kika75 14.07.10, 17:56 dyrberg-kern na bardzo fajne sportowe lub bardziej eleganckie okulary ja z tej firmy mam juz dwie pary,ale pytanie moje jest takie na co wy zwracacie uwagę kupując okulary cena ,jakośc,marka a może moda,??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
energia Re: okulary 19.08.10, 11:50 Ja najbardziej zwracam uwage na to, czy dobrze w nich wyglądam, a jakiej są marki to naprawdę nieistotne. Cena tez nie gra roli chociaż wolę nie wydawać na nie setek złotych. Zazwyczaj mam okulary do kwoty 30zł i też jest ok. Ostatnio jednak kupiłam takie za 10 i też świetnie wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: okulary 21.08.10, 19:19 ja też zwracam uwagę na oprawki (i jak w nich wyglądam) cena to raczej nic bo rodzice płacą, ale raczej nie przeginam bo noszę soczewki Odpowiedz Link Zgłoś
lilianaa Re: okulary 22.08.10, 14:45 Przede wszystkim moda i jakość..no i najważniejsze - jak wyglądasz i jak się czujesz w wybranych okularach.. Odpowiedz Link Zgłoś
paprryka Re: okulary 23.08.10, 09:31 Tak naprawdę top zwracam uwagę na każdy szczegół- przede wszystkim na cenę. W końcu nie wydam jakieś bajońskiej sumy na okulary Moda kieruję się chyba najmniej, bardziej jest dla mnie ważne jak się czuję w okularach. jakiś czas temu modne były najpierw kolorowe oprawki a potem, "kujonki", tak naprawdę to nikt nie wyglądał w nich dobrze ale "wszyscy" je kupowali . Generalnie jednak wolę soczewki kontaktowe, są bardziej wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
romulusia Re: okulary 01.09.10, 15:49 Ja przy wyborze okularów kierowałam się i modą i ceną. Można te dwie rzeczy połączyć. Jak się dobrze poszuka to można trafić na całkiem niezłe promocje. Mnie udało się kupić dobrej jakości oryginalne okulary za pół ceny na zimowej wyprzedaży w galerii handlowej. Odpowiedz Link Zgłoś