sie oraz bekajac i popouszczjac wiatry co zupelnie nie
      przeszkadaszlo im ani Krolewni Sniezce. Zanczy jej troszke ale smukal pieknasc
      ubrana w latex ze szpicruta walila na odlew karanlolodow za kazde uchybienie
      etykiecie...

ale oblesne krasnale wcale nie wygladaly na niezadowolonych kiedy sexi kroelwan
      w latexie walila ich szpicruta... Zenobia pdoeszla do baru gdzie przywitala sie
      z barmanem i poprosila o bobofruta.
      braman tylk ozapytal czy na pusty zoladek czy chce jakas zagryche? wiec wziela
      jeszcze marchewke. nagle sala ucichla bowiem weszla Dziwa. Niezwykle atrakcyjan
      Dziwa choc z dosc starje basni.

D: Dziwa jestem przedstawila sie Zenobii
      Z: oo widze
      D: malutka nie jest wstyd byc Dziwa, wstyd byc tani Dziwa

slyszac to oblesne krasnoludy zarechotaly bowiem kto jak kto ale dobrze znaly
      niejedna dziwe.

Z robu przyszedl wilk proszac o drina dla czerwonego kapturka i babci. Babcia
      wlasnie tanczyla na stole swoj popisowy numer po wychylenie paru soczkow
      pomidorowych. Pwoeidzmy szczerze za kolniez nie wychylala i leciala na wilka.
      Niestety wilko do konsumpcji sie nie rwal bowiem zostal weganem. Twierdzil ze
      przylecial z planety Wega.

Njagel drzwi sie uchylily i weszlo paru Burakow z badgami an szyji. Od razu
      bylo widac ze sa z INNEJ bajki. Oni tego nei ukrywali proszac o herbatke
      darmowa na Espke wzieta.

Barman: Dzis nie lejdis najt chlopcy. kasa albo won
      Burak no 1 jestesm yz innej bajki, a kazesz mi palcic bo mi zazdroscisz!
      Krasnolud 1: kazdy buraku jesde ma swoja bajke tutaj. I oczywiscie ze wam
      zazdroscimy
      Rzekl po czem podrapal sie po wlochatym brzuchu a reszta bractwa zarechotala
      oblesnie. Czasem anwet dobiegaly slowa jak chedozyc i kopnac w zyc ale Buraki
      staly niezrazane toczac oczyma po sali.

Barman: wasza bajka mnie nie interesuje macie kase albo wypad
      Buraki (chorem): nie mozecie nas traktowac jak pomywaczy! mamy badze przenno-
      buraczane!

Barman zawolal zmywacza Waligore - Wali slyszales to?
      Walogora skinal glowa i sunal w kierunku burakow. Buraki nie slyszac juz nawet
      spiewu Babci i wycie rozpaczliwego wilka wypdaly z PUBU. biegnac w sowich
      wloskich butach tak szybko jak sie da. Znaczy buty byly wloskie tak zapenwial
      uok pod pekinem opuszczjac cene ponizej 20PLN za pare.

Dziwa dostala telefon i wlasnie opsuzczala bar spotkac sie z klientem. Ass
      (uystenk)Krak dzonil ze Smok dostal zgagi.

Smutne ahh juz nie wierze w bajki pomyslala Zenobia. Nieslysznie pomyslal
      EPSOmnietek - jak kiedys awansujesz do menedzmentu bedziesz dostwala piekne
      bajki .Bajki Andersena. Wszyscy menadzerowie w nie wierza...

Wzrok Zenobii sie rozjasnil po czym znow pomyslala o mczaplu: tak pomyslal
      mczapl czas sie spotkac jzu nie wierzysz w bajki ale uwierzysz w moja bryke !

minutki z mintingu prowadzil dla was Koszalek Opalek.
      • jakubsky Re: Zenobia wierzy w bajki... 15.12.05, 13:27
        ... a wszelkie podobinstwo do zdarzen, wydarzen, spadkow i wypadkow jest wyjatkowo niezamierzone...
        samo tak spod piora wychodzi...

a czyta sie... miod muzyka ...

