Dodaj do ulubionych

ZNACIE MOZE ......

IP: *.ny325.east.verizon.net 09.02.07, 17:15
ZNA KTOS MOZE STRONY Z PRYWATNYMI OFERTAMI PRACY TYPU BAZARYNKA.COM ??
Z GORY DZIEKUJE TOMEK
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.147-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.02.07, 20:48
      Ale gdzie????Tu w Belgii????Najlepiej zagladnij na vl strone oficjalna
      www.vdab.be
      tam tez znajdziesz linki na inne strony
      • Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 09.02.07, 21:00
        Dzieki bardzo.Mam zamiar zleciec do Europy szukam ofert pracy (bez posredniakow)
        obojetnie w jakim kraju
        Pozdrawiam TT
        • Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.29-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.02.07, 08:55
          oJ to nie polecam Belgii..................
          • Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 10.02.07, 17:26
            Czemu nie Belgia? Wiec jaki kraj mi polecisz? Byle nie wyspy
            • Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.29-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.02.07, 17:55
              Bo tutaj jest bezrobocie nie dla robotnikow,ale wlasnie dla cadre i
              administracji.Choc moj znajomy Anglik wczesniej pracujacy w CESE obecnie na
              swoj rachunek w banku jako informatyk chwali sobie.Tak myslalam o wyspach lub D
              • Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 11.02.07, 20:29
                Mysle raczej o skandynawi lub austria szwajcaria holandia moze dania
                mam brata na wyspach jemu ten klimat odpowiada mi raczej nie .A tak nawiasem
                widze ze masz swoich "wielbicieli" na forum ;-D Czytalem twoj tekst na temat
                waszego centrum Tak trzymaj
                Pozdrawiam TT
                • Gość: anbxl Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.69-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.02.07, 23:48
                  Pewnie skandynawia,CH i AU sa lepsze od NL-tam chyba z tych najmniej sie
                  zarabia,no i wiem,ze kazdy kraj ma swoje tradycje,ale mentalnosc NL....mam tam
                  rodzine no i w domu pol Holendra...
                  • Gość: TT Re: ZNACIE MOZE ...... IP: *.ny325.east.verizon.net 12.02.07, 20:43
                    Bardzo milo wspominam moje pobyty w NL Swego czasu czesto tam jezddzilem :-)
                    Jesli idzie o zarobki to jest mniej wazne Najpierw musze gdzies sie zalogowac a
                    pozniej moge powalczyc o swoj kawalek tort ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka