polotrolo1 19.05.14, 20:00 Witam zastanawiałem sie nad pracą w Holandii dla tej firmy i z tego co widze w internecie to jest duzo negaytnych komentarzy, ktos moglby się podzielić sowimi doświadczeniami?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiszja Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 27.05.14, 13:05 Hej. Pracowałem dla nich dwa miesiące na magazynie. Nie jest to na pewno praca idealna, ale jeśli pracujesz dobrze to nie będziesz miał na co narzekać. Zarobki nie są kosmiczne ale w porządku a co najważniejsze płacą regularnie (tylko raz zdarzyło się małe opóźnienie) co tydzień. Nie będziesz też mieszkał w pałacu tylko hotelu robotniczym/domku. Generalnie jeśli chcesz sobie dorobić to to jest dobra opcja by to zrobić. Odpowiedz Link
lubietabasco12 Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 23.06.14, 23:58 W zasadzie wszystko to co napisał kolega wyżej, nie ma za bardzo co więcej dodawać... Firma jest spoko, jak samemu jest się spoko. Trzeba pamiętać że tam się jedzie do pracy a nie na wakacje. Odpowiedz Link
kronorad Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 20.08.14, 02:04 właśnie dla nich pracuje :) jest okej ale bez szału, nie ma sie co nastawiac na jakies niewiadomo co Odpowiedz Link
nerzhul Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 20.08.14, 15:54 wyjechalem z nimi na poczatku lipca do horn i jestem zadowolony w sumie Odpowiedz Link
zurmnd Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 27.11.14, 21:13 te wszystkie negatywy to są jakieś bzdury kompletne ja nie mam żadnych zastrzeżeń i wszystko było dobrze, pozdrawiam :) Odpowiedz Link
adam.d9 Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 20.01.15, 21:29 Nie moge powiedzieć że było idealnie, ale ogólnie to warto było pojechać, dorobiłem sobie w całkiem porządnych warunkach. Odpowiedz Link
utkvos Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 21.01.15, 11:47 nie ma sie co przejmowac takimi negatywami to wszystko pisza ludzie niezadowoleni bo sie obijali a tak naprawde jest w porzadku!!! Odpowiedz Link
ramparara Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 11.06.15, 12:40 tak jasne, szczególnie w porządku jest organizacja pracy i burdel w hotelu, a i co najważniejsze oszukiwanie na stawkach Odpowiedz Link
balindwalinstalin Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 15.02.15, 12:30 Warunki mieszkaniowe w porządku, kontakt z koordynatorami taki sobie. Ale generlanie: praca była, wypłaty też były wtedy kiedy miały być (i nikt Cię nie okrada na nich, a przynajmniej mnie się nie zdarzyło). Jak pracujesz sumiennie i uczciwie, to żadnych nieprzyjemności miał nie będziesz. Odpowiedz Link
karyna-szebel Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 17.02.15, 20:09 Nie ma się co przejmować tymi negatywami. Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli człowiek nie sprawia problemów i jest uczciwy, to sam ze strony firmy żadnych przykrości miał nie będzie. Negatywne komentarze pewnie wypisują ludzie którym po prostu podziękowano za współpracę. Odpowiedz Link
jestem-bogiem12 Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 07.03.15, 18:21 tak jak wyżej napisano... krótka piłka. jak robisz uczciwie, to nie masz o co marudzić. jak jesteś gówniarzem który jedzie do holandii się zabawić to szybko ci podziękują, stąd sie te negatywne komentarze biorą. Odpowiedz Link
wolka123 Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 26.03.15, 22:47 Poza jednym nieprzyjemnym kolesiem w hotelu to wrażenia miałem pozytywne, nie ma na co narzekać (ale nie jest idealnie). Nie nastawiaj się po prostu na zbyt wiele, bo się przeliczysz. Odpowiedz Link
kranig Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 02.04.15, 22:38 Jak na firme tego rodzaju to są naprawdę profesjonalni. Takie nieprzyjemne epizody jak np. brak wypłaty albo obcięcie jej się tutaj nie zdarzają, ap rzynajmniej mnie się nie zdarzyły. Odpowiedz Link
dudumzrd Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 28.05.15, 22:47 Mnie też sie całe szczęście nie zdarzyły. A różne rzeczy słyszałem... nie trudno w takie opinie uwierzyć, bo to norma u polskich pracodawców. Dobrze że tutaj jest inaczej. Odpowiedz Link
axazors Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 05.04.15, 02:25 Pracuję tutaj dwa miesiące i jak narazie to mogę polecić. Ludzie są całkiem spoko, kontakt z koordynatorami w porządku. Zarobić można nie najgorzej, ale iwadomo, trzeba trochę kasy włożyć ww wyżywienie, zakwaterowanie (80 euro w domku). Pracę mam taką że pracuję 6 dni w tygodniu. Odpowiedz Link
kralizek_dib Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 29.04.15, 22:56 przesadzone, duzo ludzi przyjezdza z mysla ze sie beda opieprzac i fajnie zarabiac a tak nie ma, wiec potem wyladowuja swoje frustracje w internecie. chcesz zarobic, musisz sie wysilic. Odpowiedz Link
ramparara Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 11.06.15, 13:19 niebywałe ,ale jestem tego samego zdania co Ty odnośnie pracy- tak trzeba pracować ,a nie imprezować, ale nie w tej firmie- tu się niczego nie dorobisz, chyba,że nerwicy Odpowiedz Link
ytkwa Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 02.05.15, 00:47 Nie wiem skąd te negatywy. Pracowałam na kwiatach i było okej. :) Odpowiedz Link
lavora Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 29.05.15, 13:28 Nie słyszeliśmy o tej agencji a u nas jest wiele certyfikowanych agencji. Z tymi opiniami innych też trzeba trochę uważać. Odpowiedz Link
9mnbvcxz Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 01.02.16, 19:29 NIE..NIE..NIE..oddział w Zwaag to nie porozumienie. Pisze o swoim przykładzie i ludzi ktorzy ze mna przyjechali. W dniu przyjazdu do Holandi bylismy przetrzymywani pare godzin przed firma ..po co..na co?..nikt nie wie. Po godzinach udreki rozesłali do domkow..i własnie...rozesłali i chyba zapomnieli..przypomnieli sobie po 4 dniach ze jest niby jakas oferta pracy szkoda ze na 2 dni a dlatego na dwa dni zeby opłacic domki w ktorych przesiadywalismy reszte tygodnia.Pomijajac ze oddział w polsce obiecywał prace pełno etatowa zarzekajac sie przy tym. Po zaciagnieciu jezyka od autochtonow wyjasniło sie ze firma rozdziela prace tak zeby jedna połowa pracował by reszta siedziała w domkach i odwrotnie..tylko po to by opłacac domki..wstyd dla firmy za traktowanie ludzi, 2016.01.14 Odpowiedz Link
kwiatowyzaulek Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 04.05.16, 16:58 Czy ktoś zna adresy do producentów storczyka? Poszukuję kontaktów. Odpowiedz Link
kwiatowyzaulek Re: Firma Van Koppen & Van Eijk 11.05.16, 09:06 Przepraszam ze nie na temat. Szukam producentow storczyka w Holandii moze ktoś zna ? Odpowiedz Link