ljblues1 12.02.06, 20:55 swietny pomysl - zanudzic ruskich na smierc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marimax Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 20:58 To moze tez Polanski w Paryzu a Wajda w Tokio Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Moze rosjan Zanudzzi 12.02.06, 22:49 jak i ostatnia jego tfuuurczosc a Polanskiego to do USA na ambasadora :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mobscene Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 20:59 Widzę, że kochasz jego filmy, buehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt55 Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 21:22 Tak? Profesjonalny diplomata p. Zanussi przyjmie propozycję? No się by ośmieszyłby do suchutkiej nitki. A czemu ślusarz nie jest elektrykiem? A piekarz hydraulikiem? A Zanussi dyplomtą? Ale on będzie ambasadorem, bo w kinie nie ma już nic do powiedzenia. No... , nie będę przeklinał. Constans. Odpowiedz Link Zgłoś
util A co na to Sylwester Latkowski? 12.02.06, 21:16 Wobec rewelacji Latkowskiego kandydatura dla mnie mocno kontrowersyjna. Myślę, że można było lepiej wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
caps6 Re: A co na to Sylwester Latkowski? 12.02.06, 21:50 Zajrzyj na jego stronę. A tam: "Bez komentarza. Choć może warto zauważyć, że tam mu będzie łatwiej robić to, co tutaj w Warszawie stało się problemem." Straszne, nieprawdaż? Tka to już jest - afera "upupiona", czyli niby jej nie było. NIBY. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: A co na to Sylwester Latkowski? 12.02.06, 22:07 No przecież to uznany reżyser - pięknie mówi o filmach i etyce, nie rumieni się jak Andrzej Lepper, szanują go na całym świecie. A czego opinia publiczna nie poznała, to nie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf40 Re: A co na to Sylwester Latkowski? 12.02.06, 22:29 z immunitetem dyplomatycznym - na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka1978 [...] 12.02.06, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotaro A on ruskieje riebionki lublu? 12.02.06, 21:30 U mienia waprost: Czy Chuck Norris polskiej reżyseri zanudziowej też tak kocha dzieci rosyjskie, jak warszawskie? Wot i waprost. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: wspaniała nominacja ! Nareszcie coś sie w 12.02.06, 21:31 polskiej polityce wobec Rosji zmienia na lepsze. Teraz nalezy czekac na krok pojednawczy ze strony Moskwy. Brawo Panie Prezydencie ! Być może zrewiduję swój stosunek do Pana ! Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Kaszpirowski na ruskiego ambasadora w Warszawie! 12.02.06, 21:38 Ale jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski zas ty na ambasadora w tworkach 12.02.06, 23:24 silenius.monachijski napisała: > Ale jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Kaszpirowski na ruskiego ambasadora w Warszaw 12.02.06, 23:43 Silesjus -jednak się znalazłaś!!!!!!!!! Zachowujesz się prawie jak Cię uczyłam. Przykro,ale nie zmądrzałaś. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kaszpirowski na ruskiego ambasadora w Warszaw 13.02.06, 00:20 szukaj dalej; narazie pudlo wakefield napisała: > Silesjus -jednak się znalazłaś!!!!!!!!! > Zachowujesz się prawie jak Cię uczyłam. > Przykro,ale nie zmądrzałaś. > Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi34 Re: Kaszpirowski na ruskiego ambasadora w Warszaw 13.02.06, 00:29 silesius.monachijski napisał: > szukaj dalej; narazie pudlo > Teraz o ambasadorach się wypowiadasz mój ty tygrysku tak mądry w buzi jak słaby w....twój kotek więdnie... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski silenius = meggi34; jaki klon jest, kazdy widzi 13.02.06, 00:38 meggi34 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > szukaj dalej; narazie pudlo > > > Teraz o ambasadorach się wypowiadasz mój ty tygrysku tak mądry w buzi jak słaby > w....twój kotek więdnie... Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 nic nie zrewidujesz bo wlazisz w dupe x25 nickow 12.02.06, 23:56 jak sie wpisujesz na kilkudziesieciu(?) nickach ale zawsze w ten sam sposob to nie musisz nic rewidowac - zajob zawsze wyjdzie ten sam - wiec sobie odpusc. Albo ztrudnij kogos co ci bedzie styl korygowal - ale to trudniejsze, bo do takiego wlazenia w dupe trzeba kogos pokroju/przekroju Rocco Sigfredi - a takich w PiS nie ma... (za male te ich ptaszki) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: nic nie zrewidujesz bo wlazisz w dupe x25 nic 13.02.06, 00:22 a skad wiesz o tych "malych ptaszkach"? kochasz inaczej? masz na nazwisko biedron czy, brrr, niemiec? nicram112 napisał: > jak sie wpisujesz na kilkudziesieciu(?) nickach ale zawsze w ten sam sposob to > nie musisz nic rewidowac - zajob zawsze wyjdzie ten sam - wiec sobie odpusc. > > Albo ztrudnij kogos co ci bedzie styl korygowal - ale to trudniejsze, bo do > takiego wlazenia w dupe trzeba kogos pokroju/przekroju Rocco Sigfredi - a takic > h > w PiS nie ma... (za male te ich ptaszki) Odpowiedz Link Zgłoś