... rozmarzylem sie...
        musze cos o smerfach poczytac
        • Gość: pawiu no wiesz IP: *.213-136-217.adsl.skynet.be 15.12.05, 13:36
          to tylko koszalki opalki ;o)

BTW bekajace wlochate krasnale grajace w karty sa z ulubionej bajki bruxy ;o)
      • czarna_godzina Re: Zenobia wierzy w bajki... 15.12.05, 14:23
        Jakie mile wprowadzenie w swiateczna atmostere... Bardzo sympatyczna i
        pouczajaca historyjka Misiu.
        • Gość: paw_dady oo sima staruszku ;) IP: *.200-200-80.adsl.skynet.be 15.12.05, 20:09
          jak zycie? dawno sie nie odzywales ;)
      • paw_dady sequel: wiesmin spotyka Bruxe 15.12.05, 22:49
        nastal juz swit, osiolek wyzarl w obu zlobach siano jak i owsianke i podszedl
        do miejsca, w ktorym staly burkai z innej bajki. Sl;omy po nich zostalo co
        niemiara wiec i darmowa kolacja.

Za oknem sloneczko przygrzewalo wielkie ciezarowki z rafinerii dowozily swieze
        bio produkty do sklepow (bio bowiem pochodzi od bio-hazardous) a grochow sie
        budzil z przepicia. Nie wiedziec czemu praconicy merketow mieli na sobie
        kombinezony z maskami ABC...widocznie bylo to az tak swieze

ulica wsor tlumwo ludiz przesuwala sie jak cieni niezwykla postac. Tak to ON.
        Laureat zdal i wlasnie dolecial do brukselki. Nikt procz pawia nie smial
        wymowic jego imienia: to WIESMIN. Przyszedl zapolowac na niebezpeiczne psotaci
        z innych bajek zeby jzu nie zagrazaly LAureatom...

przez plecy mial przewieszony BGADGE, wiedzial gdzie idzie. nalezal do
        twardzieli. ok twardzieli miekkich ale wciaz twardzieli! nie znal slowa strach,
        choc znaczenia innych (fondue, gourmet, merci) musial sie jeszcze nauczyc.

w tym czasie zocha przelozyla w pcoie czola pierwsza w tym dniu kartke na inna
        kupke. Spocila sie bo to byl dokument najwyzszej wagi wiec w przelozenie
        wyislku msiala wlozyc co niemiara.

Grochow wciaz sie budzil z przepicia, uoki krzataly sie kolo pekinu roznoszac
        rozne 'markowe towary luxusowe'. Markowe glownie dlatego ze hurtownie byla w
        Markach.

Wiesmin nagle stanal jak wryty - tka nie mogl sie mylic. To BRUXA
        Badge mu zamigotal wieec to rpawda.

Ale Bruxa tak wczesnie? coz ona robi tu pod komisja? chwycil oburacz bagda i
        czekal az Bruxa sie zblizy. Kiedy podeszla jzu calkie blisko rzekl te slowa
        W_M: Wiesmin jestem!
        Bruxa: widac
        WM: wiesz czy msie zajmuje na codzin?
        B: akwizycja?
        WM: nie poluje na psotaci nie z tej bajki mam magiczny badge...
        B: i?
        WM (zletka zmieszany): ty jestes Bruxa?
        B: jestem kmiotku
        WM: wiesminie jesli laska
        B: to czego chcesz? KMIOTKU
        WM: ine domyslasz sie?
        W oku Bruxy poajwil sie ledwie zauwzalny blysk - psotanowial uzyc broni
        sotatecznej...
        B: znasz Jakubskyego?
        WM pobladla: TEGO Jakubskyego?
        B: tak...
        WM: ty go znasz?
        B: cosjakbytak, jak jeszcze raz bedziesz staral sie cos mi sprzedac
        WM: nie jestem aktizytorem!!! tylk wiesminem.
        B:... pwoeim Jakubskyemu. On bedzie cie po sadach scigal jak Arbeitsamt
        WM: to ja sznaowan Bruxe przepraszma rzekl po czy spakowal towary do akwizycji
        i ruszyl w dluga...

w meidzyczasie Zocha przelozyla jzu druga kartke wielkiej wagi. W koncu tego
        dnia PRACOWALA.

Gdzies dalek o czlowiek o tysiacu pseudonimow i kiepskie polszczyznie
        przygryzajac jezyszek szykowal znow jakiego rewleacyjnego posta o tym oczym jzu
        wszyscy wiedza ale on nie czyta polkich gazet wiec nie wie. on tylko pisze

mczapl wysiadl wlasnie ze sojej zajebistej bryk, o ktorej mialem nie psiac bo
        dziwnie na nieg opatrza (zazdrosnicy !!!). Pomyslla ooo czas sie przebrac w
        koncu wieczorem przychodzi do mnie Zenobia.

