Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:10 są tak obleśni? ci żeniacy sie z Polkami i Ci inni tez? utuczeni, wyłysiali, przebrani, a nie ubrani i do tego to wysokie mniemanie o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polka fakt IP: *.cec.eu.int 10.10.06, 11:24 Ze zastac np w OO zadbanego faceta, takiego na ktorym daloby sie oko zawiesic, to wyjatek.... :(((na obecnych w zeszly piatek 50? +/-... uratowac daloby sie z 5..... z czego polowa to nie polacy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:32 to moze genetyczne jest? te kartoflano-galaretowate twarze? jakies takie sflaczale, wymiete moze tez tryb zycia taki, niektorzy jedzą jakies swinstwa bez umiaru i w dziwnych porach i czemu oni tak smierdza? chyba prysznic z rana to nie jest zbytnia ektrawagancja? i dbanie o swiezy oddech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona nie da sie ukryc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:36 przejrzalam foty z imprez i jestem wstrząsnieta tym co zobaczylam (te na klubie polskim) toż to jakas selekcja negatywna w tej unii sie dokonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paviu fakt, express czy gw to tylko gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:28 jaki widze czytujesz cokowlwiek to jzu dobrze;) skoro chodzisz do OO zeby na sile lapac faceta to zapewne jestes blizniaczka paris novotel ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: dlaczego Polacy IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 10.10.06, 11:38 no coz...nie mialas szczescia. ale to, ze przebywasz wsrod takich, daje sporo do myslenia :) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: dlaczego Polacy IP: *.europarl.eu.int 10.10.06, 11:40 Ja jestem tylko wylysialy... do reszty sie nie przyznaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: dlaczego Polacy 10.10.06, 11:59 Kochana,chyba nie widzialas mojego meza. Od razu zmienilabys zdanie;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontraktowiec Re: dlaczego Polacy IP: *.cec.eu.int 10.10.06, 12:09 Ja zauwazylem znacznie gorsza tendencje. Bardzo atrakcyjne Polki wiaza sie z jakimis podtatusialymi cudzoziemcami z brzuszkiem :( Zreszta to jakas epidemia na 20 polek przypada gdzies tak 1 polak, ktory wiaze sie z cudzoziemka, albo nawet mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paviu ze Polki sie puszczaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:25 za paszport dorabiajac do tego na sile idiotyczna ideologie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ze Polki sie puszczaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:28 a Polacy chętni by się puścili, ale warunki nie tegez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: ze Polki sie puszczaja IP: *.64-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.10.06, 18:21 Ale temat...mala prowokacja do tematu n/t POLEK???? Osobiscie nie cierpie uogolnien,bo wszystko zalezy co kto lubi????Opakowanie ktore zawsze mozna udobrzyc czy intelo-z tym gorzej choc nie wiem jakby sie staral.....Osobiscie nie narzekam ani na siebie ani na swojego nie- Polaka.....Ale to zawsze kwestia gustu,a higiena-booofffffffffffff tez nie lubie stac chocby w windzie kolo smierdziuchow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff nocom Re: ze Polki sie puszczaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:58 wiesz czy gdybasz? ;D Odpowiedz Link Zgłoś