meggi34 Re: nic nie zrewidujesz bo wlazisz w dupe x25 nic 13.02.06, 00:31 silesius.monachijski napisał: > a skad wiesz o tych "malych ptaszkach"? kochasz inaczej? masz na nazwisko > biedron czy, brrr, niemiec? > ja wiem tygrysku najlepiej....nie masz się czym chwalić...no i jeszcze ten problem z..... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Problem w tym, ze meggi34=silenius; klon 13.02.06, 00:54 meggi34 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > a skad wiesz o tych "malych ptaszkach"? kochasz inaczej? masz na nazwisko > > > biedron czy, brrr, niemiec? > > > ja wiem tygrysku najlepiej....nie masz się czym chwalić...no i jeszcze ten > problem z..... Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 21:38 Nie jestem skłonny krytykować wszystkiego jak leci tylko dlatego że nie jestem zwolennikiem obecnego rządu FILMY ZNAM I CENIĘ i nie mam nic przeciwko żeby Pan Zanussi reprezentował nasz kraj w Rosji Na pewno nas nie skompromituje Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:17 dla kogos kto nie rozumie jego filmów Zanussiego wydawać się one mogą nude. Ja uważam że to wcale nie jest zły wybór i tak jak napisał przedmówca nie skompromituje nas. ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
otawszczyk Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 21:44 Byl najlepszym fizykiem wsrod rezyserow i najlepszym rezyserem wsrod fizykow. Teraz bedzie najlepszym dyplomatom wsrod rezyserow i najlepszym rezyserem wsrod dyplomatow. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator4 Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:28 otawszczyk, Zanussi nigdy w życiu nie był fizykiem. On tylko studiował fizykę, ale przed jej ukończeniem (po 2 albo 3 roku) został z tych studiów WYRZUCONY za kilkakrotne przedłużanie urlopu dziekańskiego, w czasie którego studiował coś całkiem innego. Fakt, że wielu ludzi myśli o Zanussim jako byłym fizyku, to tylko jeszcze jeden dowód skuteczności autoreklamy, jaką ten pusty duchowo cwaniak uprawia od samego początku swojej kariery. A teraz będzie ekscelencją - i dopiero będzie mógł się przechwalać! Odpowiedz Link Zgłoś
otawszczyk Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 13.02.06, 02:31 Dziekuje za sprostowanie i zmieniam sentencje na "najlepszy rezyser wsrod niedokonczonych fizykow i najlepszy niedokonczony fizyk wsrod rezyserow" Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 21:44 swietny pomysł krzysztof zanussi jest bardzo znany i ceniony w rosji ma tam wielu przyjaciów. może zacznie sie odżydzanie MSZ.? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: mosessexowi 12.02.06, 21:56 Znam wielu polskich, pożał sie boże, "dyplomatów". Nie mam o polskiej służbie zagranicznej najlepszego zdania. Natomiast wielokrotnie miałem zaszczyt zetknąć się z panem K. Zanussim, i muszę Ci powiedzieć, że ma On klasę, oraz inne przymioty ducha, które na to stanowisko jak najbardziej Go predystynują. Przede wszystkim znajomość "ruskiej duszy" co znakomicie usprawni jego kontakty z Rosjanami. Cieszę się z tej nominacji. Odpowiedz Link Zgłoś
terra-nova Ale jestes smieszny 13.02.06, 02:22 Ale jestes smieszny. Zanussi jest wloskim zydem przesadzonym do Polski juz dosc dawno(podobnie jak Toeplitz). Przechcil sie i jak kazdy przechrzta jest wyjatkowo religijny. Wie ktos jak sie nazywa jego zona i co robi???? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 21:46 Widzicie ludziska jak to wazelina się opłaca! Jest prawie pewne, że Zanudzi bardzo pomoże spieprzyć nasze stosunki z Ruskimi do reszty. Bedąc blisko Zanudziego uważajta, by nie pobrudzić się wazelinką. Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 21:52 Widac, że świetoszkowatość Zanussiego jest wystarczajacą rekomendacją. wala Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 21:56 Mój 6 letni wnuk mówi,że nie "uni" czytać .A, ja chyba też nie unie. O , zgrozo.! Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:03 Tzn. chciałem napiać,że ja nic z tego nie rozunie.Nic a nic , całkiem jk mój Jasiek.(Tak nazywa się mój wnuk). A ja durny myslałem, że Zanussi to mój reżyser? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:06 wakefield napisała: > Mój 6 letni wnuk mówi,że nie "uni" czytać .A, ja chyba też nie unie. O , > zgrozo.! no to Cie wnuk zazyl...Taki malec,a juz swiadomy.A wogole kiedys umiales czytac?czy tylko pisales? Odpowiedz Link Zgłoś
