psychonautic 16.03.10, 17:06 Mialem 460k w BZWBK i zadnej oferty dla mnie nie mieli niz to co na stronie wiec zainwestowalem w inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulanzalasem Ekskluzywne pomnażanie 16.03.10, 18:10 Jeżeli mamy co najmniej 50 tys. zł, możemy negocjować wysokość oprocentowania m.in. w Banku BPH, BOŚ, Lukas Banku, Banku BGŻ czy Eurobanku. Z kolei PKO BP czy Bank Zachodni WBK negocjują oprocentowanie z klientami, którzy przyniosą co najmniej 100 tys. zł. W Meritum Banku rozmowy zaczynają się dopiero przy depozycie 500 tys. zł. Ile % Polaków stać na wyłożenie 100 tys. nie mówiąc o 500 tys....skoro 50 metrową klatkę biorą na 30 letni kredyt... Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Krotki traktat o "inwestowaniu" 20.03.10, 16:43 Ja uwazam ze oszczednosci nalezy "inwestowac" u Bernarda Madoffa lub jednego z jego rodakow. POLAKU nie po to niePOLAK sprzedal Polakowi papiery BEZwartosciowe zeby Polaka zrobic bogatym. niePOLAKU skoro Polak wiedzial jak zarobic pieniadze to nie potrzebuje twoich madoffow do ich "zainwestowania". Powstrzymaj sie od oszukanczych porad. Do parlamentu i kongresu (nie mylic z kongresem wiedenskim lub kongresem USA) "doradca" ktory nie ponosi odpowiedzialnosci MATERIALNEJ i karnej za swoje "doradztwo" jest takim samym kryminalista jak zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo Re: Ekskluzywne pomnażanie 16.03.10, 18:11 ale w co zainwestowales? bo ja mam co prawda nieco mniej ale nie wiem w co inwestowac.. czekam na rady, moj bank tez nie bardzo sie stara by te moje pieniadze u nich trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re: psychonautic - kolejny fantasta 19.03.10, 11:37 psychonautic napisał: > Mialem 460k w BZWBK i zadnej oferty dla mnie nie mieli niz to co na stronie > wiec zainwestowalem w inne rzeczy. Ha, ha, ha, ha, ha... G...o miales a nie pieniadze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Bzdury, miałem ponad 690 milionów i co? 19.03.10, 15:12 Żadnych poważnych ofert w tym państwie agentów i złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
p_olak_p_otrafi Re: Bzdury, miałem ponad 690 milionów i co? 09.04.10, 13:20 Tylko nieruchomości i ziemia, jesli nawet chwilowo taniej, to po chwili drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
pminko Re: Bzdury, miałem ponad 690 milionów i co? 10.04.10, 18:02 może i po chwili drożej, ale o ile drożej? W takiej, na przykład, Holandii nieruchomości w długim okresie drożeją około 1 pkt proc poniżej inflacji Odpowiedz Link Zgłoś