Gość: TT IP: *.ny325.east.verizon.net 09.02.07, 17:15 ZNA KTOS MOZE STRONY Z PRYWATNYMI OFERTAMI PRACY TYPU BAZARYNKA.COM ?? Z GORY DZIEKUJE TOMEK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.147-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.02.07, 20:48 Ale gdzie????Tu w Belgii????Najlepiej zagladnij na vl strone oficjalna www.vdab.be tam tez znajdziesz linki na inne strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 09.02.07, 21:00 Dzieki bardzo.Mam zamiar zleciec do Europy szukam ofert pracy (bez posredniakow) obojetnie w jakim kraju Pozdrawiam TT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.29-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.02.07, 08:55 oJ to nie polecam Belgii.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 10.02.07, 17:26 Czemu nie Belgia? Wiec jaki kraj mi polecisz? Byle nie wyspy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.29-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.02.07, 17:55 Bo tutaj jest bezrobocie nie dla robotnikow,ale wlasnie dla cadre i administracji.Choc moj znajomy Anglik wczesniej pracujacy w CESE obecnie na swoj rachunek w banku jako informatyk chwali sobie.Tak myslalam o wyspach lub D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 11.02.07, 20:29 Mysle raczej o skandynawi lub austria szwajcaria holandia moze dania mam brata na wyspach jemu ten klimat odpowiada mi raczej nie .A tak nawiasem widze ze masz swoich "wielbicieli" na forum ;-D Czytalem twoj tekst na temat waszego centrum Tak trzymaj Pozdrawiam TT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.69-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.02.07, 23:48 Pewnie skandynawia,CH i AU sa lepsze od NL-tam chyba z tych najmniej sie zarabia,no i wiem,ze kazdy kraj ma swoje tradycje,ale mentalnosc NL....mam tam rodzine no i w domu pol Holendra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 12.02.07, 20:43 Bardzo milo wspominam moje pobyty w NL Swego czasu czesto tam jezddzilem :-) Jesli idzie o zarobki to jest mniej wazne Najpierw musze gdzies sie zalogowac a pozniej moge powalczyc o swoj kawalek tort ;-D Odpowiedz Link Zgłoś