polar21 18.01.08, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elucidator Maly krok 18.01.08, 11:13 Maly krok we wlasciwym kierunku w zasciankowej Polsce. Co prawda po interwencji, ale do przodu. Moze za kilkadziesiat lat Polska stanie sie normalnym krajem w ktorym szanuje sie wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy-z-monitorem Re: Maly krok 18.01.08, 11:47 E tam. Geje przestaną być wrogiem znajdą sobie nowego. Kiedyś winni byli Żydzi masoni cykliści i skrytożercy parówkowi. Dzisiaj geje. Jutro ktoś inny. Kozioł ofiarny jakiś musi być. Tacy są ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie.nieba Re: Maly krok 18.01.08, 15:49 Proponuje księży. Dobre kozły (i lubią ofiary). Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ten berecik ,ach ten berecik ... :))) 18.01.08, 23:39 Rzeczywiscie facet wyglada jak ciota :) Tutaj moze pomoc tylko zmiana plci w drodze zabiegu chirurgicznego . I bedzie po klopocie ! Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Ten berecik ,ach ten berecik ... :))) 19.01.08, 00:11 Kretynizm twojej wypowiedzi wskazuje na to, że faktycznie jesteś katolikiem. Polskim. W 200%. Odpowiedz Link Zgłoś
askart Re: Katolickie ści.er.wo zieje "miłością" do bliź 09.02.08, 19:37 krytykk napisał:wprawdzie dla mojego gustu wierszyk za bardzo wulgarny ale przeslanie trafne! > Odpowiedz Link Zgłoś
askart Re: Ten berecik ,ach ten berecik ... :))) 09.02.08, 19:31 Boze chron mnie przed Twoimi wyznawcami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Maly krok 18.01.08, 23:19 rozmowy-z-monitorem napisała: > E tam. Geje przestaną być wrogiem znajdą sobie nowego. Kiedyś winni byli Żydzi > masoni cykliści i skrytożercy parówkowi. Dzisiaj geje. Jutro ktoś inny. Kozioł > ofiarny jakiś musi być. Tacy są ludzie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Powinno być -=- tacy są Polacy, a przynajmniej przytłaczająca większośc. Ogólnie rzecz biorąc nawet nie są tacy źli, lecz nie potrafią samodzielnie myśleć. Dlaczego tak się dzieje??? Słuchają nieodpowiednich nauczycieli,a jakich, to domyślcie się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: Maly krok 07.04.08, 10:29 Nie. Tacy są ludzie i Polacy wcale nie są tu jakimś wielkim wyjątkiem. Wszędzie na świecie każdą nową ideę trzeba wbijać ludowi do głowy młotem kowalskim. Przez kilka pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Kraj pod butem klerykow 19.01.08, 00:38 Nie bedzie lepiej, dopoki rzadzi kosciol szerzacy nienawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
askart Re: Kraj pod butem klerykow 09.02.08, 19:37 arius5 napisał: > Nie bedzie lepiej, dopoki rzadzi kosciol szerzacy nienawisc. To prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
erania21 trzymaj sie Rafał 18.01.08, 12:29 Zawsze jest mi przykro czytać, że cos takiego wciąż dzieje się w moim kraju. Trzymaj się Rafał, popieram twoją konsekwencję. Mam nadzieję, że nigdy nie poczujesz się na tyle zniechęcony, by machnąć ręką i powiedzieć - coż, tak już być musi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik.skand walka o swoje prawa 18.01.08, 13:04 a ja uwazam, ze to jest naprawde niewybaczalne i skandaliczne, ze policjant interesowal sie jego orientacja seksualna daleko bardziej niz wykonywaniem wlasnych obowiazkow. glupota czy ciekawosc nie wystarcza by cos takiego usprawiedliwic. I jeszcze na koniec marudzi, ze bedzie mial kontrole... To jest po prostu skandal. Ten pan powinien ruchem kierowac i przejsc powazne doszkolenie, a nie rozmawiac z poszkodowanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Re: walka o swoje prawa 18.01.08, 20:32 Bardziej podejrzane wydaje mi się nadmierne zainteresowanie się przez posterunkowego orientacją seksualną Rafała. Wydaje mi się, że jak zwykle u homofobów, ten posterunkowy sam kryptogejem, bo prawdziwego heteroseksualistę nigdy nie interesują "pedały", hetero ma swoje heterozaintersowania płcią przeciwną i nie czuje się zagrożony w swojej orientacji seksualnej, odwrotnie niż ukryte 'cioteczki". Przykre, ale udowodnione Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 A pytał, czy ten chłopak preferuje anal czy oral? 18.01.08, 15:38 bo to ważna rzecz... Skoro policjancik był tak ciekawy, to musiał mieć w tym swój interesik. Ale mogł szepnąć chłopakowi, żeby się spotkali niesłużbowo i sprawę poprowadzi dobrym torem i może byłoby też miło... Tylko że zaloty to sztuka trudna i często długo trwają. Głupi był ten policjant. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.czlowiek Zaloty nie wyszły... 18.01.08, 17:51 Niestety panu policjantowi nie udało się nic. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_05 Re: A pytał, czy ten chłopak preferuje anal czy o 19.01.08, 11:21 a czemu wszyscy jesteście tacy anty nastawieni do tego Policjanta?? Z nim nikt nie rozmawiał i znamy tylko wersję jednes strony, a może osoba uchodząca za homoseksualistę chce zrobić szum wokół swojej osoby i nakręca całą tą sprawę. Sami nakręcamy całą ta medialna otoczkę, tylko za kilka dni nie bedziecie o tym pamiętać i żyjecie tylko tym że homoseksualista został skrzywdzony a może prawda jest inna. A gdzie domniemanie niewinności....zastanówcie się najpierw zanim coś napiszecie....Trzeba kogos zna zanim sie o nim powie glupi Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: A pytał, czy ten chłopak preferuje anal czy o 07.04.08, 10:31 Jasne, zawsze może być tak, że to cwany gej poluje z nożem na biednych faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik [...] 18.01.08, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nunia01 Doradzam złożenie skargi 18.01.08, 16:52 Również doradzam złożenie oficjalnej skargi. Pomimo tego, że jestem praworządną obywatelką mam coraz gorsze zdanie o policji. Niech się nauczą, że mają wykonywać obowiązki a nie kierować się prywatnymi przekonaniami, uprzedzeniami i stereotypami. Ważniejsze od działań przestępców jest orientacja seksualna, długość spódnicy czy długość włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
swift073 obraz Polski w Gazecie 18.01.08, 17:29 Po lekturze Gazety Wyborczej obraz Polski jest naprawde ciekawy. Oto Polska to kraj,w ktorym najwazniejsze problemy to homoseksualizm i antysemityzm.W Polsce po ulicach chodza wylacznie faszysci w brunatnych uniformach uzbrojeni w noze i palki,wyszukuja homoseksualistow, a nastepnie dokonuja ich eksterminacji. Zaden gej czy lesbijka nie moze dostac pracy w Polsce. Zaden lekarz nie chce przyjmowac ich w gabinecie. Co wiecej,policjanci w Polsce zajmuja sie niemal wylacznie przesladowaniem mniejszosci homoseksualnych i torturowaniem zlapanych gejow i lesbijek. Polacy w czasie II wojny swiatowej zajmowali sie glownie wylapywaniem Zydow,grabieniem ich i wysylaniem do obozow koncentracyjnych.Po wojnie natomiast organizowali liczne pogromy ludnosci zydowskiej. Ponadto,jak sie okazuje-Polakom nie wystarczylo mordowanie Zydow,jako ze zajmowali sie rowniez zabijaniem pozostalych w Polsce Niemcow. Czekac teraz nalezy na artykul dokonujacy syntezy powyzszych historycznych odkryc, ktory okresli jednoznacznie Polakow jako istoty chciwe,msciwe,pazerne i zadne krwi, ktore nie powinny byc nazwane ludzmi. Do dziela, droga redakcjo. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy Re: obraz Polski w Gazecie 18.01.08, 19:20 swift073 napisał: > Po lekturze Gazety Wyborczej obraz Polski jest naprawde ciekawy. > Oto Polska to kraj,w ktorym najwazniejsze problemy to > homoseksualizm i antysemityzm.W Polsce po ulicach chodza > wylacznie faszysci w brunatnych uniformach uzbrojeni > w noze i palki,wyszukuja homoseksualistow, > a nastepnie dokonuja ich eksterminacji. > Zaden gej czy lesbijka nie moze dostac pracy w Polsce. > Zaden lekarz nie chce przyjmowac ich w gabinecie. > Co wiecej,policjanci w Polsce zajmuja sie niemal wylacznie > przesladowaniem mniejszosci homoseksualnych i torturowaniem > zlapanych gejow i lesbijek. > Polacy w czasie II wojny swiatowej zajmowali sie glownie > wylapywaniem Zydow,grabieniem ich i wysylaniem do obozow > koncentracyjnych.Po wojnie natomiast organizowali > liczne pogromy ludnosci zydowskiej. > Ponadto,jak sie okazuje-Polakom nie wystarczylo mordowanie > Zydow,jako ze zajmowali sie rowniez zabijaniem pozostalych > w Polsce Niemcow. > Czekac teraz nalezy na artykul dokonujacy syntezy powyzszych > historycznych odkryc, ktory okresli jednoznacznie Polakow > jako istoty chciwe,msciwe,pazerne i zadne krwi, > ktore nie powinny byc nazwane ludzmi. > > Do dziela, droga redakcjo. Bardzo dobrze podsumowales(las) prace tej redakcji. Dzien bez powiedzenia "prawdy" o Polakach to dzien stracony. Deptac, deptac, zeby przypadkiem glowy nie podniesli, a juz jakby chcieli byc dumni ze swojej historii to im tak przylozymy "prawda" co to jedna baba drugiej babie opowiadala, ze sie nie pozbieraja. Wiadomo! - wszystkie narody cacy tylko Polacy be. Ciekawe, ze za Pis-u byla cisza. Moze dlatego tak nienawidza IV RP?(nie naleze do zadnej partii - spiesze wyjasnic). Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: obraz Polski w Gazecie 18.01.08, 22:30 sniegbielszy co ty za bzdury gadasz? to wolalbys zeby gazeta nie pisala o tych sprawach, zeby to zatajala. czy moze podoba ci sie ze w naszym kraju dyskryminuje sie gejow i kazdego nie rydzykopolaka? pewnie tak. to ze gazeta opisuje te sprawy to nie znaczy ze tylko to sie dzieje w Polsce. Ja i tak jestem dumny ze jestem Polakiem pomimo tych spraw co wychodza na jaw dzienny. Np ciesze sie ze nie jestem Niemcem. To ze nasza historia nie jest czysta nie znaczy ze jest fatalna ale zle rzeczy sie dzialy i trzeba o tym mowic. a 4 rp nigdy nie bylo i nie bedzie. wiwla 3 rp. a to co zrobil ten policjant to kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: obraz Polski w Gazecie 23.01.08, 22:19 Nie, Polacy nie sa be. Ale do tej "beczki miodu" od czasu do czasu ktos taki jak ty, czy jakis tam "Piotr", jakis "katolik", "swift" czy "sniegbielszy" nie wiadomo po jaka cholere musi swoja lyzke dziegciu dorzucic. I wlasnie z powodu takich zakompleksionych idiotow, do ktorych nie dociera, ze pisanie o CZESCI polskiego spoleczenstwa, iz jest ona homofobiczna, antysemickia, zlodziejskia, zdewociala jest calkowicie uzasadnione i ze NIEKTORZY Polacy beda jeszcze dlugo postrzegani jako pomylency, jesli beda sie wypowiadac, jak to robia dzisiaj. A bijcie sobie nawzajem poklony, jesli wam to potrzebne do zaspokojenia waszych kompleksow nizszosci ! Ale musicie wiedziec, ze schlebianie tym ulomnosciom jeszcze bardziej was pograza. Ja mieszkam za granica, jestem dumny z tego, kim jestem i moja polskoscia sie szczyce. Jesli wychodzi na swiatlo dzienne taka historia, jak pogrom kielecki, to nie zamierzam z tym polemizowac, tym bardziej, ze wiem, iz ten pogrom mial miejsce. I wiem, ze brala w tym udzial tylko czesc polskiego spoleczenstwa. Mnie to nie dotyczy. Ja tych ludzi nie reprezentuje. Mam dosc innych atutow; ludzie, z ktorymi pracuje, szanuja mnie i wiem, ze przez glowe by im nie przeszlo, zeby mnie zaliczyc do tego polskiego motlochu. Motlochu, ktory potrafi tylko wrzeszczec. A moze by tak wziac sie do roboty, zebrac dokumentacje i napisac jakas ksiazke, jakis artykul ? Chocby o sytuacji mniejszosci spolecznej gejow, Zydow, Romow, kolorowych, mieszkajacych w Polsce... Napiszcie, jesli macie czelnosc klamac, ze na polskich murach nie widuje sie gwiazd dawida, swastyk, ze nikt nigdy nie krzyknal "pedaly do gazu", ze nie slyszy sie "czarna malpa"... Nie chce sie ? Zbyt trudne ? To prosze nie pieprzyc, ze "Polakom- katolikom-patriotom" straszna krzywda sie dzieje, ze ich sie oczernia. Zreszta, jacy z was patrioci ? Piszecie, jakbyscie w obcym kraju sie wychowali; blad na bledzie. Wasi wodzowie (Rydzyk, Kaczynscy, Giertych...) mowic potrafia... ale nigdy poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: obraz Polski w Gazecie 18.01.08, 21:29 naszkicowany obraz polski (czyli wszechswiata) w gazecie i tak jest duzo bardziej zlozony/wyrafinowany niz ten, ktory wylania sie z wiadomosci polsatu retransmitowanych za oceanem. wedle tych, 90% ludzi aktywnych zawodowo pracuje w sluzbie zdrowia, a zycie publiczne i nie publiczne toczy sie w szpitalach i przychodniach. jakby to byl sitcom. no ale po wiadomosciach polsatu retransmitowane sa wiesci telewizji trwam i to juz jest kaplica. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik.skand Re: ma na co zasluzyl 18.01.08, 20:25 jasne, a jak rudy dostanie w pape, to ma za swoje bo po co czapke zdejmowal. a jak samochod ukradna, to wlasciciel tez ma za swoje, bo mogl sobie uzywany i zdezelowany kupic, a nie ladny taki. nie jestem msciwa, ale zeby tak za glupote w morde obrywano... Odpowiedz Link Zgłoś
tomnbb Re: ma na co zasluzyl 19.01.08, 13:04 Ale pedalstwo jest chore i chore jest, ze niektorzy sie z tym obnosza oczekujac iz ludzie beda ich za to szanowac, kochac, lubic itp. Na szczescie Polska nie jest dla nich tolerancyjnym miejscem co bardzo mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
novick Re: ma na co zasluzyl 21.01.08, 10:34 na szczęście jest coraz bardziej tolerancyjnym i praworządnym, więc się przyzwyczjaj... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgod brawo dla policjanta 18.01.08, 20:41 Mi tam nie przeszkadza wcale takie zachowanie policjanta, przynajmniej są jacyś ludzie, dla którzy wiedzą że to zboczenie. A ja się zapytam redakcji, szanownej Wybiórczej, co to za jakaś nowa strona redwatch.pl, słyszałem tylko o redwatch.info. Odpowiedz Link Zgłoś
andykon Re: brawo dla policjanta 18.01.08, 20:54 nalezy ciebie izolowac - jestes niebezpieczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream raczej ciebie. tolerujesz kloakę. to chore 18.01.08, 21:00 andykon napisała: > nalezy ciebie izolowac - jestes niebezpieczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: brawo dla policjanta 19.01.08, 00:24 > Mi tam nie przeszkadza wcale takie zachowanie policjanta, przynajmniej są jacyś > ludzie, dla którzy wiedzą że to zboczenie. Ty jesteś zboczeniem. Poważnym uchybieniem normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
novick Re: brawo dla policjanta 21.01.08, 10:38 NO, tak przecież są równi i równiejsi, a policjant może sobie wybierać: tej ofierze napadu i gróźb odebrania życia pomożemy, a tej nie, bo dyma facetów.Wśród polcjantów też są geje, a że to grupa ponad 100 tyś, to aż strach pomyśleć ile tam pedalstwa się pleni. A GW trzeba czytać uważnie, a nie wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Zachowanie policjanta 18.01.08, 21:13 było takie same jak dużej części społeczeństwa - podejrzliwość, nieufność i ciekawość. Dobrze że GW pisze o tych sytuacjach - ludzi trzeba oswajać z tym, że ludzie sa różni. Czasami trafiaja się klocki, które nic nigdy nie zrozumieją, ale taki margines jest w kazdym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
artistiker1 Polska to wciąż kraj obywateli I i II kategorii. 18.01.08, 22:09 Do kategorii I należą biali heteroseksualni mężczyźni i ich kobiety, a kolorowi i nieheteroseksualni lub nieheteronormatywni to obywatele II kategorii, wobec których w najlepszym wypadku państwo okazuje współczucie, ale niezbyt uznaje ich prawa. Przy premierze deklarującym, że "rewolucji obyczajowej nie będzie" trudno liczyć nawet na ewolucję ku cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Polska to wciąż kraj obywateli I i II kategor 19.01.08, 00:28 Chodzi o to, aby chamy utrzymywane z naszych (podatników) pieniędzy - politycy, policja, służby komunalne, samorządowcy, urzędnicze pierdzistołki - uświadomiły sobie raz na zawsze: to oni u nas pracują, a nie my u nich. My jesteśmy ich pracodawcą i my będziemy ich rozliczać z ich pracy. To oni mają służyć społeczeństwu (czyt. konkretnemu obywatelowi, domagającemu się od nich spełnienia ich obowiązków zawodowych, określonych w przydziale czynności). Era feudalizmu sie skończyła i nikt nie będzie czapkował przed tzw. władzą - trzeba to zrozumieć nad Wisłą. Dopiero wtedy będziemy mieli w Polsce społeczeństwo obywatelskie, a nie Polską Republikę Rad, Generalgouvernement, "siedemnastą republikę", PRL, "tanie państwo, "IV Rzeszę Pospolitą", "Kaczystan", "silne państwo" albo inne durne hasło... Odpowiedz Link Zgłoś
antyfacetrp Gdyby Państwo Polskie chciało... 18.01.08, 22:27 ...chronić swoich obywateli należących do tej czy innej mniejszości, to dałoby się przeprowadzić akcję afirmatywną podobną do tej, na jaką zdobyły się władze federalne USA w sprawie Murzynów, gdy wreszcie zrozumiano, że należą im się te same prawa co białym i to w całym kraju, na Południu również. Otóż, gdy bodajże pierwszy czarny student spotykał się na swej uczelni z szykanami i groźbami, przydzielono mu ochronę złożoną z kilku żołnierzy. Co w Polsce by zrobiono, gdyby na jakiegoś geja czy innego nieheteronormatywnego obywatela zaczęło polować komando skinów? Poradzono by mu, żeby dla własnego bezpieczeństwa nie wychodził z domu? Albo żeby zakupy robił przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
novick Re: Gdyby Państwo Polskie chciało... 21.01.08, 10:30 W pełni się zgadzam. Najlepiej, żeby nie studiował i siedział cicho.Jak jednak państwo ma reagować, jeśli jego głowa jest homofobem?Ciekawe, że nikt nie zareagował na Twój wpis...Pozdrawiam- zwyklyfacetrp* Odpowiedz Link Zgłoś