TAK pomyslala Zenobia skrapiajac sie obfcie perfuma francuska...

Coz z teog wyniknie? ktoz to wie wiec stay tuned...

A Grochow wciaz sie budzil z przepicia...

• Gość: Harry Potter? Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe IP: *.ecb.int / *.ecb.int 16.12.05, 09:54
          Czesc Harry strasznie sie zestarzales od ostatniego filmu! No i nie wiedzialam
          ze teraz pijesz na Grochowie... Ale fajnie gadasz;-) to pij dalej dla dobra
          epsuf.
          • Gość: pawiu a jak sie hary starzeje co mnie to? IP: *.200-200-80.adsl.skynet.be 16.12.05, 10:09
            ja tam groentje jestem ;P

co do grochowa to sie nigdy nie budzi z przepicia o zolibozu nie moge zacytowac
            munka bo moderator wykasuje koszalki opalki ;)
            • Gość: ewa Re: a jak sie hary starzeje co mnie to? IP: *.ecb.int / *.ecb.int 16.12.05, 11:12
              z tresci bajeczki wynikalo ze paw to Harry. Jestem wielka fanka Harrego wiec
              moja radosc z mozliwosci poznania byla ogromna oczywiscie. No ale juz
              ochlonelam.

Pozdrowienia dla Zoliboza
              • Gość: paw, just paw Re: a jak sie hary starzeje co mnie to? IP: *.200-200-80.adsl.skynet.be 16.12.05, 12:26
                absolutnie nie wynikalo nic zem hary anie hairy jak koszalek opalek wasz
                kronikarz ;o)

o ecb tez musi byc w koncu tam koboldy pracowice czuwaja nad przetapianiem
                rudy w Euro ;) poza tym wysjnimy geneze nazwy kobalt ...
                • Gość: ewa Re: a jak sie hary starzeje co mnie to? IP: *.ecb.int / *.ecb.int 16.12.05, 12:29
                  haha ja tez kiedys naiwnie myslalm ze tu przetapiaja ale ku mojemu
                  rozczarowaniu tu sie nawet nie drukuje a o przetapianiu nie ma mowy...
                  • Gość: paw, just paw przetapiaj przetapiaja... IP: *.200-200-80.adsl.skynet.be 16.12.05, 12:30
                    tylko jak w resident evil caly labo koboldow jest ukryty pod ziemia...
        • Gość: mczapl Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe IP: 212.190.72.* 16.12.05, 11:45
          ...miales dac odpoczac mojej bryce... nie musi sie pojawiac w kazdym odcinku :)
          • Gość: paw, just paw ej to nie tak IP: *.200-200-80.adsl.skynet.be 16.12.05, 12:27
            pierwszy raz wysiadles ze swojej super bryki hi hi
        • Gość: Bruxa Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe IP: *.217.157.124.coditel.net 18.12.05, 23:28
          dawno nie czytałam, a tu taka niespodzianka : osobiście wystąpiłam!!! :-))) brutalnie mnie sobie wyobrażasz :-)))
          ale co tam... pewnie masz rację :-€
          • paw_dady Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe 18.12.05, 23:50
            Gość portalu: Bruxa napisał(a):

> dawno nie czytałam, a tu taka niespodzianka : osobiście wystąpiłam!!! :-)))
            bru
            > talnie mnie sobie wyobrażasz :-)))
            > ale co tam... pewnie masz rację :-€

nie saaad Bruxy sa lagodne ;) no moge zmienic zakonczenie i polubisz wiesmina
            kupisz do nie go jaksi zegarek markowy ;P
            • ma_wi99 Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe 19.12.05, 10:41
              Pawiu, skoro ozyla kwesia wiesmina, ja mam pytanie w sprawie:

czy istnieja jakies zwiazki pomiedzy wiesminem a Siemiatyczami i czy Siemiatycze
              beda mialy jakis udzial w burzliwych losach EPSki Zenobii? Pytam, bo mam
              wrazenie, ze zapomniales o, co by o tym nie mowic, przewodniej sile narodu!
              • paw_dady Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe 19.12.05, 12:32
                ma_wi99 napisał:

> Pawiu, skoro ozyla kwesia wiesmina, ja mam pytanie w sprawie:
                >
                > czy istnieja jakies zwiazki pomiedzy wiesminem a Siemiatyczami

alez Wiesmin to LAUREAT moza nawet ma brata blizniaka SLOMINa ;o)

> i czy Siemiatycze beda mialy jakis udzial w burzliwych losach EPSki Zenobii?
                Pytam, bo mam wrazenie, ze zapomniales o, co by o tym nie mowic, przewodniej
                sile narodu!
                >

1) zapomniales o Panie Marianie (ten od sexi biodrowek i spoconych posladow)
                2) teraz byloby to wvres regulaminowi forum epsum ;)
                • ma_wi99 Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe 19.12.05, 13:19
                  > 1) zapomniales o Panie Marianie (ten od sexi biodrowek i spoconych posladow)

Se przypomnialem, jak tylko klinkalem "Wyslij", choc z drugiej strony
                  • paw_dady Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe 19.12.05, 22:18
                    ma_wi99 napisał:

> Se przypomnialem, jak tylko klinkalem "Wyslij", choc z drugiej strony
            • Gość: Bruxa Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe IP: *.cec.eu.int 19.12.05, 11:40
              w sumie - może kupię. Rolexa a może Viagry fiolkę - ciągle dostaje spamy z
              ofertami tychże produktów. Albo też dyplom wyższej uczelni, też się oferuje...
              • paw_dady Re: sequel: wiesmin spotyka Bruxe 19.12.05, 12:30
                Gość portalu: Bruxa napisał(a):

> w sumie - może kupię. Rolexa a może Viagry fiolkę - ciągle dostaje spamy z
                > ofertami tychże produktów. Albo też dyplom wyższej uczelni, też się oferuje...

wiesz system mailowy EU ma ciezkie zadanie - jak odfiltrowac spam od tego co
                wewnatrz instytucji nazywa sie 'wazna wiadomoscia' w sumie nietrywialne zadanie
                dla filtrow ;o)

BTW jesli rolex to nie przeplacaj 5Euro za markowy zegarek to max ;o)))
    • sofi75 multiple choice question 16.12.05, 11:48
      Bryka mczapla to:

a) syrenka z resorami
      b) trabant z alufelga BMW
      c) 126 p z silnikiem 2.0 TDI i strefowym AC

• Gość: paw, just paw zocha zocha zoch IP: *.200-200-80.adsl.skynet.be 16.12.05, 12:28
        bryka mczapla jest tak szybka i piekna ze inne epsy mu zazdroszcza stad twoje
        pytanie...
      • Gość: mczapl Re: multiple choice question IP: 212.190.72.* 16.12.05, 12:36
        d) jakistam brudny Opel
        • paw_dady admin wykasuj tego posta!!! 16.12.05, 12:37
          bo szkaluje epsa !!! Zenobia nei moze tego przeczytac ;o)

Gość portalu: mczapl napisał(a):

> d) jakistam brudny Opel
          • eps_observer jaki tem mczapl skromy 17.12.05, 13:40
            Wiesz co Paw, mnie to sie zadaje ze mczapl to jakis wstydliwy jest, podac
            publiczne rozmiary, przeprzszam parametry swojej bryki sie boi.
            Niby taki moderator i cien miecza rzuca a wlasnej byce slowa nie chce pisnac.
            • paw_dady skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 13:50
              eps_observer napisał:

> Wiesz co Paw, mnie to sie zadaje ze mczapl to jakis wstydliwy jest, podac
              > publiczne rozmiary, przeprzszam parametry swojej bryki sie boi.

nie boi tylko chwali sie a to roznica ;)

> Niby taki moderator i cien miecza rzuca a wlasnej byce slowa nie chce pisnac.

aaa uwalil pare twoich postow wiec zolc kipi? ale ty nie zocha co? ;)
              • eps_observer Re: skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 13:54
                jaka zocha, Paw Ty dzisiaj albo za wszesnie sie obudziles albo niedysponowny
                jestes
                • paw_dady Re: skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 13:59
                  eps_observer napisał:

> jaka zocha, Paw Ty dzisiaj albo za wszesnie sie obudziles albo niedysponowny
                  > jestes

moze i za wczesnie wstalem fakt, rzadko w wekeend sie tak podnosze no czas na
                  sniadanko ;P
                  • eps_observer Re: skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 14:10
                    Smacznego zatem!

Takie pytanie na marginesie, moze mi odpowiesz jak sie posilisz troszke,
                    Zenobia to juz z Wielkiego Ksiestwa do Krolestwa wrocila czy dalej w Luxie
                    baluje z epsomnietkiem?
                    Sorki, ale tak wartka akcja, ze czasem czlowiek pogubic sie moze.
                    • paw_dady Re: skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 14:16
                      eps_observer napisał:

> Smacznego zatem!

jzu po pierwszym nalesniku wiecej nie jem bo mi na pite miejsac nie starczy
                      (wiadomo na lunch musi byc MIESO ;o)

> Takie pytanie na marginesie, moze mi odpowiesz jak sie posilisz troszke,
                      > Zenobia to juz z Wielkiego Ksiestwa do Krolestwa wrocila czy dalej w Luxie
                      > baluje z epsomnietkiem?
                      > Sorki, ale tak wartka akcja, ze czasem czlowiek pogubic sie moze.

moj drogi zadzwonilem do niej o wrocila to bylo w poprzedniej czesci ;) teraz
                      wlasnie sprawdza z jakiej jest bajki, bo czyz kazdy z nas z jakiejs nie
                      jest? ...
                      • eps_observer Re: skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 14:27
                        > moj drogi zadzwonilem do niej o wrocila to bylo w poprzedniej czesci ;) teraz
                        > wlasnie sprawdza z jakiej jest bajki, bo czyz kazdy z nas z jakiejs nie
                        > jest? ...

Tak, zgadza sie, kazdy z nas z jakiejs jest,
                        tylko cos mi sie zdaje, ze kazdy z innej.
                        • paw_dady Re: skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 15:09
                          eps_observer napisał:

> Tak, zgadza sie, kazdy z nas z jakiejs jest,
                          > tylko cos mi sie zdaje, ze kazdy z innej.

oczywiscie ze kazdy z innej, choc niektorym zdaje sie ze ich jest zdecydowanie
                          lepsza bo wydaje im sie ze maja kase powim z brytyjskim poczuciem humoru ;P
                          • eps_observer Re: skromnosc zleta nie wada jest 17.12.05, 15:29
                            Hmm, akurat rozroznienia na lepsza czy gorsza wg. kryterium zasobnosci portfela
                            nie mialem na mysli. Ale sluszna uwaga skadinad.
                            • Gość: pawiu well well IP: *.14-136-217.adsl.skynet.be 17.12.05, 19:25
                              toz to bylo tylko brytyjskie poczucie humoru. Nazwanie kogos niedorajda czy
                              dlubanie wykalaczkmi w z letka zepsutych zabkach wchodzi tez od kanonu
                              brytyjskiej kondersztuby ...
    • paw_dady Zenobia doradza w wyborze kariery EPSOmnietkoiw 19.12.05, 22:53
      Zenobia nie zdazyla ochlonac po ostaniej przygodzie w barze kiedy Epsomnietek
      przyszedl sie uzalac ze jest LAUREATEM a nie mzoe dostac angazu. Usiedli w
      bibliotece epsum i zaczeli sie zastanawiac na tyle glosno ze dzieki mikrofonom
      kerunkowy udali mi sie strzepy rozmowy podsluchac:

E_Z: jak to? moze cos nie tak z twoim zyciorysem
      E_m: alez skad jest OK ooo tu zobacz
      E_Z: masz psa?
      E_m: nieee
      E_Z: to kto ci w pysku trzymal ten zyciorys?
      E_m: nie zyciorys tylko CV! nie jestes trendy nai dzezzy
      E_Z: poza tym ujmijmy to tak: nietypowa forma, czy jest jakas tresc?
      E_m: oczywiscie i tu pokazal jej naslibizowane na krteluszku poplamionym MR co
      naprawde umie
      E_Z no tak mamy nastepujace projekty europejskie
      ESA,
      Airbus
      Eurocontrol
      ECB
      Euroclear

ale po analizie tego co umiesz wychodzi ze jedyna opcja dla ciebie jest
      Euroclear... od czegos trzeba zaczac, o ile solidnie wykonujesz to co robisz

E_m : mzoe jednak ECB? zapytaj Ewy 9tej od hairy potera?
      E_Z: a nie boisz sie zobaczyc tajemic tego jak wyrabia sie kase?
      e_m (drzacym glose): ee ja tam niczego sie nie boje!

