azjatuchajbejowicz 23.10.09, 13:22 No cóż - wystarczy odpowiednio nagłośnić 'protest' i podać jego czas. To wystarczy do odpływu kierowców z autostrady i spowoduje spadek zysków. Nie trzeba blokować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balusz Kraków: motocykliści znów chcą blokować autostradę 23.10.09, 14:37 Popieram protest Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Kraków: motocykliści znów chcą blokować autostradę 23.10.09, 15:57 POPIERAM !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Autostrada - dumnie brzmi 23.10.09, 16:35 Jaja sobie robia ci, ktorzy nazywaja to cos autostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
nagyvarad Re: Autostrada - dumnie brzmi 24.10.09, 13:56 ...a ja nie popieram, bo nie rozumiem o co tu chodzi. O 2-3 złote? Stałem wczoraj w Mysłowicach przed bramkami dobre 45 min, bo kilkunastu motocyklistów skrzyknęło się by w piątkowy wieczór sparaliżować wjazd na A4. Udało im się, wkurzeni kierowcy trąbią, wychodzą z aut, krzyczą i klną. Pytam takiego jednego, ubranego jak ufoludek na błękitnym ścigaczu: ile kosztuje taka maszyna? On, zdejmując ten swój kosmiczny kask, z dumą oświadcza - 85 tysięcy. Kiwam z podziwem głową i pytam się dalej: i co, o ile się tu szarpiecie, o 2, 3 złote? Żebyście tu szpanowali pędząc 250 na godzinę? O to się tu, użeracie? Żadnemu już nie zjadę na bok, a jak dotąd, zawsze to robiłem. Takimi kretyńskimi protestami uprzykrzacie skutecznie życie innym, i liczycie na jakieś poparcie, solidarność? Wasze motocykle to tylko zabawki, rozrywka, stać was na to, ok, nie ma problemu, ludzie różne mają hobby, ale ośmieszacie się przed innymi walcząc o te śmieszne kilka złotych. Żenada, pajacowanie, dorośli panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 W Ameryce motocyklisci placa 26.10.09, 02:22 tak samo jak samochody osobowe. Czy jak ktos np. kupuje abonament TV i jest osoba samotna to ma placic mniej niz malzenstwo z dwojka dzieci? Trzeba postapic stanowczo z tymi warcholami! Odpowiedz Link Zgłoś