bjde Rafał, trzymaj się 18.01.08, 22:48 Jesteś jednym z wielu - ale jesteś jednym z pierwszych. Wbrew pozorom - to z Tobą jest większość ... niestety jeszcze ciągle milczy.. Większość zwykłych ludzi - czasem mają uprzedzenia, czasem są niesprawiedliwi - ale wiedzą że to Ty masz PRAWO, formalne i MORALNE, niezależnie od tego co ksiądz, sędzia, policjant powie czy zrobi. Trzymaj się!!!! W takich jak Ty i tobie podobnych (tu chodzi mi o prawa CZŁOWIEKA, każdego człowieka) nasza przyszłość. To są może duże słowa - cóż, trudno mniejszymi to określić... Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re:kochajacych inaczej nie lubie, ale 18.01.08, 23:09 Wspolczuje, ze skopano ich doznania w dziecinstwie. Uwazajcie na dzieci, zeby jakis zbok albo rodziciele zwyrodnialcy nie zaklocil/zdezorientowal ich orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Oj Gazeto, Gazeto...Personalia! 18.01.08, 23:07 Nie podamy , w obawie o jego życie, danych Pana NAZWISKO, mieszkającego w Warszawie przy ulicy ULICOWEJ 25 mieszk. 6 - oficyna w podwórzu, dzwonić dwa razy... . Bezmyślni ci dziennikarze czy co? Nie uwierzę, by bohater artykułu sam naciskał na podanie swych personaliów i danych... Odpowiedz Link Zgłoś
novick Re: Oj Gazeto, Gazeto...Personalia! 21.01.08, 10:02 Przecież jest działaczem KPH,a nie jakąś prywatną anonimową osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a To naturalne, oczyszczanie populacji ze złych 18.01.08, 23:54 genów zagrażających ich podstawie. To normalna rzecz w naturze, której jestesmy częścią. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: To naturalne, oczyszczanie populacji ze złych 19.01.08, 02:24 no właśnie faszyści tacy jak ty zagrażają podstawie państwa. zgodnie z głoszoną filozofią powinieneś zgłosić się do eksterminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.janowski COŚ OD SIEBIE! 18.01.08, 23:56 Witam wszystkich forumowiczów, jestem "bohaterem" tego artykułu. Cieszy mnie wasza opinia, ta pozytywna jak i ta negatywna... Doceniam - może i wyglądam jak "ciota", ale na pewno tak sie nie zachowuje :) Po co to wszystko, tak naprawdę chciałem to olać, skłonili mnie do tego moi znajomi a, ze na posterunku potraktowano mnie tak a nie inaczej - to mnie podbudowało i postanowiłem coś z tym zrobić... na drugim spotkaniu w tej samej komendzie pokazałem im plakat z napisem : POLICJA JEST DLA CIEBIE - z namalowaną tęczą - powiedziałem żeby sprawili abym w to uwierzył... W końcu w świetle art. 32 konstytucji RP - KAŻDY WOBEC PRAWA JEST RÓWNY ;] Każdy ?! Niebawem sprawę będzie można zobaczyć w Interwencji, a czytać o toku postępowania można na moim blogu www.rafaljanowski.ocom.pl Póki co - jutro mam konfrontacje na słynnej już "czwórce". Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 słuchaj 19.01.08, 00:00 zrozum, że jesteś gorszym człowiekim. Pewnego rodzaju kaleką mentalno-umysłową. Jesteś błędem natury. Żyj sobie spokojnie a nie afiszuj się ze swoim kalectwem wmawiając normalnym ludziom że twoja niedyspozycja cielesna jest normalnością. Taki twój los. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.janowski Re: słuchaj 19.01.08, 00:08 Gorszym człowiekiem ?! Co ty pierniczysz ? Człowieku to nie homoseksualizm sie leczy a homofobie którą tak doskonale reprezentujesz. Ja sie odnoszę ? No tak zapytany przez policjanta czy jestem gejem, pracując w stowarzyszeniu broniącym praw osób nieheteroseksualnych - miałem odpowiedzieć: NIE PANIE WŁADZO! Człowieku dlaczego mam kłamać ? No ale ok skoro uważasz, że to choroba - to działaj w tym kierunku - będę zatem pierwszy który zgłosi się po RENTĘ NA TO KALECTWO ;] Czasami pomyślcie zanim coś napiszecie... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Homoseksualisci sa pionkami w walce z Polska ! 19.01.08, 00:19 rafal.janowski napisał: > Gorszym człowiekiem ?! Co ty pierniczysz ? Człowieku to nie homoseksualizm sie > leczy a homofobie którą tak doskonale reprezentujesz. Ja sie odnoszę ? No tak > zapytany przez policjanta czy jestem gejem, pracując w stowarzyszeniu broniącym > praw osób nieheteroseksualnych - miałem odpowiedzieć: NIE PANIE WŁADZO! > Człowieku dlaczego mam kłamać ? No ale ok skoro uważasz, że to choroba - to > działaj w tym kierunku - będę zatem pierwszy który zgłosi się po RENTĘ NA TO > KALECTWO ;] Czasami pomyślcie zanim coś napiszecie... ------------------------------------------------------------- Tez dales sie do tego sprowokowac ! Wykorzystuje sie ciebie i twoje srodowisko do wewnetrznego rozbicia narodu polskiego ! Przy pierwszej okazji zostaniecie wyrzuceni jak wycisniete cytryny ! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Homoseksualisci sa pionkami w walce z Polska 19.01.08, 00:26 > Tez dales sie do tego sprowokowac ! > Wykorzystuje sie ciebie i twoje srodowisko > do wewnetrznego rozbicia narodu polskiego ! > Przy pierwszej okazji zostaniecie wyrzuceni > jak wycisniete cytryny ! Jak się podcierasz to też robisz to w sposób odpowiedni dla dobra Narodu Polskiego? LOL co za koleś. Pozbieraj do kupy swoje rozbite szare komórki bo od tego zależy LOS NARODU. Nie zawiedź nas oszołomie :D Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Homoseksualisci sa pionkami w walce z Polska 19.01.08, 00:36 Prywatne wycieczki ? Pewnie sam chetnie bys mi podetarl ??? Sprowadzasz dyskuje do poziomu fekalii inteligencie w damskich majtkach ! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Homoseksualisci sa pionkami w walce z Polska 19.01.08, 02:26 mam nadzieję, że ktoś cię kiedyś dopadnie, troglodyto jeden, i tak ci spierze ryj, że zębów nie pozbierasz Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Homoseksualisci sa pionkami w walce z Polska 22.01.08, 17:02 katolik_polski1 napisał: > Prywatne wycieczki ? Zauważyłeś jakąś pseudokatoliku? > Pewnie sam chetnie bys mi podetarl ??? Nie sądź innych podług siebie :D > Sprowadzasz dyskuje do poziomu fekalii > inteligencie w damskich majtkach ! Fekalia to jest to co bulgocze ci w łepetynie. A od mojej bielizny się odwal - nie interesują mnie twoje wyobrażenia na temat mojej bielizny :D Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream [...] 19.01.08, 01:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 słuchaj po raz drugi 19.01.08, 04:57 Homoseksualizm to dewiacja. Homofobia to wymysł do walki z normalnoscią. Wkładanie penisa w odbyt innego faceta to nie recepta na życie. Rozumiesz to? Do tego jesteś zindoktrynowany. Niby gdzie leczy się tą wydumaną homofobię? To jest taka sama ściema jak ADHD czy dysortografia. Po prostu wybielanie swojej niedyspozycji umysłowo-motorycznej. Żyj spokojnie a nie afiszuj się ze swoim zboczeniem wmawiając normalnym heteroseksualnym ludziom jakieś bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
novick Re: słuchaj po raz drugi 21.01.08, 10:26 w tym tekście "normalny heteroseksualny człowiek" (homo catoendecus) okazuje się nietolerancyjnym, agresywnym, obawiającym się o swoją męskość, zakompleksionym, ignoranckim jaskiniowcem.Są profesjonalne metody pomocy ludziom o niskim poczuciu własnej wartości, na dodatek węszącym spisek obcych, chcących dokonać zamach na 'mój idealny i jedynie możliwy model życia'.Są też książki, encyklopedie, fachowe czasopisma...Pedały do gazu!Albo do psychuszki!Albo do katolickich egzorcystów!Brawo!Nie ma to