W tej chwili jaksi cien presunal sie wzdluz regalow z ksiazkami...cien
      poteznego mezczyzny

aaaaaaaa krzyknal EPSOmnieciu toz to KONAN LIBRARIAN !!!
      E_Z: nieee skad to znajomy cukrzyk z grupa inwalidzlka, wraca z pakerni po
      zone. Dzis wyjatkowo przypakowal i tyle

E_m (urazonym glosem) taaaa a dupsko tak poklute ze nie ma gdzie metki jzu
      dostrzykiwac...

E_Z: meniciu opanuj sie toz to inwalida jest ! przyszedl zeby zona mu ciezka
      torab do dom uzaniosla. Jestem z tego dumna ze w niektorych malzenstwach panuje
      rownoupranwinie !

No tak tylko czy Ewa/Potter z ECB pozowli przyjsc mnietkowi zobaczyc JKA
      NAPRAWDE robi sie kase?! co z tym wspolnego maja Koboldy? Czy mczapl naprawde
      jedzi pow 240km/h? kto to jest baba_z jaga i co robi w bxl? czy jakybsky lubi
      konine?!

to tyle na dzis koszlakow moje dzieci dobranoc ;o)
      • paw_dady errata ;o) 19.12.05, 22:56
        > Euroclear

byl mial byc Euroclean ;o)

> ale po analizie tego co umiesz wychodzi ze jedyna opcja dla ciebie jest
        > Euroclear... od czegos trzeba zaczac, o ile solidnie wykonujesz to co robisz

nie wiem, no nie wiem jak mogla mi sie zdarzyc literowka ale mimo podobienstw

Euroclear
        i
        Euroclean

to nie te same projekty E_mnieciu mial isc do Euroclean lecz z powdu literowek
        a pojdzie na wycieczke do ECB ;o)
        • Gość: ewa Re: errata ;o) IP: *.ecb.int / *.ecb.int 20.12.05, 09:36
          Zapraszam, zapraszam! Mozna sobie nawet w przyfabrycznym sklepiku kupic dowolny
          banknocik zatopiony w gustowny plastik i czapeczke z daszkiem i parasol jak to
          europejskie niebo ugwiezdzony... No slowem przyjezdzaj E_mnieciu i mozesz
          zabrac kolegow.
          • Gość: paw, just paw takie drobiazgi jak IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 20.12.05, 09:43
            to wyglada w realu an priva prosze ;o)
            • ewa851 Re: takie drobiazgi jak 20.12.05, 09:46
              Czapeczka czy ten banknocik?
              • Gość: paw, just paw banknociki przede wszystkim IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 20.12.05, 10:03
                dla mnie dla Zenobii wiedza jak te Koboldy wlasciwie rpacuja, maja przepisy
                BHP? jak utylizuje sie spaliny z tej hutu wewnatrz budynku ECB? ;o)
                • ewa851 Re: banknociki przede wszystkim 20.12.05, 10:57
                  > dla mnie
                  szczegolnie cenione sa wycofane waluty (np DM) dosc ciezki moga sluzyc jako
                  przycisk do papieru.

>dla Zenobii wiedza jak te Koboldy wlasciwie rpacuja....

nie jam tu wieszczem!
                  • paw_dady Re: banknociki przede wszystkim 20.12.05, 12:24
                    ewa851 napisała:

> > dla mnie
                    > szczegolnie cenione sa wycofane waluty (np DM) dosc ciezki moga sluzyc jako
                    > przycisk do papieru.

teraz sap rzeciez biura bez papieru wiec przyciski sluz np. do celow samoobrony
                    jakkolwiek to nie zabrzmi ;o)

> >dla Zenobii wiedza jak te Koboldy wlasciwie rpacuja....
                    >
                    > nie jam tu wieszczem!

wieszczem byl Adas czy Julek jam skromny koszalek opalek ;o)
      • jakubsky Re: Zenobia doradza w wyborze kariery EPSOmnietko 21.12.05, 12:17
        > czy jakybsky lubi konine?!

na to Ci moge odpowiedziec - moj wujek przyrzadza genialna konine
        ale lepsze sa smarzane baranie jadra...
        • paw_dady wy se jaj nie robice jakubsky 21.12.05, 13:20
          jakubsky napisał:

> na to Ci moge odpowiedziec - moj wujek przyrzadza genialna konine
          > ale lepsze sa smarzane baranie jadra...

baranich ;o)
          • jakubsky Re: wy se jaj nie robice jakubsky 21.12.05, 14:59
            Paw, rzucasz temat kulinarny to Ci odpowiadam - zgodnie z prawda.

