fenka_a 31.08.04, 23:20 Kobiety !!!!!!! Moze jakies spotkanko w ten weekend? Ja tu jeszcze jestem zielona, ale kto ma jakies pomysly, niech sie wpisze. Nie krempujcie sie :)) kazda propozycja jest mile widziana Mieszkam w Twickenham. - jakby co :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka_a Re: Spotkanie - Londyn 02.09.04, 20:41 widze, ze wszystkie, az sie rwa na spotkanie. Nie pchac sie - dla wszystkich znajdzie sie miejsce. Odpowiedz Link
operetka Re: Spotkanie - Londyn 03.09.04, 00:24 kurde...ja to badzo chętnie ale akurat odwiedzam Polskę a poza tym mieszkam pod Londynem :((( Odpowiedz Link
slotna Re: Spotkanie - Londyn 03.09.04, 17:41 Ja mieszkam 18 mil od Londynu, wiec nie bardzo... Do tej pory bylam w niemal kazdy weekend, ale spalam u moich przyjaciol, ktorzy niestety wszyscy juz wrocili do Polski. Zreszta przyjezdzalam w pt lub sob i zostawalam do pon, na jeden dzien mi sie w sumie nie oplaca nawet. Odpowiedz Link
fenka_a Re: Spotkanie - Londyn 03.09.04, 18:04 No szkoda kobietki:) Bedzie nas tylko dwie w ten weekend, ale i tak bedziemy sie dobrze bawic. Jesli bedziecie mialy ochote spotkac sie niedlugo, to czekam na wiadomosci. Operetka - mam nadzieje, ze sie nie wykrecisz, jak wrocisz? Odpowiedz Link
hair Re: Spotkanie - Londyn 05.09.04, 23:19 ja wlasnie wczoraj przyjechalam do Londynu...dokladniej Ealing. Naprawde bardzo fajna rodzinka mi sie trafila. Od razu sie zaklimatyzowalam, w czym moja hostka bardzo mi pomaga. Chlopak (8lat) tez bardzo fajny, w miare zdyscyplinowany i wcale nie rozpieszczony. nawet dostalam laptopa do swojego pokoju. Zaczynam sie powoli rozgladac po okolicy, wiec bardzo chetnie pisze sie na spotkania itd.;-) moj nr gg 4194563 Odpowiedz Link
fenka_a Re: Spotkanie - Londyn 05.09.04, 23:54 Hej Hair No to jestes b. niedaleko mnie :) Spotkanie w ten weekend bylo czysto szopingowe, ale udane. Za tydz. wybieramy sie prawdopodobnie na imprezke do centrum, wec jakby co to sie odezwij. Odpowiedz Link
hair Re: Spotkanie - Londyn 06.09.04, 00:05 kurcze no ja wlasnie chcialam tez sie wybrac na maly shopping, bo na samym wejsciu hostka zaplacila mi za caly miesiac. swoja droga wlasnie mi gg padlo. a co do imprezy...hmm w klubach to ja srednio gustuje, srednio trawie taka muzyke...co innego koncert np pj harvey albo the mars volta;-) Odpowiedz Link
fenka_a Re: Spotkanie - Londyn 06.09.04, 00:21 Oki. Jak chcesz, to mozemy sie umowic na zakupy na sob., a pozniej zobaczymy co da sie zrobic. Bedzie nas prawdopodobnie kilka i byc moze ktoras sie wybieze z Toba w jakies inne miejsce ? Ja tam wole kluby :) Poza tym jeszcze tu jestem zielona i nie znam zadnego miejsca na imprezy, wiec zdaje sie na kumpele taka jedna :) Odpowiedz Link
operetka Re: Spotkanie - Londyn 07.09.04, 15:53 fenka! a jak to jest z twoimi dojazdami do centrum londynu? kupujesz jakiś bilet miesięczny czy jak to tam działa? i w ogóle czym tam jeździsz? autobusem, pociągiem ...a może metrem? pozdrawiam. Odpowiedz Link
operetka Re: Spotkanie - Londyn 07.09.04, 00:42 slotna!!! jedno pytanko mam do Ciebie takie bardziej osobiste :) gdzie tak dokładnie mieszkasz?? Odpowiedz Link
slotna Re: Spotkanie - Londyn 07.09.04, 13:16 Mieszkam w takiej w Chipstead, w Surrey. Niedaleko mam m.in. Banstead, Woodmanster. Odpowiedz Link
operetka Re: Spotkanie - Londyn 07.09.04, 15:48 slotna! ja tak się dopytuję bo w sumie mam ten sam problem co Ty :( niby do Londynu mam też TYLKO 20 mil ale jeżdżenie tam na jeden dzień jest bez sensu! a nocowałaś kiedyś na dworcu PKP? :))) ja kiedyś po imprezie miałam okazję. i to też było bez sensu!!! dlatego teraz szukam znajomych w swojej okolicy. niestety Ty mieszkasz trochę daleko:((( pozdrawiam. Odpowiedz Link
slotna Re: Spotkanie - Londyn 07.09.04, 17:06 Mozemy nocowac we dwie na Victorii, razem zawsze razniej;) No szkoda, ze tak to wyglada, zwlaszcza, ze cale wakacje ktos byl w tym Londynie i juz sie przywyczailam do 'rozrywkowych' weekendow;) Ale pocieszam sie oszczednosciami;) Odpowiedz Link
fenka_a Re: Spotkanie - Londyn 07.09.04, 21:14 Przykro mi dziewczyny, ze nie moge was przenocowac, ale mam tak malenki pokoik i tyce lozeczko, ze samej mi ciasno :( Ale jakby co to w sobote idziemy w kilka dziewczyn na zakupy a potem do jakiegos klubu na imprezke :) Wiec zapraszam Odpowiedz Link
fenka_a Re: Spotkanie - Londyn 08.09.04, 23:48 No kobiety, co z wami? Zadna nie ma ochoty nigdzie isc? Jakby co to umawiamy na razie na 19 leicester square w parku i idziemy do o'neilsa? Jest nas juz 6. Kto jeszcze ? Odpowiedz Link
operetka Re: Spotkanie - Londyn 09.09.04, 13:00 fenka! tak się poczułam jakby opiernicz za nieodzywanie był do mnie ;))) ale ja się nie odzywam bo dopiero w niedzielę wracam do Anglii. więc jakby było coś planowane na następny tydzień proszę mnie uwzględnić:) Odpowiedz Link
fenka_a Re: Spotkanie - Londyn 17.09.04, 17:04 Hejka Operetka - masz ochote na imprezke?? Ostatnia byla po prostu super!!! Jutro idziemy do jakiegos 101. Nie wiem co to, ale mi na razie bez roznicy. Jakby ktos mial ochote isc, to piszcie na GG 6126213 Odpowiedz Link
anulka7 Re: Spotkanie - Londyn 20.09.04, 00:35 ja mam wielkom ochote, az mnie suszy od braku imprez!!!!!:))) skontaktuje sie niebawem przez gygy nie wiem jeszcze kiedy bo to moje ostatnie dwa tygodnie w londku i mam napiety charmonogram:))))kiski papa :*** Odpowiedz Link
anulka7 Hairrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! :**** 09.09.04, 22:45 Cze Hair!!!!! kiedy i gdzie gra pj harvej w londku???? zabiore sie bez dwoch zdan z Tobom!!!!! tyko plis niech ona sie pospieszy bo ja za niecale 3 tyg zmykam stad do domku!! siedze od ponad miesiaca na wimbledonie i jeszcze ani razu nie bylam na zadnym koncercie w city ktorych tu darmowych fulll! rzuc jedno slowo a ide z Tobom na randez-vous:)))) daj znac plis. czekam. papap:o*** Odpowiedz Link
hair Re: Hairrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! :**** 10.09.04, 00:29 Anulka szczerze to nie wiem kiedy i czy w ogole pj harvey gra obecnie jakies koncerty...w sumie to tak tylko rzucilam wokalistka ktora bardzo lubie. Postararam sie to zaraz sprawdzic i w ogole jakies ciekawsze koncerty. A swoja droga jak ci podeszla ostatnia plyta? bo dla mnie byla swietna...zastanawiam sie czy nie najlepsza ze wszystkich jej dokonan. Odpowiedz Link
hair Re: Hairrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! :**** 10.09.04, 14:56 Anulka ...nie uwierzysz ale wlasnie zobaczylam plakat informujacy o koncercie PJ w Hammersmith. Tylko ze bilety troche drogawe...28funtow (mozna zamowic online). Ja sie troche wacham, bo cena jest wysoka. Odpowiedz Link
anulka7 Re: Hairrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! :**** 15.09.04, 10:24 o nieeeeeeeee mialam przerwe w zasiadaniu przed kompem a tu taaaaakie wiesci!!!:)))) to juz dzis!!!! wybierasz sie?? ja bym poszla tyko nie moge znalesc gdzie ten koncert i gdzie jest apollo i wogle pewnie bilety przed koncertem bardziej poszly w gore... mozna by przynajmniej podejsc pod to miejsce i cos podsluchac hih, jak bys nie miala towarzystwa to kontakt do mnie 07791961513, czekam jesli nie jest za pozno z tym postem..... :************** Odpowiedz Link