Dodaj do ulubionych

problem z kontem post bank

01.03.12, 08:43
jak aktywować przez internet możliwość wysyłania przelewów z konta internetowego post banku? mąż pracuje w Niemczech od niedawna, założył tam konto do którego ja też mam dostęp, nie mogę jednak przelać środków na polskie konto. Wyskakuje komunikat, że nie ma jakiegoś TAN telefonu, nie jest zachowane bezpieczeństwo, nie mają nr telefonu w bazie. Pomóżcie, jak to aktywować? W tej chwili można tylko sprawdzać saldo...
Tam proszą, żeby podać nazwę (czego? nazwisko?), kod (jaki?) i numer (czego? telefonu?- no chyba tak). Mimo, że przetłumaczyłam stronę na polski, to i tak nie mogę się połapać
Obserwuj wątek
    • jan.personal Re: problem z kontem post bank 01.03.12, 09:18
      Witam

Prosze o telefon na numer 0049 561 8706087 lub 0049 0049 17632685327. Postaramy sie wyjasnic.

Pozdrawiam
      Jan
      EU Personal-System
      • ania091827 Re: problem z kontem post bank 20.06.14, 19:17
        Witam ! Mój mąz do zeszłego roku pracował w Niemczech. Miał założone konto w postbanku. Nie likwidowaliśmy konta bo czekamy na zwrot rodzinnego, podatku , oraz zaległych pensji. Do niedawna mogłem się na nim logować , niestety w chwili obecnej jest komunikat że niepoprawny numer czy hasło. Co mam zrobić. Czy konto stało się nie aktywne gdy było 6 miesięcy nie używane . Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
    • joannaaa1991 Re: problem z kontem post bank 08.02.17, 14:00
      witam mój narzeczony przebywa obecnie w berlinie posiada konto w postbanku zostawil na koncie 500uro na mieszkanie jednak w bankomacie wcielo mu karte a przez internet w ogole nie mozna wejsc na konto nie wiemy co robic nie mamy nikogo kto by biegle porozumiewal sie w jezyku niemieckim by udal sie do banku i rozwiazal problem prosze o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka