michalsz FIZYKA nie takie przekręty się robiło na laborkach 01.05.10, 12:44 :) Pan prof. fizyk Broda pewnie od studentów nauczył się naciągać wyniki na laborkach. Swoją drogą wstyd mi za tego pana, bo sam jestem fizykiem i nie życzę sobie, by ta nauka występowała w takim kontekście nierzetelnych badań. A podobno nasi naukowcy realizują program UE społeczeństwa opartego na wiedzy... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys102 Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 12:59 fanatyczna Broda - głupich nie sieją, sami się rodzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl ale wy musicie być nieszczęsliwi - dyżury przy 01.05.10, 13:03 radiu którego tak się nienawidzi. HAHAHAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl ale swoja drogą to który sondaż jest "prawdziwy"? 01.05.10, 13:05 bywa że sondaże przeprowadzane w tym samym dniu różnią się o kilkanaście procent. To który jest "prawdziwy"? Odpowiedz Link Zgłoś
box2008 Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 13:13 No cóż, to bardziej prawdopodobne niż wyniki sondaży prowadzonych przez wychowanków płk. Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 13:19 to kawał z brodą Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 13:41 Jakie radio taki sondaż! Odpowiedz Link Zgłoś
mieux POdlizywanie 01.05.10, 13:42 rudy wiele by dał, aby mieć poparcie Rydzyka. Ostatnie wybory do europarlamentu cudak przesiedział przecież w świątyni opatrzności. Teraz komorowski jest pokazywany w mediach jak bierze komunię w kościele. Nie odnosząc się w ogóle do poglądów Rydzyka należy stwierdzić, że jest niezwykle inteligenty. Dlaczego popiera Kaczyńskiego a nie komorowskiego? Rydzyk potrafi odróżnić ludzi uczciwych od ludzi pustych słów, cudów i kręcenia lodów mira. Dobrze, że zdecydował się odsłonić fałsz sondaży POpierających Partię Obłudników (PO). Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: POdlizywanie 01.05.10, 13:57 Tak ten twój rydzyk to faktycznie inteligentny cwaniaczek. Czego nie można powiedzieć o jego "wyznawcach", wyrwanych z odmętów średniowiecza. Co do poznawania ludzi, pewnie potrafi... wie że niektórzy dość szybko go przejrzą a inni nawet jeśli to zrobią to przehandlują wszystko co będą mogli za dorwanie się do koryta. A co do poparcia, to zobaczysz po wyborach. A co do logów i mirów - to też jesteś delikatnie niedoinformowany... Może sprawdź ile kosztowały nas wykopki rydzyka czy jego "szkoła" albo ile kosztowało "wykrycie przez stworzenie" tych lodów lub może jak działa opodatkowanie kasyn. A nie przepraszam, ty nic nie musisz sprawdzać, ty wierzysz we wszystko co ci powiedzą, ważne żeby ten co ci to mówi nosił sukienkę (nie kilt):) Na leczenie nie ma już raczej szansy, indoktrynacja w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Re: POdlizywanie 01.05.10, 14:20 janko.b napisał: > ty wierzysz we wszystko co ci powiedzą Nie chodzę nawet do kościoła, to tak dla Twojej orientacji. Partia Obłudników (PO) nie jest partią ludzi oświeconych, tylko półgłówków, którym cudak powiedział, że jeśli zagłosują na PO to będą yntelygentni. Ty za to wierzysz w pustą gatkę PO. Po cichu wycięli Ci dziedziczenie emerytury z II filaru (OFE). Aby dziedziczyć musisz się rozwieść przed 65. rokiem życia. A więc Twoja żonka nie będzie miała Twoich oszczędności z OFE. Nie wiedziałeś o tym? Media aż tak dbają o wizerunek PO,że prawdy od nich się nie dowiesz. A wyprzedaż majątku Polski? cudak sprzedaż gaz łupkowi Amerykanom za funta kłaków. To Cię nie martwi? Nie chcesz wiedzieć, jaką łapówkę ktoś z rządu za to zgarnął? Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: POdlizywanie 01.05.10, 22:41 Nie wiem skąd masz takie rewelacje? Może Rydzyk byłby wstanie wydostać gaz z łubków - tyle, że pewnie wydobycie było by droższe od samego gazu. Ja nie mam problemu z inteligencją... co do twojej śmiem powątpiewać... no ale to już tylko twój problem. Z emeryturą napisałem niżej. A co do "łapówek" i innych tego typu domysłów... Wiesz podobnie jak Churhill wolę takiego polityka który ukradnie milion i zarobi dla kraju dwa miliony niż pajaca który nie porafi ani nic ukraść ani nic nie zarobić a do tego wydać parę milionów na tropienie zwidów i swoich wrogów z piaskownicy. Ale to zrozumienia takich zależności też potrzebna inteligencja (nie yinteligencja). Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Re: POdlizywanie 01.05.10, 14:37 > indoktrynacja w pełni To przykre, że ci PO mózg wyprała. Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: POdlizywanie 01.05.10, 22:36 Więc zagadką pozostaje kto tobie taką krzywdę zrobił. A co do emerytury - znasz taką zasadę? Umiesz liczyć licz na siebie? Wiesz pajace z cyklu kaczyńscy od robin hooda nigdy nie działali, więc jak nie zarobisz nikt nic nic nie da, no chyba że w "życiu po śmierci"... to rozdają w promocji. Więc nie zarzucaj mi człecze, że ja mam jakiś problem, ja sobie radę dam. To tacy jak ty raczej będą mieli problem, nie zależnie od ustroju. Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Re: POdlizywanie 02.05.10, 12:32 Za parę miesięcy albo lat przyznasz mi rację. Że też ja zawsze muszę wszystkich oświecać:) Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 14:14 Niech opublikują lepiej wreszcie prawdę o panu J. Kaczyńskim który jest gejem i jego obecnym partnerze- Brudzińskim. No warto tez wspomniec o pijanstwie z bratem i kumplami z partii do 3 nad ranem w Pałacu w dzien wylotu do Smolenska, co bylo przyczyną spoznionego wylotu i pośrednio przyczyną katastrofy. Można tez wspomnieć o ciągłych awanturach miedzy Panią Marią a panem Lechem o nieustanne słuchanie poleceń brata Jarosława w sprawach rządzenia Państwem. itd. Wiadomo, ze zawsze najwiecej tajemnic o dworze królewskim znały sługi. Wiec co niektorzy osobisci ochroniarze z bor nie zawsze potrafia trzymac gębe na kłodkę Odpowiedz Link Zgłoś
barej Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 14:14 Odezwał się ucieśniony tata Rydzyk.Niech przeprosi Panią Prezydentową i wtedy zabierze głos!Jak patrzę na tę twarzoczaszkę to mi się rzygać chce. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Teraz mu wyjdzie min. 80% ! To na te wyniki 01.05.10, 14:16 powoływał się niedawno Jaro, jak również przed wyborami w 2007r. twierdząc, ze to on ma prawdziwe sondaże, ktore jednoznacznie wskazywały na zwycięśtwo PIS-u, a jak sie skonczyło wszyscy widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
pisanka6 Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 14:21 zapomniano dopisac że sondaz na 1152 Polakach był robiony telefonicznie wśród odbiorców Radia Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 14:22 Prawdziwym i najbardziej miarodajnym sondażem będą wybory. Na szczęście zweryfikują wszystkie dotychczasowe wyniki, te RadioMaryjne także. Wierzę jednak, że ci, co źle odczytywali swoje dane raz na zawsze wycofają się z tych "przewidywań". Jakoś dziwnie nie wierzę w "rewelacje" RM. Odnoszę wrażenie, że ten sondaż przeprowadzili w swoim zakonie. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Powiem wiecej,jak na sondaż wśród bigotek to 01.05.10, 14:23 wyjątkowo marne poparcie, bo powinno być 100% Odpowiedz Link Zgłoś
ad1952 Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 14:24 Tak.A ojciec dyrektor tadeusz jest kobietą!!Albo ojcem!!Tak jakoś!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziw 01.05.10, 17:05 ad1952 napisał: > Tak.A ojciec dyrektor tadeusz jest kobietą!!Albo ojcem!!Tak jakoś!! Skoro Kopernik była kobietą i Einstein też była kobietą, to dlaczego Ojciec Rydzyk nie mógłby być kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
emdziu Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 14:35 Żałosne (po)matołki z wypranymi mózgami !!! Ryży (po)kraczny konDonek całkowicie wyprał wam mózgi; nie macie (po)jęcia, co się wokół was dzieje !!! Media zaszczuły Prezydenta, a jaśnie (po)nujący nam tusk robi z wami (po)matołki, co tylko chce :-( Któregoś najbliższego już dnia obudzicie się i... stwierdzicie, że to już nie jest Polska, tylko wasal Rosji, Niemiec, Ameryki i Bóg wie kogo jeszcze :-( Obudźcie się, bo Polska jest rozkradana i wyprzedawana !!! Tragiczne jest to, że mamy do czynienia z zamachem; zarówno na samolot prezydencki, jak i zamachem Stanu dokonanym przez PO i Komorowskiego, który bardzo szybko ogłosił się p.o. Prezydenta, a jeszcze nie zidentyfikowano ciała Prezydenta (Konstytucja RP wyraźnie o tym pisze) i jego bardzo dziwne decyzje (po)legające na przeszukaniu mieszkań tych, którzy już nie żyli i zarekwirowaniu laptopów... ehh... dużo by pisać... (po) prostu; czytajcie i oglądajcie nie tylko GW i TuskVisionNetwork, a przede wszystkim (po)myślcie; wykształciuchy i yntelygenty :-) Poniżej umieszczam link do niektórych MEGASZWINDLI PO i taki filmik... Filmik, jak to filmik, ale daje do myślenia... www.wolnapolska.pl/index.php/Gospodarka/megaprzekrt.html www.youtube.com/results?search_query=Hitler+o+wypadku+Kaczy%C5%84skich&aq=f Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziw 01.05.10, 15:01 A Kosmici,już wylądowali? Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Pan biznesman Rydzyk niedługo zatrudni ślusarza, 01.05.10, 15:00 aby zrobil mu taki sondaz, który potwierdzi w pełni jego oczekiwania ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosztor Weź dwa sondarze 01.05.10, 15:15 Weź dwa sondaże Wyborczej i Brody, zsumuj wyniki, podziel prze dwa i masz wynik bliski prawdzie Odpowiedz Link Zgłoś
easy_maniek Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 15:18 No pewnie!!!Jedna partia!!!Jeden Furer!!Jeden Jerry!!!Jerry to kochający wszystkich prezio PiS-iorów!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 15:19 ten wynik jest znacznie zaniżony, sympatyk PiS-u na FK publikuje swoje wyniki badań i jemu wyszło 85 proc...;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
lala69 Zasady zobowiązują - hasło PIS z wyborów 2005 01.05.10, 15:25 Zasady premiera Jarosława Kaczyńskiego: 1.Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem. 2.Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3.Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4.My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy. 5.Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PiS. 6.W-ce Minister Sprawiedliwości nie ścigał i nie osądzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70. 7.Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8.Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9.Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10.Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11.Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12.Marcinkiewicz to premier na całą kadencję. 13.Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14.Zredukujemy administrację państwową. 15.W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... Jarosław Kaczyński, 10 VII 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Profesor_Broda_Mówi_Prawdę__!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.10, 15:34 No rzeczywiście odezwal sie zwolennik rydzykowych mediów. Chyba najbardziej stronniczych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu1980 Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 15:41 Metody statystyczne nie kłamią! Kwestia jak była dobrana próba...? Wydaje mi się, że respondentami byli członkowie wycieczek do Radia Maryja i wychodzący z kościołów wierni po niedzielnej sumie... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Wybory 2010. Radio Maryja publikuje "prawdziwy"... 01.05.10, 15:53 Jeśli w to uwierzą to niech się cieszą. Swoją drogą jest dość interesujące czy PiSowcy wierzą w to co mówią. Przydały by się jakieś badania na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś