turms.niesmiertelny 04.05.06, 03:43 Upij się ze mną tak jak kiedyś, jak tu i ówdzie, gdzieś na świecie na stacji gdzie kiedyś Piotr Płaksin. uczył się fugi na klarnecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma dlaczego nie? 04.05.06, 08:45 upić się z Tobą, powiadasz Panie za dawne czasy, wspólne pisanie? czy atmosferę, biesiadowania tamtego można przywrócić, ot tak, kolego? a nowe strofy z radosną swobodą? spod palców Twoich, wyjść mogą? Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: dlaczego nie? 04.05.06, 12:35 Upij sie ze mna na dywanie o świcie bladym od mgły i snów, i tylko proszę cię, kochanie, zanim zaczniemy - odkurzacz złów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma a może.. 04.05.06, 17:46 do bladego świtu, droga daleka, tak długo mam na Ciebie czekać? Upij się ze mną, teraz, popołudniem później się zrobi, chyba nudniej? Odpowiedz Link Zgłoś
campo.di.fiori Re: up, no down 04.05.06, 12:50 Upij się ze mną w Zanzibarze, arakiem prosto z wyspy Ceylon, i zatańcz dzisiaj dla mnie w barze, dopóki jeszcze znam bon-ton Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: up, no down 04.05.06, 13:11 Upij się ze mną ciepłą wódką, gdy do Ciebie dojdę ścieżką krótką. Ściskając w ręku ser pleśniowy może jakiś rym wpadnie mi jeszcze do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 04.05.06, 14:20 Upij sie ze mna na ławeczce, w parku pod dębem i jesionem, niech nam się zrobi trochę tęsknie za tym, co dawno już minione. Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: up, no down 04.05.06, 14:34 Najeb się ze mno bez opamiętania A kiedy zabraknie gorzały do chlania Żulowi leżącemu pod ławeczko Zapie..my ostatnie piweczko Odpowiedz Link Zgłoś
palacz.zwlok Re: up, no down 04.05.06, 15:31 Upij się ze mną czystą wódką, przesadnie nawet, bez dwóch zdań, potem tej zabie skopiem dupsko, choć raczej odwłok ma, bez jaj. hih Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 04.05.06, 15:34 Upij sie ze mną dzis wieczorem, słuchając żabich tęsknych łkań, niech wie cholera, że na bambus ekspresem spadać ma. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: up, no down 04.05.06, 16:26 Strzele do rzaby z mej jednorurki A kiedy twarz jej zrosi...pot Wyciągne z nonklopem flaszkie z komórki Bo ten gość to wzór wszelkich cnot Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 04.05.06, 16:43 Upijcie się zdrowo, choćby na dworcu PKP, byle pistolet mnie nie wzruszy, ani też kindżał i te pe bo do mnie trzeba z kuszy. ;) (boshhhhh, to juz grafomania, niech mnie ktoś powstrzyma ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma dlaczego nie?:) 04.05.06, 17:13 dlaczego chcesz powstrzymać słowa, wszak pełna widać ich Twa głowa, upić się zdrowo jest czasami i strzelać w koło śmiesznymi rymami:) Odpowiedz Link Zgłoś
less Re: up, no down 05.05.06, 01:00 i jak tu lolka nie kochac, jak on takie urocze wiersze pisze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: up, no down 05.05.06, 21:02 Lolek tez was kocha, czatusie tofane:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: up, no down 04.05.06, 16:29 I tak sie przyglup zwany nonstopem i zaba osmieszaja w bialy dzien..... Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: up, no down 04.05.06, 16:34 Lepiej sie osmieszac w bialy dzien, nizli byc cepem przez cale zycie:) P.S. Lef, zaloz jakis watek lepiej o kobietach, ktore nie zasluguja na cie, czy cus. Bydzie ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: up, no down 04.05.06, 16:50 ehehehehehe, ciekawe do wyrzygu :)))) dobra, już się nie będę wyśmiewał z lewego hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nonono! 04.05.06, 17:16 w tym barze, bez krawatów, nie obsługujemy! lewa za grzywę z stąd wyniesiemy!? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ,,jak oic to ..pić... 04.05.06, 20:55 Impreza.. W butelce piwa pływa mucha. O, właśnie wyzionęła ducha! Piwoszka wielka z muchy była, W końcu na śmierć się nam upiła. Niezmiernie szkoda nam stworzenia, Bo po pijaństwie gust się zmienia. Dopóki nie wytrzeźwiejemy Też piwo z muchą wypijemy. O rany! Jakże nam wesoło, Wszystko wiruje już wokoło. Piwa z owadem też już nie ma. Wyczerpał się dyskusji temat I coraz smętniej nam się robi, Każdego nos czerwony zdobi. Z siebie śmiejemy się wzajemnie. Staje się coraz nieprzyjemniej. Grzesiu i Jaś się posprzeczali, Guzy sobie ponabijali. Kazik Stefana kopnął w nogę, Czesia wylała na nich zupę. Super impreza się zakończyła, Kiedy Halina wściekle zawyła, Bo z jej mieszkania chlew zrobili, Jedzeniem ściany ozdobili. Wszystkiemu winna jest ta mucha, Co wyzionęła nocą ducha! Pewnie pod nosem się podśmiewa I bzzzzydkie piosnki o nas śpiewa... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: up, no down 04.05.06, 22:38 lubie was , kuledzy, ale Szymborska zdaje sie tylko 26 popelnila ostatnio, a wy juz tak trzecio kolejke? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
less up, no down by night 05.05.06, 01:12 upij sie ze mna, gdy zasnac nie moge, bo noc taka ciemna, a lozko pol-puste. serce juz czuje te dziwna trwoge, nie przyjdzie nikt inny na pietro me szoste. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz.zwlok Re: up, no down 05.05.06, 01:31 Upij się ze mną w Tannu-Tuwie, chyba kumysem, bo trunków brak, a potem zanuć tak jak lubię, piosnkę szamana, choćby wspak Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 05.05.06, 01:37 Upij się ze mną w deszczu, w nocy bez ładu, składu, dobrych rad, niech nam się troche krwi utoczy na szyi zaś zostanie ślad. ;) (vivat vampiryzm ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz.zwlok Re: up, no down 05.05.06, 01:42 Upij się ze mną znów sztormu smakiem, niech Durer burzy maluje jeźdźców, niech ich na koniach sadza okrakiem, a deszcz niech pada jesienny Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 05.05.06, 01:50 Upij się ze mną w świecy blasku przy kalafiorach mało wonnych będziemy spiewać aż do brzasku falsetem, jak w zawodach konnych. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma dzień dobry.. 05.05.06, 07:38 upij się ze mną bez wulgaryzmów, dziś piątek, ranek, ptaki śpiewają, tak zwyczajnie, z nutą liryzmu, już światu nowy akord podają... Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: up, no down 05.05.06, 07:56 Upij się ze mną w noc ciemną Wychyl za dolę tą beznadziejną I za nadzieję naszą daremną Co jak spiryt przesyca nam krew Upij się ze mną, czas nagli Wyspowiadaj się z wszystkich swych pragnień Nim się zorza zapali porannie I kieratu poczujemy zew Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: up, no down 05.05.06, 09:59 Upij się ze mno przy Mona Lisie Któro da Vinci pewnie miał A później weźniemy jakąś cizię I pogalopujem w troje w cwał Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 05.05.06, 14:07 Upij sie ze mną raz a dobrze, na schodach w ciemnej bramie, zarzuć na siebie futro bobrze, do buta wlej atrament. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: up, no down 05.05.06, 14:21 upij się ze mną w Rejkjawiku na Krymie lub w Hawanie będziemy wspomnień mieć bez liku nie? to wychlejmy w bramie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: up, no down 05.05.06, 21:00 Zechlaj sie ze mno, gupia śledziono Obejmij me głowe swojo golono A kiedys sapać zaczne i stękać Rzekniesz spokojnie: Żaba! Nie kwękać! Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: up, no down 07.05.06, 11:40 Upić się już nie moge, kurde! (Choć jest to wielkie me pragnienie) Gdy się upiję - wszczynam burdę, więc się udałam na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: up, no down 05.05.06, 14:55 upij się ze mną dobrym winem na dobre chyba cię stać? ewentualnie ciemnym piwem bo wódy nie lubię chlać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaela Re: up, no down 05.05.06, 21:27 Upiję się z tobą tanim winkiem, bo tylko na takie cię stać. A później o niczym nie będę marzyć, bo ty nie potrafisz nic dać. Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa wypijmy za błęęęęędy ;) 05.05.06, 21:48 Spijmy się razem proszę cię bardzo Już obojętne mi czym Niech nami inni nawet pogardzą Nie taki straszny to czyn Spijmy się zatem, cóż nam zostało? Za dawny dobry czas Za wszystko, co nam życie zabrało I co ciągle jeszcze w nas Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: wypijmy za błęęęęędy ;) 05.05.06, 22:52 Upij się ze mna na rozdrożu pod świątkiem w maju, na rozstaju zachłannie, w młodym zbożu będziemy latać jak na haju. ;) (chyba zrobię impreze, no ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: wypijmy za błęęęęędy ;) 05.05.06, 23:13 upij się ze mną wiosną radosną upij się winem młodym póki ptak nuci piosnkę miłosną i nie ma deszczowej pogody (zrób imprę koniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa up,no do(ubt)? 