kain_brat_abla 13.01.10, 21:05 A ja ją przerabiam na papier toaletowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_gm PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 13.01.10, 21:08 A gdzie były wasze uczucia religijne jak bezczelnie kradliście i kłamaliście dla 300 złotych pisowskie fiu.tki. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Koleiny myślenia 14.01.10, 00:20 Ateista jak kłamie -> ok. Katolik, jak kłamie -> poza nawias go. --- Mignęły dwie blade plamy olbrzymich oczu. Obie nagle wystrzeliły z zarośli w kierunku Tasznika. Potworne slepia osadzone były na pokrytym miedzianymi łuskami łbie gniewosza królewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Koleiny myślenia 14.01.10, 17:53 A co to ma wspólnego z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany 14.01.10, 17:53 Wtedy ich uczucia się pożywiały. Odpowiedz Link Zgłoś
en111 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 13.01.10, 22:43 Pisiorki zaczynają kampanię, walka o kato-elektorat zdaje się być priorytetem, zwłaszcza że ojciec tadzieusz się od nich odwraca... porażka... kto im dał prawo oceniać innych jako "pseudoartystów"??? sami zaślepieni walką o dostęp do koryta nie widzą że świat się w okół zmienia... rozejrzyjcie się szerzej bo wasze babulinki w beretach nie będą żyły wiecznie, a warto by było wyjść w przyszłości ponad próg wyborczy... brzydzę się takimi metodami i mam nadzieję że nikt nie złapie się na wasze oślizgłe manewry rozpaczliwej walki o poparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany 13.01.10, 23:29 No, noo... Niezły ogierek musiał być z tego księżulka, skoro Szczypa walczy jak lwica... ;-) - zazdrosna alexis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.pl Re: PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany 13.01.10, 23:36 Dziwne posunięcie Pisu. Przez 3 lata nie reagował, udowadniając moherom, że ich olewa, a teraz zareagował, żeby udowodnić młodym, że olewa ich, a nie mohery. To dobry sposób, by pokazać, że olewa się wszystkich. Odzywki na poziomie "pseudoartyści przypuścili zmasowany atak na chrześcijaństwo" antagonizują nie tylko zwolenników Behemotha - ja miłośnikiem B. nie jestem, ale miałem odruch wymiotny. No, chyba, że "ojciec" Tadeusz właśnie obiecał za Behemotha jakiś czas antenowy... Odpowiedz Link Zgłoś
maryou5h Re: PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany 14.01.10, 08:44 A ja tam nie zgadzam sie aby ktos "w moim imieniu" pozywal Behemota. Moje uczucia religijne nie zostaly "urazone" i wypraszam sobie traktowanie mnie jako "wszystkich katolikow". Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany 14.01.10, 17:55 AFAIK pisioki będą miały konkurencję, ojciec-dyktator im cos przygotowuje, st6ąd zaost6rzenie światopoglądu. BTW swego czasu jeden z posłów PiSu publikował swoje teksty o Szatanie, ciekawe, czy też go Pięta pozwie? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Ja to jestem raptus 13.01.10, 23:42 Jak mnie ktoś obrazi, to z miejsca jestem obrażony. Nie wyobrażam sobie, żeby mi się uczucie obrażenia po 3 latach objawiło, ale może to skutek bezrefleksyjnego życia bieżącą chwilą. Osoby subtelne, jak tak zwana posłanka Szczypińska, mogą reagować bardziej refleksyjnie. Nie ma tu mowy o żadnej ociężałości umysłowej, czy niezdolności kojarzenia faktów, ani też o wyrachowaniu i kalkulacji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
sid_6.8 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 14.01.10, 02:16 Nie będzie nam tu napruty winem i palący jakieś zioła gadał o obrażaniu jego uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna na koncerty Behemota nikt nie przychodzi, zobacz s 14.01.10, 05:22 na ta charczaca chalture nikt w USA nie przychodzi. Postkomusze mass media w Polsce usiluja z nich zrobic "supergrupe", poniewaz walcza z religia . Koncerty Behemota sa odwolywane ( sprawdz sam na ponizszym linku ) www.livenation.com/edp/eventId/415396/?c=api-000579 albo grywa po barach z grillem ( sprawdz kolejny link ): www.ticketmaster.com/Crazy-Donkey-Bar-and-Grill-tickets-Farmingdale/venue/927 W miejscach gdzie koncerty ich jednak sie odbywaja , cena za bilet jest smiesznie niska ( $14 ) ( dla porownania bilet na Metallike po $100-$140 ). Sprawdz na linku "Ticketmaster" www.ticketmaster.com/event/090043739FE66D53?artistid=999006&majorcatid=10001&minorcatid=200 Wejscie do popularnej dyskoteki w NYC lub Chicago kosztuje wiecej niz na koncert Behemota . wiec ludzie - nie dajcie sie oglupiac, bo behemot zadnej swiatowej kariery nie robi. to tyle, reszte sobie sami posprawdzajcie na internecie i zrozumcie wreszcie jak was sie nabija w butelke... Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna bilet tylko $20, a gra Behemot i 3 inne grupy 14.01.10, 05:32 sprwdz link, akurat w tej chwili ( gdy pisze en post ), behemot gra w Ausin, TX ( o ile nie odwolano wystepu ). www.emosaustin.com/ Bilet na ta "swiatowej slawy grupe " kosztuje az $20 ( dodac nalezy, ze na tym samym koncercie graja jeszcze 3 inne zespoly ), wiec na dobra sprawe za ogladanie Behemota wypada zaplacic az $5 ( slownie piec dolarow ) BEHEMOTH Presented by No Control Radio w/ Behemoth, Septicflesh, Lightning Swords of Death, Pack of Wolves January 13 / $20 / doors at 8p / Outside Stage Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna GWno wykasowalo moj post 14.01.10, 05:40 w moim poscie ( wykasowanym przed chwila przez jakiegos fanatyka z G|Wna ) napisalem tylko , ze dzis behemot gra w Austin , T|X a bilet ne jego wystep kosztuje az $20, przy czym graja jeszcze 3 inne zespoly, weic za samego behemota wychodzi raptem $5. www.emosaustin.com/ i to ma byc swiatowej slay grupa ??? BEHEMOTH Presented by No Control Radio w/ Behemoth, Septicflesh, Lightning Swords of Death, Pack of Wolves January 13 / $20 / doors at 8p / Outside Stage Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Weź na wstrzymanie 14.01.10, 07:50 Niczego ci nie skasowano. Forum gazety ma jakąś (nie)celową przypadłość, polegającą na tym, że post po opublikowaniu znika na jakiś czas... Nie wiem o co z tym chodzi, ale tak to właśnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Rzeczywiście, oni są PisDonosi 14.01.10, 07:41 Ponadto nie wiedziałem, że armia Jarka to takie metaluchy. Zapewnili chłopakom z Behemotha darmową reklamę. Tradycyjny strzał w kaczą płetwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 14.01.10, 07:56 Katoli obraża wszystko,gdzie nie spojrzą to coś rani ich religijne oczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 14.01.10, 08:28 w PIS-ie blyskotliwosc objawia sie jak zawsze w odpowiedni czasie ,widocznie kazdy z osobiscie obrazonych potrzebuje okresu 3 lat nim uswiadomi sobie co sie wokol niego dzieje .Biblia nie powinna zostac podarta bo dla katolikow jest to symbol ,zreszta kazda religia ma swoje symbole i czlowiek kulturalny powinien je uszanowac nawet wowczas jak jest niewiezacy niemniej z taka predkoscia myslenia to chyba juz potrzeba pomocy lekarza a napewno odsuniecia sie od polityki co byloby zbawieniem dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 14.01.10, 09:51 Cóż? Zbliżają się wybory, trzeba szukać poparcia u kleru. A swoją drogą paragraf o obrazie uczuć religijnych to w nowoczesnym prawie nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 14.01.10, 11:58 Palanty i wsio! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 14.01.10, 12:08 No bo donosiciele zajmują się donoszeniem a w czasie wojny to jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
ludpracujacy Obligatoryjne badania kandydatów na posłów z pisu 14.01.10, 12:35 czy te pisuary chodzą na koncerty Behemota, czy oni widzieli osobiście i na własne oczy, darcie Biblii? Czy przysięgną, że to była Biblii? Może to była książka pod tytułem Biblia UBuntu, może Biblia Eksperta Windows? Może Biblia Początkującego Finansisty, lub Biblia Małego Modelarza? Od dawna uważam ,że kandydaci na posłów powinni być obligatoryjnie wysyłani na badania do psychiatry, szczególnie dotyczy do pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Niech spróbuje podrzeć KORAN 14.01.10, 17:21 Jak taki odważny z niego artysta to niech spróbuje podrzeć Koran. Tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Niech spróbuje podrzeć KORAN 15.01.10, 08:32 Jak będzie miał ochotę to możliwe że to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 14.01.10, 17:52 Coś słabo z tymi katolikami, jeżeli jeden Darski może przeprowadzić zmasowany atak. :D Odpowiedz Link Zgłoś
miroo na podstawie przepisu, który występuje tylko w 14.01.10, 20:47 prawie państw wyznaniowych... żaden inny europejski kraj tego przepisu nie ma... takich przepisów szukać tylko w strefie zarządzanej przez islam... Odpowiedz Link Zgłoś
waszka59 PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 15.01.10, 10:10 debilne katooszołomy cobyście zrobili w przypadku islamskich talibów Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany 15.01.10, 15:47 Ależ ten Pis lizodoopczy wobec katolicyzmu.Myśli,że na podlizywaniu się pobożnym uciuła więcej głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany a... 17.01.10, 04:00 Nie ważny jest czas ani czego dotyczy,dla potrzebnego rozgłosu wyciągną sprawy z przed stu lat, a może dewotki podchwycą i będzie poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
nezavisly Re: PiS donosi na lidera Behemotha: "To zmasowany 19.01.10, 15:11 Po co mieszać świat sztuki z ideologią? To co behemoth wyprawia na scenie to tylko kreacja sceniczna. Prywatnie to zupełnie inni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś