krakszczur 17.05.10, 16:25 ciekawe, ciekawe, niektóre informacje prawie ścisłe, wygląda na to, że GW chce pomóc Dudzie ale w Związku mało kto czyta dzisiaj Gazetę, ja np. dostałem info od OPZZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makaron1234 Solidarność szuka szefa 23.05.10, 08:10 Racje mial Pan Zajac okreslajac to towarystwo mianem "cwoki z solidarnosci". Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Solidarność szuka szefa 24.05.10, 16:56 Jestem członkiem "S". Z czystego wyrachowania, nie z pobudek politycznych. Te straciłam po uwikłaniu się związku w AWS. Nie opuściłam związku w najgorszych czasach stanu wojennego ani wówczas, kiedy poparli Kaczyńskiego, którego nie szanowałam jako polityka. Teraz miałam na to ochotę, ale pragmatyzm zwyciężył. Miejcie sobie te moje składki, ale moja przynależność to polisa ubezpieczeniowa. Jeśli okaże się do kitu - odejdę. I nie ja jedna. A panu Dudzie życzę zwycięstwa. Panu Śniadkowi już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Solidarność szuka szefa -> Guzikiewicz !!! 26.05.10, 15:16 "kojarzona z krwiożerczym liberalizmem Platforma," Ale się uśmiałem !!! Tusk naczelnym, krwawym wampirem !! A J. Borowczak jest teraz ekspertem od fundowania. Zajmował się też piłką nożną. Jakież szerokie ma ten gość kwalifikacje !! Albo możnych kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Solidarność szuka szefa -> Guzikiewicz !! 30.05.10, 20:44 faktycznie Premier Tusk jest dobry w dziwnych minach, a liberalizm, pewnie zna to pojęcie z "krótkiego kursu liberalizmu dla PO" Odpowiedz Link Zgłoś