utrata1947 Niewiadomości TVP 27.05.10, 09:01 Nie płacic abonamentu aż ci ludzie będą rządzic w Wiadomosciach Odpowiedz Link Zgłoś
paliwoda2 Skarżypyta,język lata jak łopata 27.05.10, 11:08 Wyszyńska zachowuje się jak skarżypyta a nie powinna.Do TVNu i tak jej nie przyjmą,bo za cienka Odpowiedz Link Zgłoś
paliwoda2 Uwaga na @antropoid 27.05.10, 11:25 Jakiś sfrustrowany zajadły wróg PiSu i Kaczyńskich, niejaki @antropoid od godz11 do 21 zajadle obszczekuje forumowiczów, którzy ośmielą się mieć inne zdanie.Czy nie jest to przypadkie"żołnierz" z osławionej młodzieżówki ministra Nowaka? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyleon Podejrzewam, że znaczna część forumowiczów nie 27.05.10, 19:24 ogląda publicystyki w TVP i kieruje się opiniami z 2giej ręki. Ja dla czytelności obrazu naszego życia politycznego korzystam głownie z TVP Info , TVN24 i programów J.Paradowskiej w Superstacji a czasem z Polsat News. Jako emeryt mam ten luksus, wolnego czasu. Wszystkie te programy są stronnicze,ale w TVP obok R.Ziemkiewicza mam J.Żakowskiego itd. itp. Przed 2005 rokiem TVP była pełna lewicy i tylko lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: Podejrzewam, że znaczna część forumowiczów ni 29.05.10, 12:25 Ja nie korzystam czyli jest 1:1 wśród wszystkich emerytów? Jeden emeryt to nie wszyscy. Pan Żakowski dopiero co tam wlazł. A Pani Wyszyńska wyleciała. Pieniądze nie śmierdzą jak mi ktoś zapłaci gotówką chociaż 1% forsy Pani Wyszyńskiej to będę chwalił TVP, PIS i Prezesa tylko kto by chciał płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
isn_plan14 Re: Uwaga na @antropoid 29.10.10, 22:44 jakiś ty głupi !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucas a TVN sie smieje 30.05.10, 11:49 w TVN dziennikarze dostaja wiecej srebrnikow wiec sie sprzedaja ot cala filozofia Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Niewiadomości TVP 29.10.10, 14:38 nie do wiary...ale jaka mamy pewnosc ze teraz sloneczko nie bedzie swiecic w druga strone..?.. O tym ze wiadomosci leja wode,PISOWSKA, wiedzielismy od dawna,to sie czulo...a z wyborami..niech bedzie najlepszy kandydat,chociazby i moj brat,ale z pisu,nie wybiore go...niech pis znika,raz na zawsze...a nazwy,Plaszczki,Cymanskie,Ziobra,i inne,jesli pojawia sie w jakiejkolwiek innej formacji,na ta formacje nie bede glosowal.. no i co z ta lesniczowka za darmo..?..zbliza sie zima, dzik wroci do ostoi....Ty falszywy hipokryto... Odpowiedz Link Zgłoś