wwwkajawolnickacom 03.01.10, 21:51 sojusz PiS i SLD... polityczna prostytucja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponte_aronte podpisało się już 80 trójkowców 03.01.10, 22:01 macie nieaktualne dane www.przyjacieletrojki.org.pl/# Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: podpisało się już 80 trójkowców 03.01.10, 23:21 Doskonale rozumiem artystów, że się podpisują, przecież Trójka daje im zarobić, szkoda by było kury. Z drugiej strony pamiętam, jak Wassowski na antenie "zaprotestował" śmiechu było co nie miara :), zwłaszcza, że pan ów nie wnosił NIC i gdyby nie przyjaźń z Mannem i genialny ojciec, to nie miałby nic do powiedzenia. Okazało się, że Jethon nie zepsuła tego, co Skowroński zrobił. Nie jest to radio moich marzeń, ale większość rozgłości poziomem do pięt mu nie dorasta. A Sobala jest aparatczykiem zdaje się i może mieć gdzieś dobro programu a słuchaczy jeszcze głębiej Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: podpisało się już 80 trójkowców 04.01.10, 08:52 > Okazało się, że Jethon nie zepsuła tego, co Skowroński zrobił. Nie jest to radi > o > moich marzeń, ale większość rozgłości poziomem do pięt mu nie dorasta. A Sobala > jest aparatczykiem zdaje się i może mieć gdzieś dobro programu a słuchaczy > jeszcze głębiej he he... zaraz cię wyznawcy św Trójki żywcem obrzucą kamieniami. Moja opinia o tej rozgłosni jest taka że to rozgłośnia dla koneserów. Dla ludzi którzy z trójką dorastali i którzy mają do niej sentyment. Niestety dla przecietnego słuchacza muzyka wałkowana od 30 lat, żarty i rodzaj humoru powielany w coraz gorszej werji od 30 lat, jazz, kawa z wanilija Kydryńskiego sa mdłejsze do najmdłejszości. A jak przypomnę sobie jeszcze niedawnego Niedźwiedzkiego z koszmarnym popem lat 80 to już dostaje globusa. Na tle konkurencji trójka wyglada całkiem zgrabnie tyle ze jaka to konkurencja? Chyba nie rmf czy zetka bo od tego czegos mój odbiornik zachowuje się jak czajnik na gazie, paruje, piszczy i chce uciec ze stolika. Toto radio jest w ogóle. nie porównujmy trójki bo nie ma do czego. Z polskich rozgłośni słucham już tylko dwójki praktycznie ale i tak coraz rzadziej. od kiedy zamiast bacha w niedzielny poranek puszczają kantaty licheńskie to też mam już trochę dość. po prostu że mit trójki narodził się w latach gdy płyta winylowa Stonesów była rarytasem dostępnym dla nielicznych (zwykle synów partyjnych bonzów lub tego rodziaju wynalazkow na placówkach)a jedynym medium dla młodego człowieka chłonnego muzycznych nowinek było radio. najpierw Luxemburg a potem trójka. Jak sie wszystko pozmieniało i każdy kupił "kompakta" a wcześniej kaseciaka i towarzystwo własnym sumptem kopiowało nagrania to trójka przestała być oknem na świat a stała się radiem kultowym przy którym zostali wieczni studenci i ci którzy to radio kochali. Trwa to nie wiedzieć czemu do dziś bo szczerze mówiąc codzień chodzę z telefonem i radiem w uszach i przeklinam dzień w którym popsuly mi się słuchawki do samograja i muszę słuchać radia. jeszcze Strzyczkowskiego posłucham bo się pośmiać można trochę i posluchać narodu ale jak mi zacznie jachimek smęcić albo Kydryński zacznie smęcić to Panie... idę na pekaes albo włączam innego bareję. Nikt na szczęście nie zmusz mnie do słuchania czegokolwiek a ci którzy chcą to niech sobie trójkę utrzymują. Ich prawo ale szczerze mówiac jakby tej stacji nie było to dla mnie jakoś wiele by