tadzio.rydzyk Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:06 Kobieto grzeszna! Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 23:13 Wyoraż Sobie tadzio rydzyk, że już dzięki wnukowi "unie czytać" i nie tylko . Chyba zazdrościsz mi takiego wnuka.Masz kogo. Tadzio rydzyk ;zgadnij ile ja mam lat?Jako dziadek oczywicie. I tak byś nie uwierzył. {Pozdrdw. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka9925 Re: hahahaha 12.02.06, 22:28 Swietny wybor ! Popieram, Krzysztof Zanussi zblizy nas do naszych braci i sasiadow. Czas skonczyc z ta zimna wojna, ktora nas osmiesza w oczach swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:30 ljblues1 napisał: > swietny pomysl - zanudzic ruskich na smierc Jezeli, jezeli ~ to bedziemy musieli wPirdalac te ruskie pIrogi.Hej ho! Brrr, ja nie lubie ruskich ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 23:01 myszko, jestes jak zwykle doskonsła. Posługujesz się myslami wszystkich tylko nie swoimi. Jednak w tym wypadku(przypadku masz rację). Zanussi, choćby nawet nie chciał , i tak zanudzi. Na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 23:25 a z miesem albo z grzybami? mysz_polna5 napisała: > ljblues1 napisał: > > > swietny pomysl - zanudzic ruskich na smierc > > > Jezeli, jezeli ~ to bedziemy musieli wPirdalac te ruskie pIrogi.Hej ho! Brrr, > ja nie lubie ruskich ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:52 Lamanie tabu pedofili forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=348 Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 22:55 A dlaczego nie aktor Kaczor lub Bogusław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Jeśli rewelacje/sugestie Urbana są prawdziwe 12.02.06, 23:10 to Z. jedzie we właściwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marek277 Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 23:11 Swietny pomysl.Fajnie...moze filmy przestanie robic. Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 12.02.06, 23:16 Nasz pedofil w Moskwie Putin sie ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
tomek693 [...] 12.02.06, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Z tymi rewelacjami bym uważał... 13.02.06, 00:20 Jednak byłbym bardzo ostrożny, jeśli chodzi o reżysera i jego autentyczne skłonności. Latkowski sam przyznaje, że nie ma świadków pedofilii. Dotarł do jednego, który twierdzi, że miał kontakt z reżyserem, ale miał zarazem powyżej 15 lat. Cóż, Latkowski stawia dobre i ważne pytania, niestety gorzej z odpowiedziami na nie. Co do reżysera jestem prawie pewien, że heteroseksualny to on nie jest. Osobiście nie myliłbym jednak geja z pedofilem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
terra-nova Wie ktos jak sie nazywa jego zona i kim jest? 13.02.06, 02:40 A czy on jest zonaty? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Z tymi rewelacjami bym uważał... 13.02.06, 03:07 Przeczytalem przed chwila o nowym projekcie lustracji i teraz o tym Zanudzim. Wszyscy jestescie w tej Polsce porzadnie pi........ci we lby. Job waszu mat i hier wam w lob. Marda wasza kirpicza prosit. Odpowiedz Link Zgłoś
goldi_wawa Re: Zanussi ambasadorem w Moskwie 13.02.06, 04:55 Jako osoba wloskiego pochodzenia powinien byc ambasadorem Polskim w Italii.Ab supern minisTER BZL Rosatti Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 taka nominacja, to prezent dla rosyjskiego wywiadu 13.02.06, 06:58 podeślą mu jakiegoś chłopaczka i mają nowego agenta za słodką bułkę Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 pralko-lodówka ambasadorem w Moskwie 13.02.06, 07:21 Fajnie, prako-lodówka będzie ambasadorem. I to są te kadry o których mówił PiS? Faktycznie trzeba bedzie znów zawierzyć kraj na Jasne Górze. Odpowiedz Link Zgłoś