Gość: gosc IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.07, 09:04 Czy ktos moze polecic niedrogi hotel w poblizu Avenue de Cortenberg? Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia.lux Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO 06.04.07, 12:11 Prosze bardzo. Przyzwoity hotel za rozsadna cene: www.hotels-direct-brussels.com/de/hotel/Sbu-Be-Eurovillage.htm# Zreszta na tej ulicy (Boulevard Charlemagne) jest kilka hoteli. Wystukaj sobie ulice w googlach i zapewne znajdziesz odpowiednie dla siebie lokum. Kilka minut spacerkiem do EPSO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.07, 19:01 Wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:50 Byłam i mogę polecić. 10 minut, a dla powoli chodzących 15 minut spacerkiem do budynków EPSO. Pokój w prywatnym domu, ze śniadaniem. Dom zabytkowy - ponad stuletni, dobrze utrzymany. Miła właścicielka mówiąca po angielsku (po francusku oczywiście też). Oferowane jest wszystko co w hotelu: telewizor w pokoju, ręczniki, mydło. Duża łazienka jest na półpiętrze, ale miałam wrażenie, że nikt poza mną z niej przez dwa dni pobytu nie korzystał. Upoważniła mnie do podania jej maila: madeleine.rigo@cbre.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam gość Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:51 zapomniałam dodać: to jest na Av. de la Brabanconne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 06:53 zagalopowałam się. lepszy prywatny adres tej właścicielki: madeleinerigo@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO IP: *.upc.chello.be 23.04.07, 09:07 Hotel Derby- stacja metra MERODE tuż za SCUMANEM.Samo centrum,koszt 50 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma mia Re: Niedrogi hotel w poblizu EPSO IP: *.di.com.mt 23.04.07, 17:36 Ja polecam Hotel La Legende...czysty, mily, 80 Eur noc, jest zaraz przy Grand Palace. Odpowiedz Link Zgłoś