smere 11.01.10, 20:55 Wyraźnie widać, że tworzy się armia, bez zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-ve15 Chińczykom zabraknie 24 mln żon 11.01.10, 20:58 "w Pekinie i Szanghaju, gdzie miejscowa ludność szybko się starzeje, nie tylko zezwolono na dodatkowe dziecko, ale urzędnicy z wydziału planowania rodziny obchodzą ostatnio mieszkanie po mieszkaniu i do tego zachęcają". _____________ Może jeszcze sami pomagają zastępując mało jurnego lub niepłodnego małżonka? Zarty żartami, ale nadwyżkę 24 mln młodych mężczyzn można rozesłać od Rosji poprzez Europę aż do Afryki i Ameryk. To bardzo korzystne dla polityki kraju mieć wszędzie swoich. Zresztą już tak się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ve15 Re: Chińczykom zabraknie 24 mln żon 11.01.10, 20:59 smere napisał: > Wyraźnie widać, że tworzy się armia, bez zobowiązań. Za to z dużym ładunkiem agresji.... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Agresje mozna wyeliminowac biotechnologia. 11.01.10, 22:49 Wystarczy dodawac do jedzenia odpowiednie dodatki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Chińczykom zabraknie 24 mln żon 11.01.10, 21:51 A tam, zaraz zabraknie. Znaczna część nadwyżki facetów wyemigruje do USA i Europy, a resztę wcielą do wojska. Poza tym zawsze władze mogą stworzyć woluntariat żon, które poza swoim ślubnym, będą "obsługiwać" osobnika wskazanego przez partię. Chińczycy to bardzo zdyscyplinowany naród, a władza u nich skuteczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Narod stosujacy eliminacja kobiet... 11.01.10, 22:37 Zasluguje na zorganizowany onanizm na policyjna komende. Raz - dwa. Od siebie - ksobie ! Ja uwielbiam niebieskookie blondynki ze slowianskimi high cheek bones i one na ogol mnie lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: kampanie poparte premierami pieniężnymi 12.01.10, 06:50 Ale zaraz po premierze - od razu szlaban na kasę ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
klaranyc Re: Chińczykom zabraknie 24 mln żon 12.01.10, 18:17 Nadwyżkę mężczyzn Chiny wysyłają do pracy przy budowie dróg w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Ciekawa sprawa 13.01.10, 00:00 Chiny zamiast wykorzystać swój potencjał i zająć mało zaludnione wschodnie części Rosji, nawet militarnie, przecież moją ogromną przewagę, to wolą wyniszczać swój własny naród... Istna schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
grosz-ek Chińczykom zabraknie 24 mln żon 14.01.10, 20:44 Ot, tak polityka seksualna państwa Odpowiedz Link Zgłoś