się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: podpisało się już 80 trójkowców 04.01.10, 10:17 Również na przemian próbuję znaleźć coś ciekawego to w trójce, to w dwójce :) Coraz częściej cieszę się możliwościami, jakie daje internet. Ale radio ma tę zaletę nad netem, że oprócz muzyki, jest tam również słowo, słowo do słuchania. No i w prII słowo bywa mądre i interesujące. W trójce bardzo rzadko takie się zdarza. Jest to radio muzyczno-polityczne na niezłym poziomie. Gdybym miał wybierać na co przeznaczać abonament, chętnie bym go przeznaczał na rozwój dwójki, reszta niech idzie na sprzedaż, trójka zas, jako radio niszowe, powinna sobie dobrze poradzić na rynku. Chyba nawet nie niszowe, po prostu skierowane do określonego odbiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: podpisało się już 80 trójkowców 04.01.10, 11:14 Ale radio ma tę > zaletę nad netem, że oprócz muzyki, jest tam również słowo, słowo do słuchania. właśnie w tym rzecz. tyle ze w Polsce nie ma radia "mówionego". ja cenię sobie dwójkę ale tam się praktycznie też ciągle gra. Uwielbiam klasykę ale wolałbym aby więcej też o niej mówiono lub było więcej transmisji live . Genialne audycje Perza to klasyka - czemu dziś nikt już takich nie robi? Chciałbym stacji która wyjaśniłaby słuchaczowi meandry polityki, ustrojów politycznych a nie ciągle zapraszajaca polityków i tzw ekspertów którzy powiedzą co im pryncypał rozkarze. Chciałbym radia które od czasu do czasu wytłumaczyłoby słuchaczowi takie kwestie jak na przykład to że manet czy cezanne niekoniecznie byli impresjonistami bo Polacy o sztuce pojęcie maja żadne. chciałbym radia w którym dyskutuje się o Polsce i Polakach bez polityków i bez tej jatki znanej z tvn czy innej sieczkarni dziennikarsko-politycznej. Radio mówione a nie zapychane tandetnymi audycjami w której prowadzący daje upust swoich muzycznych fascynacji i daje się mówić "patrzajcie jakie to ja mam świetne płyty i gdzie ostatnio byłem. wy siedzicie w polskich borach a ja robie foty krzewom pieprzowym w portugalii". Trójka w zaden sposób radiem mówionym nie jest. Zresztą prawda jest taka ze nikomu nie dogodzisz i zawsze bedzie coś nie tak. Uważam ze jak komuś trzeba mówić czego ma słuchać czy ogladać to nic mu z takiego słuchania i oglądania i te całe audycje muzyczne to o kant d... rozbić. Codzien robię sobie 2 godzinny trening na świezym powietrzu i od jakiegoś czasu zawsze biorę telefon z radiem i cholera nie bierze bo tam nie ma czego słuchać. Rano coś o polityce, później muzyczne zapchaj dziury, potem strzyczkowski w miarę fajne programy mówione - potem znów gramy i gramy. ileż mozna słuchac muzyki i Santa claus is going to the town? Przełaczam na dwójke... Po raz setny słucham koncertu emoll chopina. uwielbiam ale co za dużo to niezdrowo. Marzy mi się radio informacyjno-kulturalne po prostu. Ot taki radiowy odpowiednik BBC4 i BBc World. U nich BBC robi seriale w typie Monarchy autorstwa Starkeya a u nas TvP robi Ojca MAteusza. i w radiu dzieje się dokładnie to samo. Przecież w PR1 poranne pasmo to jakis horror w którym podaje się przepisy na precle z czekoladą i tego typu wynalazki znane z tych telewizji śniadaniowych. Trójka niby jest radiem ambitnym tylko czasem autorzy są tak ambitni ze ja ich wizji po prostu nie rozumiem mimo szkoły muzycznej i uczelni artystycznej. no ale tam kształcą samych tępaków co nie znają się na jazzie i tworzeniu "klimatów". Również abomament zostawiłbym dwójce a nawet jeszcze dodal coś od siebie ale reszta nadaje sie do zwykłej gry rynkowej o słuchacza i datki fanów pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: podpisało się już 80 trójkowców 07.01.10, 20:15 Przepraszam, że tak późno odpowiadam. W PR2 pan Orawski prowadził Akademię muzyczną, w której objaśniał różne terminy muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
