ak102 25.02.10, 01:20 Ale to chyba dobrze, ze prezydent zamiast zajmować sie pierdołami chce abysmy rozmawiali o naszej kasie?? Czy nie> Bo chyba jednak za duzo placimy tym głupkom z rządu, a oni jeszcze nas zadłużają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanfhowah Re: Prezydent na hakach 25.02.10, 01:57 ak102 widze ze wylapales sens artykulu ,;-))czy ty czytasz od konca? czy tylko do "gory nogami" masz ekran?? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa rządowa gazeta zawsze czujna 25.02.10, 02:53 artykuł jak zwykle pełny insynuacji i manipulacji. No ale czego się spodziewać po dziennikarzach, którzy jeszcze 3 lata temu twierdzili, że ich obowiązkiem jest być w opozycji, a dziś z radością służą władzy, zupełnie jak w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: rządowa gazeta zawsze czujna 25.02.10, 08:44 napisz konkretnie co tu jest zmanipulowane Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: rządowa gazeta zawsze czujna 25.02.10, 09:40 wujaszek_joe napisał: > napisz konkretnie co tu jest zmanipulowane ************************** Przecież napisał: wiem, ale nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 premier.z.krakowa.Wykaż te"pomówienia i insynuacje 25.02.10, 11:01 Co jest w artykule GW nieprawdą ? Odpowiedz Link Zgłoś
pistowrogkundliscierwizlodziei reżimowa gej-zeta zawsze czujna 25.02.10, 20:41 "Gazeta Wyborcza" od swych narodzin traktowała prawdę jako swego głównego wroga, dlatego Waldemar Łysiak kilkanaście lat temu przezwał tę gazetę "Ministerstwem Prawdy". "Ministerstwo Prawdy" - niezależnie od prawdy ma własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa "demony" "lochy" to jest język GW 25.02.10, 02:57 i jej ludzi. A lemingi wszystko łykają. GW dzielnie wspiera władzę i oczernia opozycję. Taki Białoruski model prasy. By wybielić swoich pupilków trzeba za wczasy zdyskredytować świadków i dokumenty wskazujące na ich brzydka przeszłość i czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: "demony" "lochy" to jest język GW 25.02.10, 08:44 a ty, lemingu, łyknąłeś już koalicję PIS-SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis L Kaczynski ośmiesza urząd Prezydenta RP 25.02.10, 06:20 L Kaczynski ośmiesza urząd Prezydenta RP, powinien podać sie do dymisji zaraz po zlozeniu meldunku 'melduje wykonanie zadania' Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis pisowcy-stalinowcy opetani nienawiścią 25.02.10, 06:28 wystarczy poczytac posty na tym forum piski zyjecie w urojonym świecie 'wiem ale nie powiem' a zyjecie w tym swiatku debili na koszt podatnika Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Prezydent na hakach 25.02.10, 08:49 Takiego listu to nawet Kononowicz by się nie powstydził,masło maślane a pytania premiera dotyczyły konkretnych zdarzeń o ile takowe zaistniały. Prezydent tłumaczy się że on już Tuskowi coś tam, coś tam na ucho szeptał a to powinno być jawne i znane opinii publicznej a nie było w obiegu tylko między braciszkami.List ten może posłużyć młodzieży do napisania pracy dyplomowej bo wyszedł z pod nie byle jakiej ręki. Takie są pisowsie metody znane nie od wczoraj,oskarżać,pluć rzucać błotem nie jest ważne czy są jakieś dowody czy ich nie ma.Yaro wybiera ofiarę i podaje komendę "bierz" wtedy cała wataha rzuca się z wielką wściekłością i zajadłością na wskazanego. Odpowiedz Link Zgłoś
37.gora.01.02 Re: Prezydent na hakach 25.02.10, 08:51 Gratuluje spostrzegawczosci i wiedzy medycznej/skonczyles zawodowke/.Po zaslyszeniu odpowiedzi L.K. do Rzadu stwierdziles chorobe psychiczna Rzadu.Na tej samej zasadzie co Ty ja moge stwierdzic ze od dluzszego czasu sie nie myles i nogi Ci smierdza, Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Wronski weksluje 25.02.10, 09:30 Wybiorcza stala sie ohydna, manipulatorska gazetka, ktora ma tylko jeden cel: zohydzic ludziom wizerunek PiS-u. Stad te bezmyslne ataki, rozdmuchiwanie afer a przekreconych czy tez nigdy nie wypowiedzianych slow. Wronski jest obok C(z)uchnowskiego takim chlopcem od tepej propagandy. Jesli Prezydent chcialby wreszcie by rzad rzadzil a nie zajmowal sie pilka nozna i prawyborami we wlasnych szeregach to dla Wronskiego jest wekslowaniem. A czemu to Tusk nie chce mowic o tych zarzutach ? Przeciez je takze zna. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 yanuss, to co tu jeszcze robisz,PIS-komuchu ???? 25.02.10, 11:05 bluzgasz na GW, ale ciągle siedzisz na jej forach ! GW tak be, a pozwala takim ciulom, jak ty,wypowiadać sie na swoim forum. Pokaż mi takie forum PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Wyborczą czytam aby robić odwrotnie 25.02.10, 12:06 Jak wyborcza ogłasza że mieszkania zdrożeją to wiadomo że stanieją. Jak wyborcza ogłasza że trzeba akcje kupować to trzeba sprzedawać. Jak wyborcza ogłasza że trzeba złoto kupować to wiadomo że złoto już nie będzie drożeć. Ja wyborcza ogłasza że sprowadzamy używane samochody to robi to w imieniu dilerów samochodowych którymi w większości zostali byli prominenci PZPR. Jak wyborcza ogłasza że PIS jest be to wiadomo że jest to formacja najbardziej dbająca o interesy polskie i Polaków. Bo jest to najbardziej podła gazeta wyśmiewająca wszelkie świętości Polaków - np. Nie płakałem po Papieżu. Głosząca takie bzdurne teorie jak to że nie wysokość, ale nieuchronność kary jest czynnikiem odstraszającym przestępców. Bo jest to gazeta która będzie bronić swoich ziomków do upadłego mimo ewidentnych win - casus dr Garlickiego, czy też tego studenta co zgwałcił i pobił jakąś babę w UK. Nawet DNA będzie kwestionować. Odpowiedz Link Zgłoś
jkt2 Re: yanuss, to co tu jeszcze robisz,PIS-komuchu ? 25.02.10, 12:07 Oj Andrzej ,Andrzej. Tyle piszesz polemik ,a naiwny jesteś /jak nie przymierzając/ dziecko. Płacą temu Yanussowi to i pisze wg. wytycznych. Pracowity jest bo wkleja swoje teksty na różnych forach, katalog obelg się wyczerpuje, a wierszówka jedna.Ty mu współczuj ,a nie czepiaj się.Robotę chłop ma ciężką - musi załgiwać słowa swego wodza. Kaczyński powiedział Nigdy nie damy sobie wmówić że białe jest białe,a czarne jest czarne .To ideowe przesłanie niesie Yanuss,z Wójaszkiem Joe ,et consortes,a "ciemny lud" nic nie kupuje-tylko PO "słupki" rosną Na koniec. Jego pisowscy szefowie są podli .Dać wybijającemu się agentowi,imię dwulicowego boga Janusa. Sadyzm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Prezydent na hakach 25.02.10, 09:37 Obaj panowie K. powinni raz na zawsze zniknac z zycia publicznego. Lech mozei jest czyims tam prezydentem- jest jakis fun club z Gosiem, Gesicka, Brudzynskim... Teraz nawet widac, ze nie jest prezydentem jaroslawa K., ktory po raz kolejny wpuscil go w maliny...To juz jest po prostu tragiczne i zurnalisci znowu maja o czym pisac w korespondencjach z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Kaczynscy wdepneli w to, co sami zrobili... 25.02.10, 11:00 czyli we własne,śmierdzące gó... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa oni już tak mają 25.02.10, 11:36 Oni (ci z "Solidarności) już tak mają porypane: siekierki, haki. Lubują się w tym, mogliby całymi stuleciami o tych hakach. Już dwadzieścia lat minęło od czasu wykitowania PRL-u, a oni w kółko to samo. Przezacny Pan Redaktor Wroński też uległ zarazie. Ileż już tekstów o hakach napisał, ile przepowiedni o hakowaniu. Obsesja? Perwersja? Wypadną im zęby ze starości, oślepną, ogłuchną, będą leżeć w kostnicy, ale ciągle będą nawijać o hakach. Ps. Ziemia ich przyjmie po śmierci jak dobra Mama do swojego łona, a oni nadal będą o hakach. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 ajakzupa, posługuj sie prawdą, to pomaga... 25.02.10, 11:48 ajakzupa napisała: > "Przezacny Pan Redaktor Wroński też uległ zarazie. Ileż już tekstów o hakach > napisał, ile przepowiedni o hakowaniu. Obsesja? Perwersja? " Mogłabyś pokazać kilka linków z takimi wypowiedziami Wrońskiego? Ja znam tylko te wypowiedzi, które dotyczyły pomówień Kaczynskich,Kurtyki,Kurskiego, itd... Ale to chyba normalne w prcy dziennikarza, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: ajakzupa, posługuj sie prawdą, to pomaga... 25.02.10, 14:33 Link? Po co? Klikam w wyszukiwarce hasło: Wroński haki - i wyskakuje cała lista. Żadnego przekłamania z mojej strony. Żadnego. A mając na uwadze hasło: Gazeta Wyborcza haki, to widać jak na dłoni, w jakiej zarazie żyją. Pisać, zgoda, dziennikarz ma obowiązek. Ale parać się prorządową propagandą i zapominać o tym, jak hakowali ci z PO, to ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-mocher ajakzupa, bycie świnią, to twój priorytet... 25.02.10, 18:02 tak trzymaj, dobrze ci idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: ajakzupa, bycie świnią, to twój priorytet... 25.02.10, 18:15 Wolę być wszystkimi świniami świata i całym łajnem wszystkich świń, jakie kiedykolwiek żyły, żyją i żyć będą, niż kimś takim jak ty. Ba, wolę być łajnem Wałęsy, Rydzyka, Tuska i Kaczyńskich, byle tylko nie mieć niczego wspólnego z tobą. Jeśli chcesz mnie obrazić, to masz tylko jedną możliwość: porównać do siebie. Nic gorszego by mnie tu nie spotkało, niż powiedzenie, że jestem taki, jak ty. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Prezydent na hakach 25.02.10, 12:01 Najciekawsze jest to, że ten śmieszny człowieczek, który obecnie pełni urząd prezydenta RP, gdyby nie był bezwolnym narzędziem w rękach swego psychicznie chorego brata bliźniaka i zakładnikiem jego paranoi, mógłby być nawet całkiem do rzeczy. Mógłby. Jednak nawet wtedy nie nadawałby się na ten urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
barkingg dziś przeżyłem szok! wiecie ile ustaw zawetował 25.02.10, 13:00 prezydent? 18 z podpisanych 840 .. no comment Odpowiedz Link Zgłoś
jkt2 Re: dziś przeżyłem szok! wiecie ile ustaw zawetow 25.02.10, 13:23 ""Coment.Coment" W tych 840 są minn ustawy o wielkości guzików w mundurach Wojska Polskiego i kolejne ustawy do zmienianej wielokrotnie innej ustawy. Ten bełkot to parlamentarna legislacyjna biegunka W 18 zawetowanych jest przebudowa Służby Zdroowia. Paradoksalnie reforma wydaje się bezpieczna bo wyszystko co był do spieprzenia wszystkie Polskie Rządy pospołu to zrobiły. Nie życzę Ci /naprawdę!/ kontaktów z powiatowymi przychodniami, jeżeli nie masz końskiego zdrowia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ventslavek Prezydent na hakach 25.02.10, 13:04 Ale Pan redaktor bzdury wypisuje, że aż dziw. Poparcie dla Partii Oszustów, to grzech śmiertelny. Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Re: Prezydent na hakach 25.02.10, 14:29 Masz sklerozę. W 2008 i 2009 roku to Twoi PISdzielce i Prezydent chcieli zadłużać Polskę Przypomnij sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek2346 Prezydent na hakach 25.02.10, 14:58 nie wiem czy powazna gazeta moze zajmowac sie wypowiedzami tego niedojdy a wlasciwie to tego co mu kazal brat wymlaskac,najbardzej godnym komentarzem powinno byc pierdniecie Odpowiedz Link Zgłoś
wikonwi Prezydent na hakach 25.02.10, 17:44 Brawo Jarek tylko tak dalej brawo podwójne wszystkiego czego się dotkniesz to spie....ysz Odpowiedz Link Zgłoś
pistowrogkundliscierwizlodziei swołocz eSBecka POłgana i zdradziecka 25.02.10, 20:31 "W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej".krzysztofleski Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: swołocz eSBecka POłgana i zdradziecka 25.02.10, 21:06 Witaj chory psychicznie, niedawny jedyny-ubeku-co-na-pis-nie-szczeka. Widzę, że zmieniłeś/zmieniłaś nicka. Daremny wysiłek, ten jest tak samo debilny, jak poprzedni. Ale to do ciebie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
jkt2 Re: swołocz eSBecka POłgana i zdradziecka 25.02.10, 21:46 Chorym ludziom wysyła się leki,a nie listy. Zwróć uwagę,że wszyscy ci biedacy używają kabotyńskich pseudonimów -ników. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jkt2 Prezydent na hakach 25.02.10, 21:55 Do antropoida. No i masz przez tego paranoika o kretyńskim nicu pomyliłem adresata. List apelujący o wyrozumiałość był skierowany do Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Prezydent na hakach 25.02.10, 23:15 @jkt2 Wiedziałem, że ten apel był skierowany do mnie. Dziwię się tylko, że redakcja z góry nie kasuje ohydnych wpisów tej szumowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
jkt2 Re: Prezydent na hakach 26.02.10, 00:00 Wyręczę Reakcję cytatem z Pascal -przypisywanym Wolterowi. W wolnym tłumaczeniu: "Ja się z Tobą generalnie nie zgadzam,Twoje poglądy są mi wstrętne,jesteś uosobieniem zła. ALE DAM SIĘ ZABIĆ ABYŚ MÓGŁ JE GŁOSIĆ." Dla mnie jest to kwintesencja wolności słowa. Nie zmienia to mojego poglądu,że ten facet to, albo psychol,albo płatny pisowski cyngiel słowa. To sformułowanie o cynglu słowa /nieskromnie /ja wymyśliłem. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś