Dodaj do ulubionych

Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii???

IP: 212.106.128.* 25.08.06, 17:39
Dostałam oferte; praca na giełdzie, przy pakowaniu, albo w szklarni???
Szczerze nie mam pojęcia jak taka praca może wyglądać i czy sobie poradzę?
Wiem matomiast jedno, ze baardzo chce wyjechac do nl, a jeżeli chodzi o
prace, to chyba tam na razie jedyna możliwość legalnego zatrudnienia. Proszę
o jakieś opisy i opinie o tej pracy.
Dzięki. Vika
Obserwuj wątek
    • Gość: denimka Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:16
      Poradzisz sobie z paluszkiem w nosie :) To bananowa robota, niema sie czego bać
      , naprawde.
      • Gość: Bozena Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? IP: *.cucoo.com 26.08.06, 10:01
        Mam pytanko:mozna wiedziec z jakiej firmy jedziesz? Tez chcialabym
        pojechac.Pozdrawiam.
        • Gość: GOSC Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? IP: *.aij.pl 26.08.06, 19:10
          Wiki napisz przez jaką firmę jedziesz.Dzięki pozdrawiam.
          • Gość: vika Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:44
            Przez otto polska
            www.ottowerkt.nl
    • szubrawiec76 OTTO 28.08.06, 12:40
      sam szukam możliwości wyjazdu i poszperałem na temat OTTO.. oto pierwsze wyniki

www.mojawyspa.co.uk/forum/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&topic=2214&forum=41
    • Gość: Moni Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? IP: *.landg1.lb.home.nl 28.08.06, 21:41
      Czesc, ja pracowała w zeszłym roku przy kwitkach, w limburgu. Było nie źle,
      żadnej tyrki i zarobki też nie złe. A i o holendrach nie moge powiedzieć złego
      słowa.
      Pozdrawiam
      • szubrawiec76 Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? 28.08.06, 22:14
        hmmm.. mam nieco pytań... szkoda że pisałaś niezalogowana i nie mogę wysłać listu e-mail. Jak możesz to podeślij swój kontakt e-mail na moją pocztę gazetową. Lub jeśli ktoś był niech zostawi mi info na szubrawiec76@gazeta.pl .

Poza tym wrzucę te pytania tutaj luzem... tylko w wolnym czasie je sobie przygotuję... i poszperam po Internecie... więc prawdopodobnie jutro.

• Gość: vika Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? IP: 212.106.128.* 29.08.06, 16:15
      Dzięki, chociaz niewiele się dowiedziałam, ale pociesza mnie to, że nie ma
      opini typu "daj sobie spokój". jeżeli chodzi o firme która to organizuje, to na
      razie nic o niej nie pisze, bo czekam już 3 tygodnie i nie mam od nich
      wieści... więc nie wiem czy sa godni polecenia, a niestety pół roku temu też
      się starałam o prace na pl paszport (z innej firmy), mieli pozałatwiać
      pozwolenia, wszystko miało być suuuper, niestety nie było - pozwoleń nie
      załatwili, pracy nie było:-(((
    • ania338 Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? 01.09.06, 22:20
      Ja pracowałam przy kwiatach w Holandii, ale z innej firmy, nie z Otto, była to
      jedna z najlepszych prac jakie robiłam do tej pory więc powodzenia
    • Gość: nina Re: Czy pracował ktoś "przy kwiatach" w Holandii? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.09.06, 22:25
      tak moi bracia pojechali do takiej pracy i ............. nic nie zastali za to
      ich okradziono...wiec bardzo uwazaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka