Dodaj do ulubionych

Wyszukiwarka Test Sites EPSO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 23:29
EPSO/AST/84/09

<br />Zdawanie testu w Warszawie: jakie miejsce testu należy podać w wyszukiwarce? Mam wrażenie, że ona wyszukuje wszystkie możliwe adresy, podając jakieś najpopularniejsze (np. Bielska czy Nowogrodzka) wypluwa ona dane adresowe, ale nijak mają się one do miejsc testów i nie można kontynuować procedury?
Obserwuj wątek
    • repairman Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO 16.04.09, 11:25
      prometric.com/NR/rdonlyres/edqyukhgcks6udulfv7r52rpqeybxyjwbr5um65xvz4zjebetf3slsv2jl7zo6jkbxwdqgor3z2v4cxsapfw2qafk4h/SiteListEPSOAST7786CO048.pdf
      • Gość: test Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:59
        Dzięki!

Też to w końcu znalazłem:
        <br />http://74.125.77.132/search?q=cache:0cxYHTNTkvIJ:www.prometric.com/NR/rdonlyres/eu5pawjznnun2pp6qa2f5carx2ofoskihup3ac3dmgo46lh3paqyxzu3xabhymqlxiox4jokqah2m2wd5b7fpejypja/SiteListEPSOAD142CO043.pdf+epso+list+of+testing+sites&cd=6&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
      • Gość: test Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:16
        OK, mam dane Nowogrodzkiej. Ale nawet jak już znajduję w wyszukiwarce ten adres, to po kliknięciu na niego ("Nowogrodzka 84, 02 Warszawa, Polska") nic się nie pojawia, żadna pełna nazwa ośrodka, wszystko zostaje po staremu, o tej smutnej mapce już nawet nie wspominając. Aż trochę wstyd. Nic nie można zatwierdzić.
        • Gość: test Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:40
          W skrócie: co należy wpisać w profilowej epso-wyszukiwarce, aby wybrać centrum prometric na Nowogrodzkiej?
          <br />
          <br />Przy wpisaniu np. Nowogrodzka 84 pojawia się "Nowogrodzka 84, 02 Warszawa, Polska", a po kliknięciu na to - nic się nie dzieje.

• repairman Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO 16.04.09, 15:14
            Radze skorzystac z IE bo w innych przegladarkach niezbyt to dziala, po drugie
            wybieras zadres z listy menu a nie z mapki co si epokazuje ;)
            • Gość: test Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 18:49
              Także rada dla wszystkich: przy EPSO nie korzystajcie z Opery.
              <br />
              Dzięki. Pod IE nawet niczego nie trzeba było szukać.

• Gość: taka jedna Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO IP: 88.147.23.* 16.04.09, 20:39
      a ja wpisalam UK i wyskoczyla mi Irlandia tylko. zdaje sie tego
      konkursu nie mozna zdawac w Londynie. ciekawe dlaczego
      • repairman Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO 17.04.09, 11:31
        Przeciez podalem info co i jak, link z adresami tez. W Londynie masz egzaminy.
        • Gość: juz nie w lodynie Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO IP: *.winn.cable.ntl.com 14.06.09, 11:31
          ale jak wpisywalam londyn to wyszukiwarka podawala mi tylko dublin.
          co z tego, ze jest w tabelce. system musi wybrac odpowiednie
          centrum, zeby sie mozna bylo zapisac
          • klee Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO 15.06.09, 00:53
            Czy nie wydaje Ci się dziwne, że w Londynie miałoby nie być centrum
            egzaminacyjnego EPSO? Mnie się wydaje dziwne, że mimo iż repairman
            napisał, że centrum nie wybiera się poprzez wyszukiwarkę, tylko z
            rozwijanej listy, Ty stosujesz tę pierwszą procedurę i jesteś do
            tego przekonana, że choć nie przynosi ona rezultatu, jest tą
            właściwą.
    • Gość: maciek Re: Wyszukiwarka Test Sites EPSO IP: *.chello.pl 13.06.09, 17:15
      mam pytanie masz moze jakies materialy na testy z EPSO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka