maureen2 16.09.09, 07:45 przecież to znany filozof,któy zapisał się do grupy ekonomicznej ciekawe w czym doradza menedżerom firmy i ekonomistom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomalamas Gwiazdor Libertasu i firma "Dobre Rady" wokół TVP 16.09.09, 08:19 Prawy i sprawiedliwy... A tak swoją drogą to co on mógł doradzić? Jedynie mając dostęp do byłego faszysty szepnąć conieco! Później podzielić należność na pół i oddać byłemu faszyście. Ot, taka legalna łapówka. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Gwiazdor Libertasu i firma "Dobre Rady" wokół TVP 16.09.09, 09:47 Jakie czasy,tacy i doradcy.A Wujek Dobra Rada zna się po prostu na wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Kto wysłał Zawiszę do Astry 16.09.09, 13:35 Należy w pilnym terminie powołać sejmową komisję śledczą, która wyjaśni kto wysłał A.Zawiszę do Astry i ile kasty otrzymali ludzie związani z Giertychem, Farfałem. To jawny szwindel giertchowców! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Zawisza śledził banki a złapał Astrę 16.09.09, 13:40 Kto pamięta jak bohaterski poseł Zawisza śledził powiązania Balcerowicza z bankami. Teraz będzie się musiał tłumaczyć z niecnych handelków z niemiecką astrą. *Zawisza jest filozofem, absolwentem Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. W latach 1998-2000 był sekretarzem generalnym ZChN, a w latach 2001-2002 należał do Przymierza Prawicy. Był członkiem Zarządu Głównego PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kto wysłał Zawiszę do Astry 16.09.09, 13:43 Ku pamięci!!!"..Komentując powołanie "bankowej" komisji śledczej Jarosław Kaczyński powiedział, że jej zadaniem ma być wyjaśnienie "tych wszystkich punktów po 1989 roku w polskiej bankowości, które budzą wątpliwości". Prezes PiS powiedział, że słyszał o przedsięwzięciach, mających na celu sparaliżowanie prac komisji. Zastrzegł jednak, że nie wie, czy to prawda. "Słyszałem o tzw. zleceniach dawanych wielkim firmom detektywistycznym na polityków PiS, m.in. na posła Zawiszę. Powtarzam - nie wiem, czy to prawda, ale wiem, jak potężne interesy mogą tu być naruszone i wiem, że tego rodzaju metody mogą tu być stosowane" - powiedział szef PiS.". Czy z takim smym zapałem Wielki Brat K. będzie chciał wyjaśnić na czym polega rola Zawiszy w dilu pomiędzy Farfałem a Astrą. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski SES a RM 16.09.09, 17:05 Ciekawe czy nadawanie razem z programami TVP od maja 2008 r. Radia Maryja i TV Trwam kosztuje więcej o. Rydzyka czy TVP. Odpowiedz Link Zgłoś