jak atawistyczny rozwój osobniczy.Jeżeli myślisz, że kierowanie się w życiu fiutem przez homo/hetero faceta może być jakąkolwiek receptą, to Freud, bracie, by się ucieszył!:))) Wskakuj na kozetkę i lecz kompleksy i lęki.Homofobia to forma współczesnego rasizmu, a spokojne życie nie jest możliwe m.in przez takich jak TY.Ech, dlaczego Adolf nie wytępił wszystkich tych gogusiów, a tylko niektórych ubrał w różowe opaski?...No, tak, on też był zakompleksiony, rasowy Niemiec-brunet...Miłego tygodnia! Uśmiechaj się ,Piotruś! P.S.Pierwszy stosunek analny widziałem w wykonaniu pary hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: słuchaj 19.01.08, 00:25 > zrozum, że jesteś gorszym człowiekim. Pewnego rodzaju kaleką > mentalno-umysłową. Jesteś błędem natury. Żyj sobie spokojnie a nie > afiszuj się ze swoim kalectwem wmawiając normalnym ludziom że twoja > niedyspozycja cielesna jest normalnością. Taki twój los. Marna prowokacja trolliku. Nie wierzę, żeby współcześnie mogli egzystować ludzie o tak zboczonych poglądach jak twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: słuchaj 23.01.08, 20:13 Panie Piotrze: musi pan zrozumiec, ze to pan jest tym "gorszym czlowiekiem". Malo tego; jest pan czlowiekiem z gruntu ZLYM, ktory powinien sie LECZYC. Takiej pogardy dla kogos, kogo sie nie zna, jak u pana, czesto sie nie spotyka. Swoja obrzydliwa wypowiedzia przynosi pan wstyd narodowi polskiemu. Na szczescie takich jak pan bedzie - mam nadzieje - coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: słuchaj 23.01.08, 20:13 Panie Piotrze: musi pan zrozumiec, ze to pan jest tym "gorszym czlowiekiem". Malo tego; jest pan czlowiekiem z gruntu ZLYM, ktory powinien sie LECZYC. Takiej pogardy dla kogos, kogo sie nie zna, jak u pana, czesto sie nie spotyka. Swoja obrzydliwa wypowiedzia przynosi pan wstyd narodowi polskiemu. Na szczescie takich jak pan bedzie - mam nadzieje - coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: słuchaj 07.04.08, 10:43 Szkoda słów.. Tacy prędzej czy później zawsze trafiają/wracają za kratki.. Odpowiedz Link Zgłoś
novick Re: COŚ OD SIEBIE! 21.01.08, 09:59 Jesteś BOHATEREM! Drogi Rafale!Nie zawracaj sobie głowy komentowaniem prostackich uwag, czy wyglądasz/zachowujesz się jak "ciota".To bzdury.Dziwi mnie, że chciałeś sprawę olać: przecież jesteś działaczem KPH!!!Kto ma przecierać ścieżki, jeśli nie Ty?!Twoja sytuacja to jest przykład Wrogiego Państwa Homofobicznego.Tak też zachowali się policjanci komisariatu przu ul.Różyckiego 32. Żadnej łaski nie robią swoją interwencją-pracują za nasze podatki i zobowiązuje ich do tego prawo.Poza tym policjant to nie sędzia.Na czym innym polega jego rola w demokratycznym państwie prawa.Trzymam kciuki i życżę nam wszystkim, żeby takich "niemożliwych" było więcej!~jarek paweł Odpowiedz Link Zgłoś
askart Polska Moralnosc i Etyka 09.02.08, 19:26 Wyjechalem z Polski majac lat 13 i wychowalem sie na Zachodzie, za co jestem Zyciu niesamowicie wdzieczny! Przeraza mnie panujaca w Polsce nietolerancja,nacjonalizm,ekstremizm polityczny i religijny fanatyzm rezultujacy z katolickiego fundamentalizmu.To nie jest Polska w ktorej chcialbym zyc! Dlatego tez w niej nie zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: Polska Moralnosc i Etyka 07.04.08, 10:35 Eeee tam, obraz naszej rzeczywistości w mediach i internecie (szczególnie na forach dyskusyjnych) jest bardzo mocno zniekształcony. Naprawdę nie ma aż tak fatalnie, a ludzie na co dzień nie skaczą sobie do gardeł. Odpowiedz Link Zgłoś