d.maskator Re: podpisało się już 80 trójkowców 04.01.10, 09:56 33qq napisał: > Z drugiej strony pamiętam, jak Wassowski na antenie "zaprotestował" śmiechu był > o > co nie miara :), zwłaszcza, że pan ów nie wnosił NIC i gdyby nie przyjaźń z > Mannem i genialny ojciec, to nie miałby nic do powiedzenia. Wystarczyło, ze wybierał muzykę dla piątkowego popołudniowego Zd3. I w niedzielę z Mannem współprowadził "Tanie granie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: "Sobala nie chciał rozmawiać" 04.01.10, 01:27 Zastanawiam się czego się właściwie taka Sobala spodziewała... Oklasków? Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce ...... 03.01.10, 22:02 Wszytsko jasne. Cały zespól może odejśc Sobalama juz zapewne całą rzeszę chętnych redaktorów z radia M oraz innych satelitów. Mieszkam w Polsce w kraju w którym rozum śpi.... Odpowiedz Link Zgłoś
offoffmedia Re: Mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce ...... 03.01.10, 22:21 przecieram oczy... przecieram raz jeszcze....Cały zespół? To w naszym kraju niebywałe. W mediach publicznych takiego jawnego buntu nie było. Wiecie kto za to zapłaci? Magda Jethon, która na pewno w pisaniu listu nie brała udziału - raczej ją samą zaskoczył. Wytłumaczyć dlaczego? Nie chce mi się. Kto nie rozumie sam z siebie ten nie zrozumie pisiej mentalności choćby tysiące tłumaczeń.... P. Śledzińska Katarasińska może sobie zwoływać komisję. Nawet śledczą - to modne. List do Tuska i Komorowskiego? A kto za przeproszeniem olał media??? Swoją drogą śledząc dodawanie podpisów do listu czekam aż zaczną się pod nim podpisywać ludzie spoza Trójki . Miałem sen... pod listem podpisał się Igor Janke, a potem Kataryna.. Tak powinno być. Zgłupiałem ??? A co to ja Odpowiedz Link Zgłoś
bat_na_pisuary he, he, protestowali jak zwalniali Skowrona, będą 03.01.10, 22:43 też protestować, jak poleci Sobala, pajace... Odpowiedz Link Zgłoś
rwakulszowa "Trójka" broni się przed polityką 03.01.10, 22:10 A gdzie była poseł Sledzińska jak PO wydymało SLD w sprawie nowej ustawy medialnej ? Powiedzieliście że macie ustawe w D>>>P I i E. A teraz wielki wrzask, ze Pis robi co chce. A wyście mysleli że beda was pytac o dyrektywy ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekd47 Re: "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 10:18 rwakulszowa napisał: > A gdzie była poseł Sledzińska jak PO wydymało SLD w sprawie nowej > ustawy medialnej ? Powiedzieliście że macie ustawe w D>>>P I i E > . > A teraz wielki wrzask, ze Pis robi co chce. A wyście mysleli że beda > was pytac o dyrektywy ? ty lachu odpieprz sie od po i katrasiniskiej korto sld sie marzylo to dostalo od pisu imasz swuj ukochany sojusz PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 "Trójka" broni się przed polityką 03.01.10, 22:18 Moze protestowac caly zespol redakcyjny, moze protestowac cala Polska. Wiadomo ze niczego nie osiagna. Czy jeszcze nikt nie zrozumial, ze Jaroslaw Kaczynski dla wladzy potrafi oglosic nastepny stan wojenny, tylko duzo gorszy od poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad "Trójka" broni się przed polityką 03.01.10, 22:39 Jak pieknie to wyglada szczegolnie z duzej odleglosci.Bardzo czesto sie irytowalem czytajac takie dlupie komentarze.Obecnie tylko moge sie tylko posmiac oczywiscie z glopoty tych naiwnych komentatorow.Dopoki obywatele maja co do gara wlozyc i byc zadowolony ze swojej sytuacji materialnej nie bedzie sie buntowal przeciw wladzy nieudacznikow.Dla tego tak bardzo szczekal na PIS ktore mialo program i chcialo naprawic PANSTWO.PO i premier polTusk daje szanse wszelkiej masci cwaniakom wiec i reszta obywateli korzysta z tego bajzlu jaki wprowadzilo obecne kierownictwo pod rzadami Sloneczka Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
deval Re: "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 02:18 Tak. Miało program. Tylko lepiej nie domniemywać - gdzie, patrząc na REALNE działania i REALNE sojusze... 2 lata koniunktury psu w ... bo się przy korytku musieli nachapać... Odpowiedz Link Zgłoś
wilczek1968 To ty już lepiej dalej patrz z daleka... 04.01.10, 08:11 ...i nie wracaj - o jednego ślepca mniej w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Do tych co podpisali 03.01.10, 22:54 A gdzie byliscie, kiedy PO pod komendo Wyborczej wyrzucalo z pracy Skowronskiego? W ogole nie przeszkadzalo Wam, ze szefowa zostanie osoba mocno powiazana z Platforma??? Wtedy bylo OK teraz be? Najbardzej jednak szkoda, ze osoby takie jak Chojnacki wpisuja sie w polityczne akcje Katarasinskiej... Naprawde nie warto skladac swojego autorytetu na oltarzu polityki PO. Odpowiedz Link Zgłoś
offoffmedia Re: Do tych co podpisali 03.01.10, 23:37 niemiecniemiec i pikofard - wy głupie chyba jesteście abo co? Nie wiem... Myślę sobie ,że czasami warto używać mózgu...jak się ma.... Nie żeby zaraz coś wartościowego- tak dla higieny i sportu. Merytorycznie do pozamerytorycznych ujadaczy partyjnych się nie odzywam - ot co! ============== "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." Martwe dusze M.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
romario66 Re: Do tych co podpisali 04.01.10, 09:39 offoffmedia napisał: > niemiecniemiec i pikofard - wy głupie chyba jesteście abo co? > Nie wiem... > > Myślę sobie ,że czasami warto używać mózgu...jak się ma.... > Nie żeby zaraz coś wartościowego- tak dla higieny i sportu. > > Merytorycznie do pozamerytorycznych ujadaczy partyjnych się nie odzywam - ot co Wrrrrr, hau,hau,hau, wrrrrrr, ude rrrrraussss! Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: Do tych co podpisali 04.01.10, 06:24 niemiec.niemiec napisał: > A gdzie byliscie, kiedy PO pod komendo Wyborczej wyrzucalo z pracy Skowronskieg > o? Z tego co pamiętam, Śledzińska - Katarasińska także żądała wyjaśnień w sprawie odwołania Skowrońskiego i mówiła, że to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: Do tych co podpisali 04.01.10, 07:16 A tutaj potwierdzenie moich słów: www.dziennik.pl/polityka/article329273/Skowronski_herold_PiS_czy_bohater_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Do tych co podpisali 04.01.10, 10:27 niemiec.niemiec napisał: > A gdzie byliscie, kiedy PO pod komendo Wyborczej wyrzucalo z pracy Skowronskieg > o? > W ogole nie przeszkadzalo Wam, ze szefowa zostanie osoba mocno powiazana z > Platforma??? Wtedy bylo OK teraz be? Wtedy też nie było OK i też protestowałem, ale tak "be" jak teraz to wtedy nie było. Powód jest prosty - Jethon jest dobrym fachowcem i utrzymała poziom Trójki, a Sobala to szkodnik, który już wcześniej rozwalił Biskę. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 [...] 03.01.10, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mada.kinhcim hehe, rok temu to byli prawicowi publicysci 03.01.10, 23:22 gdy chodzilo o wywalenie Skowronskiego. A teraz to jest caly zespol. Wtedy w protescie odszedl "prawicowy publicysta" Wasowski. to chyba dzis protestuje lewicowy publicysta Mann hehe. No coz nosila (czy tez raczej fotografowala sie z Tuskiem) Jethon razy kilka, poniesli i Jethon. Jednak najlepsza postacia wymyslona przez GW jest "prawicowy publicysta" Jachowicz - do 2004 roku byl to prawicowy publicysta Wyborczej, dzis jest juz prawie faszysta. Co to sie z ludzmi robi na stare lata. Hipokryzja im sie nie podoba. Koniec Swiata sie chyba zbliza. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: hehe, rok temu to byli prawicowi publicysci 04.01.10, 10:05 > Jednak najlepsza postacia wymyslona przez > GW jest "prawicowy publicysta" Jachowicz - do 2004 > roku byl to prawicowy publicysta Wyborczej, dzis jest > juz prawie faszysta. Niezależnie od tego jak go nazwiesz - jego po prostu nie da się słuchać. Idiotyzmem było wpuścić gościa na antenę radia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: "Trójka" broni się przed polityką 03.01.10, 23:26 tak sie konczą sojusze jednych nieudaczników z drugimi neptykami czyli sld z pis-em ,obaj towarzysze się zbratali , he he.najgorzej na tym wyszło sld ktore zostało wyrolowane po mistrzowsku ,tego idiote populiste i demagoga napieralskiego powinni wylać na zbity pysk z sld bo doprowadzi tym kompromitujacym i zenujacym braterstwem w wielu strategicznych sprawach do ostatecznej kleski tej parti w najbliższych wyborach.kaczynscy już wyrolowali i oszukali niejednego to ludzie bez zadnych skrupułów i bez zadnej politycznej etyki ,oni sa lojalni tylko wobec siebie nawzajem a do osiągniecia swoich celów gotowi są powświecić nawet interes Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Wy wyżej skąd sie urwaliście?Choinka wam uschła? 03.01.10, 23:31 Jakie żydowskie radio? Żydowskie to jest Maryja - wszak była żydówką z krwi i kości. Polska to jet kiełbasa w sklepie na rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid "Trójka" broni się przed polityką 03.01.10, 23:41 A co to za zas..ny prezydent, co nie szanuje narodu, lepiej tak zapytaj. PiS to partia oszołomów wychowanych na komunie i tak samo jak komuna szerzących degrengoladę i dziadostwo. "Trójka" jest po prostu za dobra, a oni nie lubią tego co dobre, tylko to, co jest szare i ponure - jak oni. Najpierw rozwalili i tak nie najlepszą TVP, teraz wyciągają łapska po "Trójkę". Dać takim porządzić z 10 lat to zrobią z Polski drugą Koreę Północną, ten kto tego nie widzi musi być chyba ograniczony umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 01:17 "personel" sobie może... ? Kupić swoje radio ! Niedouczony aplikant, niejaki Zbigniew Z. , upokorzył i zeszmacił Panów Profesorów. Prokuratorzy i sędziowie SN, jedli mu z ręki. Na szczęście - było, minęło... Myślicie, że w radyjku, będzie inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 05:37 Ten manewr prezesa chyba nie jest genialny. To uderzenie znad wieprza Sobalą nie wydaje się fortunne. Jakich to nowych zwolenników zyska PiS? Czy posady dla paru przydupasów są warte tej zadymy? I te antysemickie aluzje obrońców nowego ładu. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 07:34 I. Śledzińska-Katarasińska w roli obrońcy Trójki? Niedobrze mi się robi... Przecież to PO jest jednym z głównych winowajców obecnej sytuacji mediów publicznych! Prace nad ustawa medialna nakazuja najwyzsza podejrzliwosc wobec PO w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tvpis "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 07:41 Wszystko fajnie, tylko czemu taki protest nie odbywa się na antenie? Nie mówię o strajku czy zrywaniu ramówki, ale gdyby każdy z podpisanych pod listem, każdą swoją audycję rozpoczynał od wyrażenia w dwóch zdaniach swojego sprzeciwu, to byłoby to o wiele skuteczniejsze, niż choćby milion podpisanych listów, przemilczanych przez "publiczne" media. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisowski_histeryk wole pisowskoeseldowskiego prezesa 04.01.10, 08:13 od eseldowskoplatformerskiej prezesowej. Odpowiedz Link Zgłoś
evident pisolew robi czystki przed wyborami 04.01.10, 08:17 potrzebni są usłużni Odpowiedz Link Zgłoś
mokichanin Re: "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 08:20 Nie ma Chacimskiego. W głowie mu sie poprzewracało w tym Przekroju. Odpowiedz Link Zgłoś
cymoryl A w mojej firmie rządzą nieudacznicy z POPiS i 04.01.10, 08:24 ciągną ją w dół. To dopiero granda i skandal! A jeszcze nie tak dawno firma tak dobrze prosperowała ... Szkoda gadać ... Ale tak to jest, jak sobie podobni antyfachowcy, rządni karier i pazerni na kasę biorą się za kierowanie poważną firmą. Najgorsze jest to, że POPiS ma się w wielu miejscach całkiem dobrze, mimo rzekomej ostrej walki w mediach i sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin "Trójka" 04.01.10, 08:32 Odwołali Skowrońskiego - protesty, odwołali Jethon protesty, odwołają Sobalę - protesty będą trwały nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 bo trzeba dorżnąć ostatnią watahę z Platformy 04.01.10, 08:51 .. chcieliście Sikorski dożynania to macie ! Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Kurwiк czy Cuchnowski zajęci TVP, przynajmniej 04.01.10, 09:04 Rydzyk ma spokój, no chyba że znowu tego pojebanego prowokatora Maszkowskiego zatrudnią www.redakcja.pl/Tekst/Polityka-Polska/530260,Ustawka-jasnogorska---dwanascie-pytan-do-gw.html Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Kurwiк czy Cuchnowski zajęci TVP, przyn 04.01.10, 10:39 A co ma Maszkowski i Rydzyk do tematu? Chyba, że jesteś pojebanym prowokatorem Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichogry "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 09:15 Paranoja PO kjtora za swoja nieudolność i beznadzierjność Katarasiuńskiej probuje zrzucać wine na innych , a kto forsował i uzgadniał ustawę a potem psim swedem sie z ustaleń wycofał.Teraz chce sie ukazywać jako dobry wujek -chyba cudak i TUSK! Odpowiedz Link Zgłoś
conthekst Re: "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 09:16 No tak. Kolejny raz Sobala. Najpierw miał aferę z Radiem BIS, gdzie zaczął robić czystki i zmiany personalne oraz w ramówce, by się przypodobać PiS-owi, teraz ma z Trójką. Ten koleś rozwali Polskie Radio jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
romario66 Słuszna decyzja - 04.01.10, 09:37 - wystarczy spojrzeć na zdjęcie tej pani... Odpowiedz Link Zgłoś
romario66 Re: "Trójka" broni się przed polityką 04.01.10, 09:42 Sojusz PO i PSL - polityczne sq..wienie Odpowiedz Link Zgłoś