Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w brukseli?

IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:11
czy ktos zna jakiegos dobrego fryzjera w brukseli? dzieki za info!
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:18
      przy Schumanie masz Kazana.. Bylam tylko w tym jednym, dlatego o reszcie sie
      nie wypowiadam, ale wlasnie po tym bylam bardzo zadowolona, mimo, ze ja nie
      mowie po francusku, a fryzjerka po angielsku ;)
    • Gość: ktosia Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:23
      Generalnie nie ma dobrego fryzjera, ale jezeli ma chociaz byc na "OK, moze byc"
      to na Rue Nuveau zaraz przy zejsciu do metra Rogier. Acha, wez zatyczki do usu
      bo muzyka jest tak glosna ze nie slyszysz co mowisz.
      • Gość: Bruxa Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.217.157.124.coditel.net 27.01.06, 21:49
        CO?? TAM?? ja tam trafilam na obrażoną fryzjerke, która mnie o mało grzebieniem
        nie oskalpowała, taka była wściekła, rzucała chamskie hasła i o mało by się nie
        skończyło moim wstaniem z fotela i wyjściem...
      • Gość: koala Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.clientes.euskaltel.es 29.01.06, 01:37
        hej, ktosia
        a ilu fryzjerów przetestowalas
        moze to nie wina fryzjera a natury
    • ella111 Re: dobry fryzjer w brukseli? 27.01.06, 15:28
      Ja bylam pare razy u Kazana przy Schumanie i bylam zadowolona. Przez pare lat
      chodzilam do Dessange'a niedaleko Grand'Place (rue du Marché aux Herbes czy
      jakos tak) i tez bylo dobrze.
    • Gość: anka Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.cec.eu.int 27.01.06, 15:59
      dzieki raz jeszcze za cenne porady! udanego likendu!
      • Gość: Do Anki dobry fryzjer w Brukseli IP: 32.106.94.* 27.01.06, 17:32
        Fryzjer Krolewski "Roger"
        Avenue Louise 88
        1050 Bruksela
        (Bancontact)
        (pracuja polki)
        lub
        Fryzjer Daniel Weidner
        Avenue Louise 70
        1050 Bruksela
        • Gość: te koop Re: dobry fryzjer w Brukseli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 21:22
          - Hair France przy Rue de Mot (naprzeciwko DG TREN)
          - polski acz niesprawdzony: Edyta przy kosciele St.Julien, Auderghem - boczna
          od Ch.de Wavre)
    • brukselzanka Re: dobry fryzjer w brukseli? 27.01.06, 22:42
      Hej. Po pierwszej wizycie moge z czystym sumieniem polecic polski salon
      fryzjerski Renata na Chaussee d'Ixelles. Bylam na obcieciu wlosow i
      modelowaniu. Calosc zabrala Pani fryzjerce 40 min, nie dlatego, ze musialam
      czekac tylko dlatego ze byla naprawde dokladna i sumienna.To chyba rekord w
      tutejszych salonach. Polecam.
    • brukselzanka Re: dobry fryzjer w brukseli? 27.01.06, 22:42
      Gość portalu: anka napisał(a):

> czy ktos zna jakiegos dobrego fryzjera w brukseli? dzieki za info!
      Hej. Po pierwszej wizycie moge z czystym sumieniem polecic polski salon
      fryzjerski Renata na Chaussee d'Ixelles. Bylam na obcieciu wlosow i
      modelowaniu. Calosc zabrala Pani fryzjerce 40 min, nie dlatego, ze musialam
      czekac tylko dlatego ze byla naprawde dokladna i sumienna.To chyba rekord w
      tutejszych salonach. Polecam.
      • jakubsky Re: dobry fryzjer w brukseli? 28.01.06, 00:57
        > Hej. Po pierwszej wizycie moge z czystym sumieniem polecic polski salon
        > fryzjerski Renata na Chaussee d'Ixelles. Bylam na obcieciu wlosow i
        > modelowaniu. Calosc zabrala Pani fryzjerce 40 min, nie dlatego, ze musialam
        > czekac tylko dlatego ze byla naprawde dokladna i sumienna.To chyba rekord w
        > tutejszych salonach. Polecam.

40 min to zle czy dobrze ??? bo trudno mi ocenic.
        a co do ceny to the best jest pani Basia niedaleko Schumana (nie pamietam namiarow - za dwie osoby zaplacilem grosze).
    • Gość: daniel Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.91.144.48.clearwire.be 28.01.06, 12:11
      Polecam Toni&GUY www.toniandguy.com/69.aspx
      • Gość: anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 28.01.06, 19:56
        jakubsky i brukselzanka czy mozecie podac dokladniejsze namiary,bo ja juz tyle
        lat szukam tu dobrego fryzjera;ale jeszcze nie natrafilam-napewno nie polecam
        tych okrzyczanych markowych salonow typu JL David,Dessange,etc bo tam kupe kasy
        placi sie za kawke i gazetke
        • Gość: Do anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: 212.190.72.* 28.01.06, 20:04
          Prawie kazdy fryzier pracuje "na czarno" w domu, npk.z salonow typu "Roger" na
          Avenue Louise. Mozesz isc nawet w niedziele lub o godz. 21-22.00 wieczorem
          (polowa cena).
          • Gość: anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 29.01.06, 22:24
            Po co mam chodzic,,na czarno,,jak moge zabawic sie w doswiadczalnego krolika i
            zaproponowac jako model dla fryzjera :-)swego czasu podawalam nawet namiary na
            to,ale tu chodzi o dobrego fryzjera-w PL nie mam z tym problemow,bo mam swoich
            wyprobowanych,choc przed swietami byl problem,zeby umowic sie na wizyte,bo
            dziewczyny sa naprawde dobre,a tu hhhhmmm nie raz sporo zaplacilam,bylo oki
            pierwszego dnia,a na drugi i nastepne szkoda gadac
        • brukselzanka Re: dobry fryzjer w brukseli? 03.02.06, 21:42
          Studio Renata 232 Ch. D'Ixelles 1050 Bxl Fryzjer Renata 0477931689 Gabinet
          Kosmetyczny Alicja 0478364529.
          • Gość: anbxl Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 04.02.06, 16:04
            Wielkie dzieki,moze wkrotce skorzystam,bo to i blisko pracy,a moja druga
            polowka ostatnio stwierdzila ze czas na zmiany choc bylam u fryzjera 2/01,czy
            trzeba umawiac sie?
    • Gość: W Parlamencie fryz Re: dobry fryzjer w brukseli? IP: 32.106.94.* 05.02.06, 20:33
      W Parlamencie, jest dobry fryzier i nie drogi(od godz. 8 do 18.00 pon.-piatek)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka