Gość: anka IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:11 czy ktos zna jakiegos dobrego fryzjera w brukseli? dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:18 przy Schumanie masz Kazana.. Bylam tylko w tym jednym, dlatego o reszcie sie nie wypowiadam, ale wlasnie po tym bylam bardzo zadowolona, mimo, ze ja nie mowie po francusku, a fryzjerka po angielsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:23 Generalnie nie ma dobrego fryzjera, ale jezeli ma chociaz byc na "OK, moze byc" to na Rue Nuveau zaraz przy zejsciu do metra Rogier. Acha, wez zatyczki do usu bo muzyka jest tak glosna ze nie slyszysz co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruxa Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.217.157.124.coditel.net 27.01.06, 21:49 CO?? TAM?? ja tam trafilam na obrażoną fryzjerke, która mnie o mało grzebieniem nie oskalpowała, taka była wściekła, rzucała chamskie hasła i o mało by się nie skończyło moim wstaniem z fotela i wyjściem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.clientes.euskaltel.es 29.01.06, 01:37 hej, ktosia a ilu fryzjerów przetestowalas moze to nie wina fryzjera a natury Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: dobry fryzjer w brukseli? 27.01.06, 15:28 Ja bylam pare razy u Kazana przy Schumanie i bylam zadowolona. Przez pare lat chodzilam do Dessange'a niedaleko Grand'Place (rue du Marché aux Herbes czy jakos tak) i tez bylo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:59 dzieki raz jeszcze za cenne porady! udanego likendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Anki dobry fryzjer w Brukseli IP: 32.106.94.* 27.01.06, 17:32 Fryzjer Krolewski "Roger" Avenue Louise 88 1050 Bruksela (Bancontact) (pracuja polki) lub Fryzjer Daniel Weidner Avenue Louise 70 1050 Bruksela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te koop Re: dobry fryzjer w Brukseli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 21:22 - Hair France przy Rue de Mot (naprzeciwko DG TREN) - polski acz niesprawdzony: Edyta przy kosciele St.Julien, Auderghem - boczna od Ch.de Wavre) Odpowiedz Link Zgłoś
brukselzanka Re: dobry fryzjer w brukseli? 27.01.06, 22:42 Hej. Po pierwszej wizycie moge z czystym sumieniem polecic polski salon fryzjerski Renata na Chaussee d'Ixelles. Bylam na obcieciu wlosow i modelowaniu. Calosc zabrala Pani fryzjerce 40 min, nie dlatego, ze musialam czekac tylko dlatego ze byla naprawde dokladna i sumienna.To chyba rekord w tutejszych salonach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
brukselzanka Re: dobry fryzjer w brukseli? 27.01.06, 22:42 Gość portalu: anka napisał(a): > czy ktos zna jakiegos dobrego fryzjera w brukseli? dzieki za info! Hej. Po pierwszej wizycie moge z czystym sumieniem polecic polski salon fryzjerski Renata na Chaussee d'Ixelles. Bylam na obcieciu wlosow i modelowaniu. Calosc zabrala Pani fryzjerce 40 min, nie dlatego, ze musialam czekac tylko dlatego ze byla naprawde dokladna i sumienna.To chyba rekord w tutejszych salonach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: dobry fryzjer w brukseli? 28.01.06, 00:57 > Hej. Po pierwszej wizycie moge z czystym sumieniem polecic polski salon > fryzjerski Renata na Chaussee d'Ixelles. Bylam na obcieciu wlosow i > modelowaniu. Calosc zabrala Pani fryzjerce 40 min, nie dlatego, ze musialam > czekac tylko dlatego ze byla naprawde dokladna i sumienna.To chyba rekord w > tutejszych salonach. Polecam. 40 min to zle czy dobrze ??? bo trudno mi ocenic. a co do ceny to the best jest pani Basia niedaleko Schumana (nie pamietam namiarow - za dwie osoby zaplacilem grosze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.91.144.48.clearwire.be 28.01.06, 12:11 Polecam Toni&GUY www.toniandguy.com/69.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 28.01.06, 19:56 jakubsky i brukselzanka czy mozecie podac dokladniejsze namiary,bo ja juz tyle lat szukam tu dobrego fryzjera;ale jeszcze nie natrafilam-napewno nie polecam tych okrzyczanych markowych salonow typu JL David,Dessange,etc bo tam kupe kasy placi sie za kawke i gazetke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: 212.190.72.* 28.01.06, 20:04 Prawie kazdy fryzier pracuje "na czarno" w domu, npk.z salonow typu "Roger" na Avenue Louise. Mozesz isc nawet w niedziele lub o godz. 21-22.00 wieczorem (polowa cena). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 29.01.06, 22:24 Po co mam chodzic,,na czarno,,jak moge zabawic sie w doswiadczalnego krolika i zaproponowac jako model dla fryzjera :-)swego czasu podawalam nawet namiary na to,ale tu chodzi o dobrego fryzjera-w PL nie mam z tym problemow,bo mam swoich wyprobowanych,choc przed swietami byl problem,zeby umowic sie na wizyte,bo dziewczyny sa naprawde dobre,a tu hhhhmmm nie raz sporo zaplacilam,bylo oki pierwszego dnia,a na drugi i nastepne szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
brukselzanka Re: dobry fryzjer w brukseli? 03.02.06, 21:42 Studio Renata 232 Ch. D'Ixelles 1050 Bxl Fryzjer Renata 0477931689 Gabinet Kosmetyczny Alicja 0478364529. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 04.02.06, 16:04 Wielkie dzieki,moze wkrotce skorzystam,bo to i blisko pracy,a moja druga polowka ostatnio stwierdzila ze czas na zmiany choc bylam u fryzjera 2/01,czy trzeba umawiac sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Parlamencie fryz Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: 32.106.94.* 05.02.06, 20:33 W Parlamencie, jest dobry fryzier i nie drogi(od godz. 8 do 18.00 pon.-piatek) Odpowiedz Link Zgłoś