lettre 25.02.08, 15:22 Czy moze ktos zna aktualny numer telefonu ? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: Numer GSM - DR Zarzycka IP: *.access.telenet.be 25.02.08, 18:54 Podaje namiary,ale czy sa aktualne???Nie jestem na 100% pewna Zarzycka Marzena Rue du Merlo, 84, bte 5 1180 Bruxelles Tel. 02/376 24 36 02/389 02 11 Gynécologue accoucheur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle An na topie ;)) IP: *.82-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.02.08, 09:33 Odpowiedz Link Zgłoś
lettre Re: Numer GSM - DR Zarzycka 26.02.08, 08:57 Dziekuje za odpowiedz - 1 numer : nie ma takiego numeru 2 - numer do szpitala gdzie Dr Zarzycka nie pracuje( sekretariat prosi zeby ludzie tam nie dzwonili i nie pytali wiecej o nia ) Moze ktos jednak zna aktualny numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx bo an ma misje... IP: *.cec.eu.int 26.02.08, 10:35 byc, byc, byc... zawsze, wszedzie, gdziekolwiek, na kazdy temat,... a noz ktos powie ze jest pomocna? i juz bedzie sie czym pochwalic...i moze czesc hanby za reszte zachowania sie zmyje... hi hi hi... a do lettre... Dr Zarzycka jest barzo trudno dostepna- robi to chyba specjalnie bo chyba nie zalezy jej na nowych pacjentakach... a komorki nie odbiera programowo... Pacjentki przez duze P maja jej nr domowy- jedyny jaki odbiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl do xxx IP: *.access.telenet.be 26.02.08, 12:45 xxx wytrzymales pare dni w spokoju...Twoja misja jest gdzie sie da i jak sie da mi "dowalic",ale cos ostatnio nie masz poklasku podobnym tobie.... A namiary na ta lekarke dostalam od mojej lekarki i dobrej znajomej.Oczywiscie przy okazji zwroce jej uwage,ze dane nie sa aktualne,a skoro nie sa i nikt nie potrafi podac aktualnych namiarow to moze ta lekarka na jakis czas wycofala sie z pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś