fan-po Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:05 - ŚLEPY ŚLEPYM POZOSTANIE - BIELMO w OKU mu ZOSTANIE.- Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:06 2 od lewej taki podobny Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:09 kolejne kurewstwo ze strony "prawych". gdyby iść drogą PIS , należałoby preparować zdjęcia przodków Kaczyńskich w szeregach banderowców. tylko po co zniżać się do poziomu sprawiedliwych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Kto jest zainteresowany? 15.05.10, 13:18 Tym "kurestwem" jak najbardziej wydaje sie byc zainteresowana GW skoro eksponuje zdjecie i to na pierwszej stronie, i pod falszywym podpisem ( jesli juz to dziadek przeciez ). Jest to zwyczajnie woda na mlyn PO. Wiemy przeciez jak sie robi prowokacje i czym one skutkuja, to takie proste i chwytliwe narzedzie zohydzenia przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:12 łomatkozcórką........ na tego rodzaju 'podpuchy' nie powinien nikt reagować. ten kraj sie uwstecznia, musząc się wiecznie bronić przed zbiorową schizofrenią. skąd brać czas i energię na inne, ważne sprawy? to jakaś zbiorowa paranoja. współczuje premierowi. pewnie w życiu nie pomyślałby, że na tym stanowisku będzie mu bliżej do ordynatora psychiatryka, niż urzędnika państwowego. Trzymaj Się Panie Donald, na szczeście są jeszcze Normalni, ale czy tych wystarczy ??? dobrawdy nie mam pojęcia. Polacy, wstydźcie się. Wierzę, że ktoś Was kiedyś z tych machlojek rozliczy jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:14 POLSKA RZECZPOSPOLITA BANDYCKA potrupach do władzy ,krytykuą konunę a sami stosują te systemy,to oni robią się nadludzxmy a fee.tylko skandaler. Odpowiedz Link Zgłoś
jopor Re: Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:21 Pewno sami to robicie,może na wspólczucie liczycie, Niemców nikt nie pożałuje - Jeszcze tego który pluje ? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda1 ten w srodku to sobowtór marcinkiewicza 15.05.10, 13:14 wg mnie facet który trzyma karabin jest podobny do byłego premiera marcinkiewicza, a ten obok do pana który naprawia usterki na moim osiedlu. sam mam 3 sobowtórów, 1 z katowic, 2 z krotoszyna, a 3 to brad pitt, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
r.alista Donald Tusk z SS 15.05.10, 13:15 A swoją drogą - Jawi się pytanie - Czy to aby ten hak nie zmusił Tuska do rezygnacji z ubiegania się o Prezydenturę ? Przecież było wcześniej tak głośno o wyciąganiu haków. Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: Donald Tusk z SS 15.05.10, 13:25 bzdury. Tusk świetnie sobie zdaje sprawę, że jako premier Polski jest w stanie cokolwiek zdziałać, a jako prezydent, nie będzie miał zbyt wielkiego pola do poPISu. (zwłaszcza, że wyrósł chłopak z przekomarzanek w PISkowinicy :) :) zwyczajny rozsądek. i chwała mu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
mtrag To przecież nie ojciec, a sam Donald Tusk 15.05.10, 13:16 ukrywał to 60 lat, ale prawi Polacy wykryli jego spisek i to że to właśnie jemu Hitler przekazał następstwo. A w wyniku żydowskich obrzędów i żywienia się macą z polskich dzieci osiągnął wieczną młodość, w ukryciu odczekał do lat 80. i wtedy wkroczył na naszą scenę polityczną, żeby przywrócić panowanie Tysiącletniej Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: To przecież nie ojciec, a sam Donald Tusk 15.05.10, 13:27 ołje! stawiam na tę właśnie historię! DRUKUJEMY PLAKATY??? :] Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 cimny lud, czyli wyborcy PiS to kupią 15.05.10, 13:34 bo to elektorat charakteryzujący się nienawiścią, paranojami i niebywałą zdolnością do kłamstw, wybiorą oszusta kaczynskiego, który rodzoną matkę okłamuje i olewa swoich wyborców gadając wystudiowane bzdety z promptera Odpowiedz Link Zgłoś
radioerewan Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:16 Przecież to Emil Karewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Ci oficerowie mają prezencję a Jarek jest brzydki 15.05.10, 13:17 Po co więc kazał rozsyłać takie fotki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Niech żyje Donald Wehrmacht-Tusk! 15.05.10, 13:17 Gratuluję Gazecie Wyborczej odwagi. Jak na Gazetę Salonu, zdumiewająca dziennikarska uczciwość. Od dziś Was kupuję i jeszcze na dodatek czytam! Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że jest to ojciec premiera. Dla mnie nic z tego nie wynika gdyż ja ... kocham Niemców. Ale fakt jest faktem i dobrze jest wiedzieć, co kto robił w czasie wojny. Ciekaw jestem, czy ojczulek pięknego Donalda ma coś na sumieniu, czy też tylko walczył z bolszewizmem? Zdjęcie jest kapitalne, samopoczucie "ojca" Donalda znakomite. Aż dziw bierze, że tak wspaniali, optymistyczni faceci, jak ci z tego gazika marki volkswagen przegrali wojnę! Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Re: Niech żyje Donald Wehrmacht-Tusk! 15.05.10, 13:28 manfred211 napisał: > Gratuluję Gazecie Wyborczej odwagi. > Jak na Gazetę Salonu, zdumiewająca dziennikarska uczciwość. Od dziś > Was kupuję i jeszcze na dodatek czytam! > Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że jest to ojciec premiera. Dla = Przypuszczam że masz sporo racji = > mnie nic z tego nie wynika gdyż ja ... kocham Niemców. > Ale fakt jest faktem i dobrze jest wiedzieć, co kto robił w czasie > wojny. Ciekaw jestem, czy ojczulek pięknego Donalda ma coś na > sumieniu, czy też tylko walczył z bolszewizmem? > > Zdjęcie jest kapitalne, samopoczucie "ojca" Donalda znakomite. Aż > dziw bierze, że tak wspaniali, optymistyczni faceci, jak ci z tego > gazika marki volkswagen przegrali wojnę! Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: Niech żyje Donald Wehrmacht-Tusk! 15.05.10, 13:29 manfred211 napisał: > Was kupuję i jeszcze na dodatek czytam! nie trać zatem czasu! acha i pamiętaj. zasady na forum są następujące: A. czytam B. czytam ponownie, do skutku, az zrozumiem C. wypowiadam sie na forum :) no to powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:24 Gdzie ja żyję, w jakim porąbanym kraju.Minęło 65 lat od zakończenia wojny a my dalej o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
444a A Pipidówie to....................... 15.05.10, 13:26 > Kolejny super fakt,który 'ciemny lud'kupi... A Gazeta Wyborcza rozpowszechni... Jeśli w Pipidówce lokalny wyznawca michnikowszczyzny jak zwykle w czymś skłamie, a ja napiszę o tym w ogólnopolskiej gazecie, to ja będę wtedy odpowiedzialny za rozpowszechnianie kłamstwa. No, ale mogę mieć inny cel i zależy mi na wykorzystaniu prowokacji do walki politycznej... Jakie są dane podane przez GW? W kilku miejscach jednego z miast Polski wrzucono parę ulotek (równie dobrze mógł to zrobić prowokator) a w ogólnopolskiej gazecie robi się z tego news dnia na pierwszej stronie. Dlaczego? Bo chce się wykorzystać każdy drobiazg w walce politycznej. Wczoraj np. takim rozbuchanym do granic niemożliwości drobiazgiem była wielce istotna sprawa, że bodajże w Chicago ktoś ze starego plakatu wyborczego zrobił nowy. Jutro będzie kolejna duperela ludzi bez kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekc1 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:34 Nie wieżę w autentyczność tego zdjęcia. Lecz wydaje mi się, że normalny człowiek tego nie zrobił. Ciekawe, że właśnie teraz przedstawione jest to zdjęcie. Kto to zrobił i czy na pewno miało pomóc PiS a może przeciwnie. Śmiem wątpić. Akcje Komorowskiego nie są takie mocne. A przekonałem się już nie raz, że metody wbrew niektórym obiegowym opiniom bardziej przypominają metody PO Takie jest moje zdanie, ponieważ, kiedy nie wypaliła, kilka lat temu sprawa Tuska, dotycząca jego dziadka, to tylko idiota mógłby ponawiać ten argument. I proszę nie pisać, że właśnie w PiS są idioci, bo są oni wszędzie. I naprawdę, wszystko jest możliwe. Ciekawe czy będzie kogoś stać na rozsądną odpowiedź bez używania inwektyw Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 haha, dawno się tak nie ubawiłam:) 15.05.10, 13:35 Autorzy pomówień nie dość, że mają problemy z głową , to jeszcze z liczeniem do stu :) A w ogóle jest fanie , dziadek premiera wermahtowiec, dziadek sp. prezydenta i kandydata jarosława rabin :) Ja proponuje aby każdy wyborca obowiązkowo zbadał swoje drzewo genealogiczne, szczególnie prawdziwi kato-polacy, bo oni z pochodzeniem innych mają największy problem. Polska jeszcze nie tak dawno była państwem wielonarodościowym, poza tym miała dosc zawiłą historię , zmieniały się w przeszłości jej granice. Wiele osób może się zdziwić znajdując dalszych czy bliższych przodków: niemieckich żydowskich czeskich ukraińskich litewskich rosyjskich białoruskich a nawet wegierskich,szwedzkich,tatarskich czy tureckich. ........................................... Na ile mozna się spodlić dla żądzy władzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Jak pluć na Kaczyński jest dobrze.Jak na Donka źle 15.05.10, 13:36 5 lat czarnej propagandy przeciwko Kaczyńskiemu i jego żonie...... Teraz Donek zbierze plony co wtedy zasiali jego ludzie od propagandy. I bardzo dobrze. Kto mieczem wojuje.... :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Donald blizniak............. 15.05.10, 13:36 Zaden Polak nie byl i nie bedzie w rzadzie niemieckim.Nierealne.Donald-blizniak. Niemiec ze slow i czynow ,jest w Polsce Premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Donald blizniak............. 15.05.10, 13:38 Na zdjeciu jest dziadek Jozef.W chwili wojny mial 32 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Toż to chodziło o dziadka Tuska a nie o ojca 15.05.10, 13:39 Jakos nie wyglada na nieszcześliwego ten żołnierz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daro76 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:46 typowe kur...stwo pisu - przykladnych polakow i katolikow Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Spekulacje łatwo można przeciąć 15.05.10, 13:46 Jeśli już, to na zdjęciu musiałby to być raczej dziadek niż ojciec, biorąc pod uwagę wiek. Pech chce, że podobieństwo osoby na zdjęciu do D. Tuska jest uderzające. Tusk może łatwo uciąć bzdurne spekulacje - wystarczy upublicznić zdjęcia dziadka i ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Jak gazeta ma byc obiektywna 15.05.10, 13:47 jak synalek pracuje dla Gazety Wyborczej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Zydzi z Wyborczej ........ 15.05.10, 13:47 bronia aparat represji w III Rezszy zeby obronic Donalda Tuska.To juz jest hipokryzja.W imie politycznych celow sa gotowi sprzedac ofiary holokaustu. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat A doktor przecież mówił... 15.05.10, 13:52 A doktor przecież mówił, że nie należy zbyt długo siedzieć na słońcu! Odpowiedz Link Zgłoś
sept86 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 13:48 Tekst linka Pod tym linkiem zdjęcie seniora Tuska w 1944 roku w mundurze US Army. Prawdopodobnie był również szpiegiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Różne cuda można znaleźć w necie 15.05.10, 13:48 np zdjęcie Hansa Joachina Katschinskiego, artylerzysty Wafen-SS. www.panzerworld.net/uniforms-waffenssheadgear Nie ma uderzającego podobieństwa, choć na upartego można się łapać kształtu twarzy i oprawy oczu, ale jak wyjaśnić zbieżność nazwisk? Jak widać wykopywanie takich rewelacji to broń obosieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: Różne cuda można znaleźć w necie 15.05.10, 22:51 odzim22 napisał: > np zdjęcie Hansa Joachina Katschinskiego, artylerzysty Wafen-SS. > >Katschinski, to po naszemu będzie mniej więcej Kotchiński (zamieniając s na z), czyli najpewniej pekińczyk. A czy ten gość siedzący bezpośrednio za dziadkiem Tuska nie przypomina dziadka Napieralskiego? Nie ma to jak stare zdjęcia z archiwum Waffen SS. Widać, że mozna na nich znaleźć wielu przodków współczesnych naszych polityków. Zabrałem się właśnie za szukanie zdjęć przodka posła Kurskiego, członka załogi Panzer Kampf Wagen IV walczącego w Łuku Kurskim. Fuhrer dał mu za to prawo używania w nazwisku dodatkowo słowa Kurski. I ten dodatek już tak został. Odpowiedz Link Zgłoś