• paw_dady Re: wy se jaj nie robice jakubsky 21.12.05, 22:39
              jakubsky napisał:

> Paw, rzucasz temat kulinarny to Ci odpowiadam - zgodnie z prawda.

oo wierze ale piiiz nie przy kolacji ;)
    • paw_dady Zenobia i "Kefir Epsuff" 22.12.05, 00:35
      Wlasciwie dzis sam bede pisal bo Zenobia zmyla sie z mczaplem do Polski. Nawet
      nie napisala do mnie smsa jak poszla podroz poza jednym ze mczapl jest super
      kompanem i nie zuwaza jak jej podroz mija.

Nawet nie odpowiedziala na moje pikantne pytania ciekawe czemu ;) mczapl wroci
      dowiem sie od niego w ramach meskiej solidarnosci. poczekaj Zenobia poczekaj!

Poszedlem wiec z placzem wierzb sprzymnierzyc sie wlokac swoj bol przez
      Wloclawek, i ze skrzatami przyszlo nam sie spotkac na ulicy fabrycznej...

Skrzaty jak zwykle rznely w karty choc nastroj jakby melancholijny. Ciekawe
      czemu?
      Skrzat: wylali nas z Delhaize i ZEBE!
      P_D: czemu?
      S: eh redukcja kosztow ku.. jego mac
      P_D: olewaliscie robote?
      S: nasza robota polegala na laniu !
      P_D: ze jak?!!!
      S: paw paw paw drzewiekj skrzaty laly do mleka i sie kwasilo w pyszny kefirek a
      teraz? teraz outsourcowali lanie do mleka do krajow o nizszych dochodach,
      P_D: i?
      S: I co? zobacz jak sie kwasi? nei wkasi bo mcoz nie ma tego samego skaldu, co
      onei jedza? golonki?piwa? to co nam zostalo to szczanei do kefirow BIO. Te sa
      drozsze i smaczniejsze bo nasz kwaskowaty mooz je super zakwasza.
      P_D: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Powiedzial paw i wsiadl do swojej bryki (bryki mczapla nie bylo znaczy byl ale
      w Katowicach) po czy pomknal gdzie oczy poniasa.

W miedzyczasie epsy szykowly sie do swiat (swieta w odroznieu od Swiat sa nowa
      swiecka tradycja rodem z filmow Bareii zaimplementowana z EU).

Adm czyscila swoj harpun do polowania na bakterie w Czelabinsku, potem miala
      ksiazke o operatorach logicznych i ich uzyci. Np. mezczyzna jest przystojy lbu
      wyglada jak paw.

Mnietek wcieral maslo we wlosy zeby na zelu zaoszczedzic, mczapl pisal nastpne
      rodzialy do Wielkj Ksiegi Budo - cien miecza.

Zocha z czulosacia obejmowala wielkie jaja strusia. Strus nie wiedzial, ze
      Zocha robi to czysto profesjonalnie - ja spieniezy tak wielkie jaja bedzie kasa
      na drina z palemka i krwisty lakier do szplek.

Strus ma wielkie jaja ale jak kazdy twardziel z wielkimi jajami ma maly mozdzek
      i np nie zna angilekiego. Kiedy pawiu przejezdzal obok z muzyka na ful
      postanowil schowac glowe w piasek. neistety w Bxl jest beto nei ma pisaku wiec
      neizle przygrzmocil. A z glosniko pawiowozu dobiegaly dzwieki Bon JOviego - I
      say have a ncie day przeca...

Tomi wlaczyl swiatla symetryczne irytujac emerytow za kolkime. Inne EPSY
      szukaly nerwowo domow powyzej 500.000 Euro liczac jedynie koszty zakupu malo
      zwracajac uwage na TOC. Bo kogoz obchodzi TOC zanim nie zacznie placi kosztow
      malym drukiem spisancyh?

