jacek2235 05.02.08, 07:53 Nie "Africa Corps" tylko Afrika Korps - patrz pl.wikipedia.org/wiki/Afrika_Korps To było przecież wojsko niemieckie a nie angielskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek2235 Coś ty, dziołcha, zrobiła? 05.02.08, 07:56 Nie "Africa Corps" tylko Afrika Korps - patrz pl.wikipedia.org/wiki/Afrika_Korps To było przecież wojsko niemieckie a nie angielskie Odpowiedz Link Zgłoś
beuthen1 Coś ty, dziołcha, zrobiła? 05.02.08, 10:21 Co właściwie autor chciał po przez ten artykuł przekazać , że śp. nieboszczka pochodziła z porządnej rodziny - nikt w to nie wątpi . Notoryczne podkreślanie pochodzenia ze Śląska czasem bywa nudne , raczej chciano wytworzyć aurę współczucia u czytelników . Dlaczego popełniła samobójstwo ? to chyba pokaże czas i historia . Obecnie na tragedii tej kobiety za wielu, łącznie z GW chce ugrać coś dla siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
snacker Coś ty, dziołcha, zrobiła? 05.02.08, 11:34 Pani Redaktor, dziękuję za ciepłe, ludzkie wspomnienie o Pani Blidzie, zgadzam się z przedmówcą - historia osądzi, ale tych wszystkich karierowiczów IV PR. Zaszczuć, zgnoić, a później zniszczyć laptop i połamać karty SIM. Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner No wlasnie. Historia osadzi Ziobre 05.02.08, 21:38 za zaszczucie na smierc Barbary Bildy i za zniszczenie poskiej transplantologii - a wiec za smierc kilkunastu osob. Odpowiedz Link Zgłoś
lelo58 Coś ty, dziołcha, zrobiła? 06.02.08, 23:59 Droga Gazeto.Obraz Ślązaków w reportażu jawi mi sie jako grupa ludzi prawych,pełnych poswięcenia,gotowych zrobić wszystko dla swojej wspolnoty.Czy dostałbym jakiś namiar na kogoś ze Śląska kto zechciałby mi pomóc w moich kłoptach.Buduje domek na Mazurach do wykonczenia brak mi ok 30 tyś.Nie,broń Boże to nie jest ordynarna forma szukania pożyczkodawcy.Tu nie chodzi o pożyczkę,tu chodzi o ludzką pomoc. W zamian za to ta osoba mogłaby przez 10 lat przyjeżdzać do mnie na urlop.Zaznaczam,że byłem na Sląsku na koloniach i byłem nawet w Chorzowie w PKiW.Więc jestem swojakiem mozna by rzec.Pozdrawiam Jan Budowniczy Jezioro Marózek Mały 10 Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: Coś ty, dziołcha, zrobiła? 07.02.08, 04:15 lelo58 napisał: > Droga Gazeto.Obraz Ślązaków w reportażu jawi mi sie jako grupa ludzi > prawych,pełnych poswięcenia,gotowych zrobić wszystko dla swojej wspolnoty. Masz racje. Prawymi moga byc tylko Polacy. Nieskazitelny narod polski. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzy84 Kwintesencja pustości 08.02.08, 10:57 Całe życie człowieka, który ciężko pracował dla innych zniszczone przez kwintesencję pustości, topiciela laptopów, ZERO Ziobrę. Szkoda słów ... Odpowiedz Link Zgłoś
eg-o2 Coś ty, dziołcha, zrobiła? 08.02.08, 18:24 Byłam pewna,że Ślązacy Ziobrze tego nie darują. Na Blidowej zakończy się kariera tego pospolitego złoczyńcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Dziś druga rocznica śmierci Barbary Blidy … 25.04.09, 18:52 … a zleceniodawcy i wykonawczy zaszczucia Barbary nadal chodzą wolno. Odpowiedz Link Zgłoś