05.05.06, 23:51 Drink with me honey The night is young Then show me what love’s all about No worries, when the morning comes We will catch up, no doubt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up,no do(ubt)? 06.05.06, 03:00 Upij się ze mną tuż po zmroku w zaciszu mej alkowy i wierzę, że dotrzymasz kroku nie padniesz gdzieś zemdlony. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ [...] 05.05.06, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik protest! 05.05.06, 20:57 Stanowczo protestuje, aby kasowano wiadomosci lfa! Poprzez to on wygladac zaczyna na takiego, jak ja. A tego, kurwens, nie zniose:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: protest! 05.05.06, 21:29 stanowczo popieram ten protest! -- żaba na opa, reszta do klopa Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: protest! 05.05.06, 23:33 prostest w protescie? a moze w podescie? hm, zaba na klopa! lewia zostawiac fopa! Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: protest! 06.05.06, 06:35 protest przyjenty wszyscy wiemy ze lef pier...nienty Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma dzień dobry.. 06.05.06, 09:20 upij się ze mną promieniem słońca, wszak dziś sobota, wolna, będziemy bawić się bez końca, do poniedziałku, bez zobowiązań Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: dzień dobry.. 06.05.06, 12:06 Upij się ze mną pod krzakiem pomidorów, byśmy mogli zapomnieć od politycznych sporów. Gdy dżdżownice beztrosko będą obok pełzać, my będziemy inne stosunki zawężać. Odpowiedz Link Zgłoś
ragazza12 Re: dzień dobry.. 06.05.06, 18:48 chcialam zwrocic uwage na niezwykly talent lwa, ktory tu ujawnil sie byl. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ [...] 06.05.06, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: up, no down 06.05.06, 18:07 Spijajmy razem Ouzo, A ja zostanę Twą muzą, Już po, przy kawie po grecku, Będziemy myśleć o dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
ragazza12 Re: up, no down 06.05.06, 18:58 Upijsie Mily lecz nie ze mna; puste zostana dlonie Twe; a ja odchodze w noc ciemna; zabierajac swe 75C. Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: up, no down 06.05.06, 22:05 A może po burbonie Zapomnisz o swej żonie I weźmiesz mnie na plaży Boszzz, co mi się marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: up, no down 07.05.06, 12:05 Upij się ze mna słodką wiśnióweczką, gdy się przewrócę pod drewnianą ławeczką. Będziemy sączyć jej krople ostatnie, a potem nagle tchu nam zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 08.05.06, 03:20 Upij się ze mną w mrocznym czasie, zanim nas pożrą ludożercy, niech słońce w końcu zgaśnie, zacznijmy patrzeć w księżyc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz.zwlok Re: up, no down 09.05.06, 11:20 Upij się ze mną w Awinionie, gdzie w zamku suną możnych duchy, potem na moście nie skończonym, i dance macabre wyda się kruchy Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: up, no down 09.05.06, 19:26 Upij się ze mną tuż po zmroku, zapalmy świece, zgaśmy strach, skradajmy się dziś krok po kroku, do miejsca, w którym stoi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu up, no down 11.05.06, 23:26 Upij sie ze mna w starym kinie, gdzieś na zacisznym balkonie, utopmy smutek w mocnym winie, stepując niczym słonie. Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny pseudo staro 11.05.06, 02:29 Upij się ze mną przy Grenlandii, narwale będziem obserwować. potem napijem się finlandii, by zórz wiadomych piękno psować hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny brutal 11.05.06, 02:36 Upij się ze mną pod kroplówką. niech boski nektar w żyły spływa, Wampirze! Krzykniesz do mnie krótko, Lecz to nie krew, to Leta miła Odpowiedz Link Zgłoś
freya inedita 11.05.06, 13:47 A niech tam! Proszę - upijś o pijanych poetach, wyjęty z szuflady, napisany jeszcze w poprzedniej epoce. Upij się ze mną śliwowicą, Najlepiej na wyspie bezludnej. Ty wiersz napiszesz cyrylicą, Runami odpowiem ci cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: inedita 11.05.06, 15:45 ja piszę jeno głagolicą, a wódkę zwykłem pijać z gwinta jeżeliś nie jest w stanie sprostać bezalkoholowego stawiam drinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: inedita 11.05.06, 16:54 gdy z głagolicą złączym kanę popłynie znowu krew co skrzepła będziemy razem sake chłeptać i nie przeszkodzi nam, że ciepła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3o Re: inedita 11.05.06, 17:20 Ja już nie umiem pisać upijsia może krew skrzepła jak Margit mowi ale pamiętam, że sake ciepła jest najsmaczniejszym dodatkiem sushi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: inedita 11.05.06, 18:16 skrzepniętą, zastygłą krew rozrzedzisz lampką koniaku ze zdziwieniem podniesiesz brew, gdy sam upijiś popłynie do smaku Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: inedita 12.05.06, 09:17 t_waits napisał: > ja piszę jeno głagolicą, > a wódkę zwykłem pijać z gwinta > jeżeliś nie jest w stanie sprostać > bezalkoholowego stawiam drinka :) upij Ty się ze mną w łożu nocną porą, miast tu się przechwalać zaśmiecając forum (*i*) Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny info 11.05.06, 18:50 Ażans franspres donosi, że klasyczny upijś zaczyna się od "Upij się ze mną..." etc etc etc dopuszczalne są ewent sory zabie formy lub podobne reszta sio! hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: info 11.05.06, 19:28 nie upijaj się, bo potem będziesz miał kaca hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: info 11.05.06, 22:00 pompon, bardzo to odkrywcze było :) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: info 12.05.06, 01:08 nonstop wciąż się lansuje a żaba żaboli pompon się dopisuje lew znowu ......li miło mieć na tym świecie coś tak niezmiennego. (to napisał ireo z kraju dalekiego) Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny powiedzmy yes 12.05.06, 01:38 Murarz domy muruje, krawiec szyje ubrania, ale gdzieżby ireo wytrzymał bez dopisania, a ireo by przecie do pisania nie ruszył, gdyby w dalekim swym kraju, dziś się z lekka nie wzruszył, tak to ab ovo, abarot, eppur si muove się zdarza, jak łut szczęścia na szalce naszego tu aptekarza, Tak dla naszej korzyści, i dla dobra naszego non lans znowu uprawia mój maleńki kolego hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma sio! 12.05.06, 08:19 Cóż to za niekonsekwencja wpadła w te upijisie non, cenzor formy i taka prezencja pod wpływem Ireo złamał się? Sam sobie teraz Sio! Powiada. Do wątku innego niech litery składa! Odpowiedz Link Zgłoś
freya inedita, cd 12.05.06, 10:28 OK, następny wyciągnięty z lamusa, tym razem o zakochanych Eskimosach. Nie tylko zgodny z formą wymaganą przez nona, ale także z odpowiednią dawką kiczu:) Upij się ze mną wśród lodów wiecznych, Otul miłością, ogrzej pragnieniem. W zorzy polarnej światłach bajecznych, Wierność obiecaj, choćby na mgnienie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sirius_et_paper Re: alkohol 12.05.06, 12:10 upij sie sam z soba nie mierz innym na palce wspominac bedziesz dlugo noc na wytrzezwialce Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Romatycznie&prozaicznie 13.05.06, 03:32 Upij się ze mną, cna Lucyndo, a w płatki róży Cię otulę, tylko raz słowo „Tak” rzeknij… …wtedy upiorę moją koszulę Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny roman-praktisch 13.05.06, 03:36 Upij się ze mną, o Dulcyneo, dla Ciebie wiatrak będę szturmować, tylko ten Sancho… plącze się w koło i nijak przy nim gorset zdejmować Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: ...upij się 13.05.06, 12:38 upij i padnij pod płotem. Pies Cię obsika i zmieszasz się z błotem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: roman-praktisch 13.05.06, 16:52 Upij się ze mną po południu, bez filozofii zbędnej wielkiej, i niech to bedzie nawet w grudniu albo użyję przemocy wszelkiej! o! Odpowiedz Link Zgłoś
kriek upijś bezdrożny 14.05.06, 02:52 Upij się ze mną do imentu, na tłumaczenia szkoda słów. Raz zasianego w nas zamętu już nie rozjaśni żaden nów Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: upijś niekontrolowany 14.05.06, 09:47 Upij się,upijaj, a nie zauważysz chwilki gdy zmącony umysł wprowadzi cię w stan delirki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: upijś niekontrolowany 14.05.06, 22:01 Upij się ze mną w senne popołudnie, a ja nie będę mówiła,że jest nudniej, gdy na łące będziemy leżeć zielonej, myśląć o miłości naszej nieskończonej. Odpowiedz Link Zgłoś