Chor EPSOW Brukslekich zawodzil rzewnie, ze Belgi do dupy jest ale dziwnym
      trafem nikt z narzekajacych nie pakowal manatek zeby sie wyniesc skad
      przyjechal.

Skrzaty rechotaly radosnie lejac do mleka ktore dojrzewal ow sloncu zimowej
      Bruxeli...

i to tyle co spisal Wasz Koszalek Opalek - jak wroci Zenobia napsize co bylo z
      NIMI. I wtedy mzoe ostania rzecza ktora zobaczy paw bedzie cien miecza...

Stay tuned krew bedzie sie lala gesto
      • czarna_godzina Re: Zenobia i "Kefir Epsuff" 22.12.05, 10:33
        Pawiu, jesli masz byc sam na wigilie to pamietaj ze w kazdym epsim domu powinno
        byc jedno wolne nakrycie dla wedrowca. wesolych swiat!
        • paw_dady Re: Zenobia i "Kefir Epsuff" 22.12.05, 10:41
          czarna_godzina napisała:

> Pawiu, jesli masz byc sam na wigilie to pamietaj ze w kazdym epsim domu
          powinno
          > byc jedno wolne nakrycie dla wedrowca. wesolych swiat!

Jestem wzruszony z cala moja liczna rodzina bedziemy sie wzruszac moim samotnym
          losem. chlip chlip
          • czarna_godzina Re: Zenobia i "Kefir Epsuff" 22.12.05, 11:34
            mialam na mysli algorytm pawia i to forum. Wyczowam wyrazny smutek w poprzednim
            odcinku bajeczki o Zenobii z powodu opustoszalych ulic Brukseli, bo wiekszosc
            espow morduje juz niewinne karpie w kraju.
            • paw_dady Re: Zenobia i "Kefir Epsuff" 22.12.05, 11:41
              czarna_godzina napisała:

> mialam na mysli algorytm pawia i to forum. Wyczowam wyrazny smutek w
              poprzednim
              >
              > odcinku bajeczki o Zenobii z powodu opustoszalych ulic Brukseli, bo wiekszosc
              > espow morduje juz niewinne karpie w kraju.

eee tam smutek skrzaty narzekaly od ich wylali z roboty - tak kto lubi byc
              oplacany za szczanie do kefirow EKO?
              • Gość: Kalina Re: Zenobia i "Kefir Epsuff" IP: *.cec.eu.int 22.12.05, 12:05
                Ale mnie rozbawiles Paw. Zreszta jak zawsze. A do "CH..artu" mam bliziutko wiec
                kto wie hehehehhe.
                • Gość: pawiu uups IP: *.142-200-80.adsl.skynet.be 22.12.05, 13:24
                  takie moej szczescie kiedy pisze pwoazne raporty wszyscy sie usmiechaja. Wtedy
                  musze grac na meetingach role Gandalfa Szalonego mowiac o proponowanym
                  rozwiazniu : "Thou shall not pass!" a na koniec jak pytaja sie kto zrobi
                  minutki "Run You fulls!"
      • ma_wi99 Re: Zenobia i "Kefir Epsuff" 22.12.05, 15:11
        > Stay tuned krew bedzie sie lala gesto
        >

Pawiu! Oszczedz, wszak Swieta ida! Nie godzi sie to azaliz w czasie swiatecznym
        jednego, wybranego przez populum, zloczynce na wolnosc wypuszczac, pozostalym
        zas kary egzekucyje az do id marcowych wstrzymujac?
        • paw_dady Re: Zenobia i "Kefir Epsuff" 22.12.05, 21:24
          ma_wi99 napisał:

> > Stay tuned krew bedzie sie lala gesto
          > >
          >
          > Pawiu! Oszczedz, wszak Swieta ida! Nie godzi sie to azaliz w czasie
          swiatecznym
          > jednego, wybranego przez populum, zloczynce na wolnosc wypuszczac, pozostalym
          > zas kary egzekucyje az do id marcowych wstrzymujac?

JM Pawiu postanowili co nastepuje: ze wezma sobie do serca Waszmosci uwagi i
          zaczna oszczedzac. Nie nie przestepcow ale na lokacie w PKO. Zloczyncy zostna
          przykladnie skazani. Bez mozliwosci aplacyji slazani na obowiazkowe czytanie
          postow Pawiowych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka